Fethiye Çalış Villa Tatili- Viravilla.com
Fethiye Çalış Villa Tatili

Villa tatili yapmak birçok nedenden dolayı oldukça konforlu, güvenilir bir yol olmasının yanında oldukça da zevkli bir aktivitedir.  Özellikle otellerdeki gibi tek tip odalarda kalmak yerine Vira villa bünyesinde bulunan yüzlerce villadan herhangi birini seçebilir ve tatil yaparken yapmak istediğiniz aktivitelere göre konum, havuz, jakuzi gibi birçok yan özelliği de konforunuz için kullanabilirsiniz.

Ayrıca otellerde belirli etkinliklere katılabilmeniz için belirli saatlerde kalkmanız veya o saatlerde etkinlik salonunda olmanız gerekir. Ancak villa tatili yaparken belirli bir programa tabii tutulmazsınız. İster sabah saatlerinde Çalış plajında serinler, ister gece yarısı havuzda yüzer ister tüm gününüzü dışarıdaki aktivitelerinizle geçirirsiniz.

Villa kiralama hizmeti alırken ViraVilla’nın 500’ü aşkın seçeneği sayesinde tek bir mekânla sınırlı kalmayıp çeşitli bölgelerde villa kiralama hizmeti alabilirsiniz. Böylece Türkiye'nin ve Fethiye’nin tarihinin, kadim miraslarının ve tabii ki dünyaca ünlü turkuaz sahillerinin kanat çırpıntıları arasında büyüleyici bir tatille bütün yolun yorucu temposundan arınabilirsiniz.

Viravilla ile istediğiniz her şeyi yapmakta özgür olursunuz. Villa tatili yaparken bahsettiğimiz üzere hiçbir programa tabii olmak durumunda kalmazsınız. Böylece etrafınızdaki fırsatları doğru değerlendirebilir, bunlara göre hareket etmek yerine, fırsatların sizinle beraber hareket etmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca villa tatili yaparken, otel tatili yaparken maruz kaldığınız havuz başı kalabalığı denetimlemez böylece tatilinizi tek başınıza geçirebilir veya sevdiklerinizle Ege’yi keşfedebilirsiniz.

 

Fethiye Çalış Villa Kiralama

Viravilla villa kiralama deneyimini edindikten sonra müdavimi olacağınızdan eminiz. Viravilla. com’un garantisiyle oldukça konforlu, lüks ve vakit geçirmesi epe zevkli olan villalarımızda sizleri ağırlıyoruz. Viravilla için her zaman müşteri memnuniyeti en ön planda tutulur. Bu sayede alacağınız hizmetten her zaman zevk almanızı sağlarız.

 Fethiye Çalış bölgemizde en konforlu villalarımız en uygun fiyatlarla Viravilla güvencesiyle ziyaretinize açılmış durumda sizleri bekliyor.  Fethiye Çalış Villa Kiralama hizmetimiz sayesinde tüm dünyadan gelen ziyaretçilerimize hem Türkiye’mizin muhteşem güzelliklerini görme fırsatı veriyoruz hem de konforlu bir tatille yılın yorucu ve stresli atmosferinden arınmalarını sağlıyoruz.

Bu nedenle her tatilcimiz için farklı villa kiralama seçeneğiyle karşınıza çıkıyoruz. Örneğin balayı çiftlerimize özel balayı villaları, büyük ailelere özel geniş aile villaları, eşinizle, sevgilinizle aşk yaşayabileceğiniz muhteşem villalar ve bazı sebeplerden dolayı gözetlenmek istemeyen kişiler için muhafazakâr villalarımız bulunmaktadır.

 

Fethiye Çalış Kiralık Villa Türleri

ViraVilla’da yer alan her villa, size konforlu ve lüks bir tatil yaşatabilmek için farklı özelliklerle donatılmıştır. Örneğin, jakuzili bir villamızı tercih ederek tatilinize renk katacak jakuzi, buhar odası gibi oldukça keyifli aktiviteleri deneyimliye bilirsiniz veya kapalı havuzu veya ısıtmalı havuzu bulunan villalarımızı tercih ederek hava durumuna aldırış etmeden havuz keyfi yapabilirsiniz.

ViraVilla ziyaretçileri için en konforlu tatili olabildiğince uygun fiyatlara sağlar. Villa kiralama hizmetimizden yararlanırken ister özel spor salonu dahi bulunan oldukça lüks bir villa da tatilinizi yapar isterseniz de mütevazı bir kıyı villasında veya orman içinde bir villada kalırsınız.  

Bütün bunların yanı sıra bazı ziyaretçilerimiz özel hassasiyetlere sahip olabiliyor. Bu nedenle Fethiye Çalış da hizmet veren ViraVilla adlı firmamız çeşitli villa tipleriyle de ziyaretçilerini karşılamaktadır. Özetle ViraVilla kapsamında bulundurulan villa tiplerimiz şunlardır;

  • Muhafazakâr Villalar
  • Balayı Villaları
  • Lüks Villalar
  • Ekonomik Villalar
  • Merkeze Yakın Villalar
  • Kış Aylarına Uygun Villalar
  • Evcil Hayvan İzinli Villalar
  • Doğa Manzaralı Villalar
  •  

Bu ve bunlar gibi birçok villa tipimiz ViraVilla güvencesiyle villa kiralama hizmetimize açıktır. Bunlarla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, kiralık villalar menümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye Çalışta Muhafazakâr Villa Tatili

Birçok yerli ve yabancı ziyaretçimiz gözetleyen gözlerden ırak olabilmek adına Fethiye Çalış muhafazakâr villa kiralama hizmetimizi tercih ediyor. Bu villalarımızda dışarıdan kimsenin sizi rahatsız edememesi için yüksek duvarlar bulunur. Ek olarak bazı villalarımız konum olarak rahatsız olabileceğiniz ayrıntılardan sizi muhafaza ettiğinden ek bir koruma inşası söz konusu değildir. Bu villalarımızda ister dini gerekçelerle olsun ister farklı nedenlerle olsun villa kiralama hizmetimizden her daim faydalanabilirsiniz.

 

Kiralık Villa Muhafazakâr Tatil İçin Neden En Uygunu?

Villa kiralama hizmeti alırken göz önünde bulundurduğunuz önemli kriterlerden biri muhafazakâr bir tatil yapmaksa villa tatili sizin için en uygun seçenek. Neden? Sorusunu yöneltirseniz; otellerdeki gibi kalabalık ortamlarda bulunmak durumunda olmazsınız.

Örneğin havuza girdiğinizde her yerden havuza atlayan çocuklar, atraksiyon peşinde koşan gençler ve her şeyden rahatsız olan yaşlılar nedeniyle pek keyif alamayabilirsiniz.

Villa kiralama hizmeti alırken ise bütün bu kalabalıktan arınırsınız. Bu sayede sessiz sakin bir tatil yapıp evinize geri dönersiniz.

Fethiye Çalış Tatil Bölgeleri

Ülkemizin birçok bölgesinde olduğu gibi Fethiye Çalışta da oldukça fazla tatil beldesi seçeneğiniz bulunmakta. Çalış plajının keyfini çıkarabileceğiniz, plaja yakın villa kiralama seçeneklerimizin yanında daha nezih bölgelerde veya merkezi bölgelerde bulunan villalarımız da bulunmaktadır.

Çalış bölgemizde birçok etkinlik alanı ve turistik mekân bulunur. Çalış plajı da bunlardan birisidir. Ancak çemberi biraz daha genişlettiğimizde Fethiye’mizin büyüleyici mekânlarıyla karşı karşıya kalırız. Saklıkent Kanyonu, Faralya Köyü, Kabak Koyu, Ölüdeniz vb birçok mekân tatilinizi bir rüyaya dönüştürebilecek etkiye sahiptir.

Bunun yanında go kart, yamaç paraşütü, bungee jumping, kaya tırmanışı, jet ski, rafting gibi birçok olanak da Fethiye’mizde sizi beklemektedir.

 

Fethiye Çalış Villaları

Fethiye Çalış villa kiralama hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız büyüleyici bir tatil için kendinizi hazırlamanızı tavsiye ederiz. Farklı villa tiplerimiz, farklı konumlarda farklı özelliklerle sizleri bekliyor. Bazı villalarımızda ortak havuz bulunurken bazılarında açık havuz bazılarında kapalı havuz bazılarında ise ısıtmalı açık havuz bulunur. Bütün bunları detaylıca incelemek için Viravilla.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Çalışta Bulunan Villalardan Birkaç Örnek,

Çalış bölgemizde tam 12 adet villamız bulunmaktadır. Villa Kelebek, Villa Carmen, Villa Grey Çalış, Villa Naz 3, Villa Viento bunlardan yalnızca bazılarıdır. Bu villalar 4 ila 8 kişilik konaklama kapasitesine açık havuza minimum 2 yatağa ve daha birçok lüks özelliğe sahiptir.

 

Fethiye Çalış Villa Kiralama Siteleri

Villa kiraladığınız sitenin güvenilir olması ve bu sektörde tecrübeli olması tatil deneyiminiz için oldukça önemli bir detaydır. Bu yüzden Vira Villa gibi alanında tecrübeli ve işini iyi yapan firmaların web sitelerini ziyaret etmeniz sizin için oldukça önemli bir kriter olmalıdır.

Villa kiralayıp konforlu bir tatil yapmak isterken dolandırılan veya verdiği paranın karşılığını alamayan pek çok ziyaretçi bulunmaktadır. Bu nedenle villa kiralama hizmeti alırken olabildiğince detaylı bir araştırma yapmalısınız. Villa tatili birçok bakımdan oldukça zevklidir ancak bazı kriterlere dikkat ettiğiniz sürece! Örneğin villa kiralamak istediğiniz firmanın TÜRSAB onaylı olup olmadığını kontrol etmelisiniz. ViraVilla sizin için tüm bu güvenceleri sağlamaktadır. TÜRSAB onaylı firmamız aynı zamanda da müşteri yorumlarına her zaman açıktır. Her villamızın ilan sayfasında bir de kullanıcı yorumu sekmesi bulunur ki hem ViraVilla olarak size daha iyi hizmet verebilelim hem de sitemizin güvenilirliği herkes tarafından görülebilsin.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış