Yeni Tatil Trendi- Villa Kiralama
Yeni Tatil Trendi- Villa Kiralama

Günümüzde oldukça popüler olan  yeni tatil trendi , kiralık villa tatili , vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmakta ve tercih edilmektedir. Ülkemizde ViraVilla gibi şirketlerin yanında emlak ve turizm şirketleri tarafından da  kiralık villa hizmeti verilmektedir. Kiralık villa hizmeti alan ve alacak olan müşterilerimizin  dikkat etmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır.

ViraVilla.com’da olduğu gibi bir çok firma,  kiralık villa seçimi ve rezervasyonu hizmetlerini açmış olduğu web siteleri üzerinden vermektedir. Müşterilerimiz eğer ki seçtiği villanın rezevasyonunu web sitesi üzerinden  gerçekleştirecekse öncelikle girmiş oldukları web sayfasını dikkatle incelemelidir ki gerçekten bu hizmeti veren emlak veya  turizm şirketinin sayfası olup olmadığı konusunda emin olunabilsin.

Özellikle, rezervasyon yapılan sitenin  yetkisiz kişilerce açılan sahte bir site olup olmadığı konusunda şüpheci olmalısınız. Bu durumda ViraVilla.com gibi bilinen ve bu sektörde tecrübeli firmaların web sitelerini tercih edebilirsiniz. Müşterilerimiz kendi zevklerine göre seçim yaparken  villa özelliklerinin kendi zevklerine uyum gösterip göstermediği konusunda emin olmalıdır. Bu nedenle misafirlerimiz villa özelliklerini dikkatlice incelemelidir. 

Örneğin; geniş bir grup olarak tatil yapmayı planlıyorsanız oda sayısı ve yatak kapasitesi oldukça önemlidir. Bu bilgiler viravilla.com’ da villa özelliklerini belirten  sayfalarda yer almaktadır. Yatak kapasitesi çoğu zaman oda sayısından daha fazla olabilmektedir. Bizzat iletişime geçilmesi dahilinde belirli şartlar içinde yatak kapasitesi arttırılabilir.

Vira Villa Web sitesinde villalarımızın fotoğrafları da yer almaktadır. Bu oldukça önemli bir özelliktir çünkü fotoğraf paylaşılmaması veya sahte fotoğraf paylaşılması müşterilerimizi yanıltarak istenmeyen dolandırıcılık vakalarına sebebiyet verebilir.  Müşterilerimiz seçim yaparken villa fotoğraflarını dikkatle incelemeli , havuz boyutuna, güneşlenme terasına, villa iç mekan fotoğraflarını incelerken bu fotoğrafların gerçekliğini de araştırmalıdır. Bu konuda Vira Villla’ya kesin surette güvenebilirsiniz.

 

Neden Villa Kiralama ?

Sizlere kendi evinizdeymiş gibi rahat bir imkan sunan villa kiralama hizmetimiz, kiraladığınız süre boyunca tamamen özgürlük manasına gelmektedir. Otellerdeki gibi katı kurallara tabi olmamanız  istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapma özgürlüğüne sahip olabilmenize imkan sağlar. Otellerin getirdiği telaş ve kargaşa içinde dinlenmek yerine kiraladığınız villanızda lüksle ve huzurla  dolu bir ortam içinde dinlenirsiniz. Değerleri milyonlara ulaşan muhteşem manzaralı ve havuzlu lüks villalarda  çok daha konforlu bir ortamda tatilinizi yapacak, uzun ve yorucu iş temposunun ardından daha dinlenmiş hissedeceksiniz.

 Ek olarak  ülkemizde İslami kültür ile yaşayan muhafazakar ve mutahasıp ailelerin rahatlığı için en ideal tatil şekli villa kiralama hizmetimizden yararlanmaktan geçer. Bu aileler islami otellerde konaklasalar da  Kadın ve Erkek havuzu gibi uygulamalarla, ailecek bir arada olamazlar . Dolayısıyla çevreden havuzu görünmeyen korunaklı bir villada, gönül rahatlığıyla  aileniz yada sevdikleriniz ile doyasıya dinlenme ve eğlenme şansına sahip olursunuz.

Bütün bunları göz önünde bulundurduğunuzda elinizdeki en iyi tatil seçeneği villa kiralamaktan geçer. Geniş bir ailenin oteldeki masrafını düşünecek olursanız bu ailenin mütevazı bir villada  yapacağı tatil her yönden çok daha uygun fiyatlı ve konforlu olacaktır. Ayrıca balayı tatillerinizde başka kişiler tarafından rahatsız edilmek istemiyorsanız bu villa kiralama hizmeti sizin için oldukça uyumlu bir seçenek olacaktır.

Otel ile Villa Farkları ?

Otellerde durum bir villa tatiline göre çok daha kısıtlayıcıdır. Örneğin; belirli bir yemek saatine, etkinlik saatine, giriş çıkış saatine tabi tutulursunuz. Bu tür kısıtlamalara  maruz kalmadan koşuşturma olmadan  tam anlamıyla dinlenmek için villa kiralama sistemimizi seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.

ViraVİlla’dan kiralayacağınız özel yazlık evlerde aynı evinizdeki gibi size lazım olacak her türlü malzeme ve mutfak gereci hazır olacağından bir yandan evdeki esnek saatleri tatilinize uydurabilirken bir yandan da lüks villanızın konforuyla tam da istediğiniz gibi bir deneyim yaşayacaksınız.

 

Ekonomik Bir Tatil Midir ?

Villa denildiğinde  oldukça pahalı bir atmosfer düşünülür ancak bir otele göre çok daha uygun fiyatlı bir deneyim olduğu aşikardır. Villa kiralama hizmeti haftalık 5000 Tl ile 90.000TL arasında değişiklik göstermektedir. Dolayısıyla fark edebileceğiniz üzere her telden insana hitap eden villa türlerimiz bulunmaktadır. Bu villaların bazıları oldukça lüksken bazıları daha mütevazidir. Fakat hangi villamızı tercih ederseniz edin aynı deneyimi yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kiralık villa tatili için tam anlamıyla cost-effective( fiyat-performans) ürünü diyebiliriz. Beş yıldızlı bir otele  kişi başı günlük minimum 5.000TL verirken bu fiyat bazı villalarımızda 500TL’nin dahi altına düşmektedir.

Villa Kiralama İçin En Popüler Bölgeler Nerelerdir ?

Ülkemizin tatil yapmak için ne kadar elverişli bir atmosferi olduğunu söylememize gerek var mı bilemiyorum. Villa kiralama hizmeti verdiğimiz Muğla, Antalya, Çanakkale, Yalova, Sapanca, İstanbul gibi illerimiz oldukça popüler olsa da ülkemizin neredeyse hemen hemen her yerinde kiralık villa tatili yapmak mümkündür.

Vira villa olarak Muğla’da Fethiye / Çalış, Fethiye / Kayaköy, Fethiye / Ölüdeniz, Fethiye / Merkez, Fethiye / Göcek,  Fethiye / Yanıklar, Fethiye / Faralya,  Fethiye / Yeşil Üzümlü, Fethiye / Çiftlik, Fethiye / Dalyan, Fethiye / Yaka Köy, Fethiye / Karadere, Fethiye / Seydikemer,  Akyaka,   Dalyan,  Marmaris / Söğüt, Marmaris / Selimiye, Köyceğiz / Köyceğiz, Datça beldelerinde hizmet verirken Antalya’da;  Kaş, Kaş / Gökseki, Kaş / Belenli,  Kalkan, Kalkan / Patara, Kalkan / Kalkan gibi beldelerde ve daha bir çok il ve ilçede hizmet vermekteyiz

Villada Tatilin Avantajları  

 Kiralık Villada tatil yukarıda bahsettiğimiz üzere hem otellere hem yazlıklara hem de yaz kamplarına göre çok daha karlı ve konforludur. Her şeyin ötesinde çok daha rahatsınızdır ve özgür davranabilirsiniz. Örneğin; herhangi bir lokantada masa,  havuz  kenarında şezlong kapma yarışına girmez tamamen size ait olan özel havuzunuzun kenarında keyifle güneşlenebilirsiniz.

Villada tatil eğer milyoner değilseniz evinizin standartlarının üstünde bir konfor ve rahatlık sunar. Dolayısıyla  tatiliniz çok daha dinlendirici, bir o kadar da eğlenceli geçer.  Ayrıca daha önceki başlıklarda da andığımız gibi otellerin kendi zaman g dilimlerine bağlı kalmaz, sonu gelmez  kuyruk ve kalabalıklara maruz kalmazsınız. Aksine özgürce tatil yapabilir, ister gezer, ister villanızda kokteyl yudumlar istesniz arkadaşlarınızla havuz keyfi yaparsınız. Yani neyi ne zaman yapacağınıza siz karar verirsiniz.

Villada tatilin en önemli avantajı, güvenli olmasıdır. Villaların yapıldığı semtler çoğunlukla daha ferah ve güvenlik sorununun çok fazla olmadığı yerlerdir. Bu nedenle eşyalarınızın çalınıp çalınmayacağıyla ilgili veya rastgele gelişen bir kavgayla ilgili endişelenmenize çok gerek kalmaz.

Ayrıca kiralık villada tatil gizlilik açısından da oldukça avantajlıdır. Örneğin; eşinizle baş başa bir tatil istiyor olabilirsiniz. Ancak bu otellerde veya pansiyonlarda çok da mümkün değildir. İsterseniz muhafazakar bir villa kiralar rahatınıza bakarsınız ya da balayı konseptli villanız sizin minik aşk yuvanız oluverir. 

Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Villa tatilinde ,her ne kadar ara ara bahsetmiş olsak da, dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunları villa kiralama hizmeti alırken gözden geçirmeniz emniyeti elden çıkarmamak konusunda önemlidir. Bu önemli anekdotlar şu şekilde sıralnabilir.

  • Villa kiralama hizmeti sunan sitenin güvenilir olması son derece önemli,
  • Kiralanacak villanın yatak kapasitesine dikkat edilmeli,
  • Villanın fotoğrafları incelenmeli,
  • Villanın konumu teyit edilmeli,
  • Villanın havuzunun kendine ait olup olmadığı sorulmalı,
  • Villa Fiyatları karşılaştırılmalı,
Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış