Gizlilik Şartları
Gizlilik Şartları

Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com) işbu Gizlilik Politikası ve Kullanım Sözleşmesi'nde tanımlı olan haller haricinde kişisel bilgileri herhangi bir şirkete veya üçüncü kişilere açıklamayacaktır.Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com)  hiç bir zaman ziyaretçilerin, kayıtlı kullanıcıların ve ortakların kişisel bilgilerini gerçek/tüzel üçüncü şahıslarla paylaşmaz. Ancak ,Ziyaretciler 678 sayılı kanun hükmünde kararname,22 Kasım 2016 tarihli ve 29896 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kimlik Bildirme Kanununa göre; Villaya girişlerden önce villa veya apartda konaklayacak tüm kişilerin kimliklerini (Nüfus Cüzdanı,Ehliyet,Pasaport) firma yetkilisine veya firmanın belirlediği kişi veya kişilere bildirmek ile yükümlüdür. Bu nedenle, Nintu Turizm Seyahat Acentası'ndan (www.viravilla.com) rezervasyon yapan tüm kullanıcılar/müşteriler bu veri bildirimi için kimliklerini beyan edeceklerini kabul etmiş sayılırlar. Beyan edilen kimlik verileri ise sadece ilgili güvenlik güçlerine / kolluk kuvvetlerine sunulmaktadır. Kişisel bilgiler; adı soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi ifade etmektedir.Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com), kişisel bilgileri kendi bünyesinde kullanıcı profili belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanabilecek ve sadece bu çalışmaların yapılması amacıyla üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir. Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com), kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesini, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almasını ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com)'nın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, “www.viravilla.com” sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Nintu Turizm Seyahat Acentası (www.viravilla.com) 'nın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. www.viravilla.com sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. www.viravilla.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.www.viravilla.com, gerektiğinde kullanıcıların IP adreslerini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgiler toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Sitemizde SSL protokolü şifreleme sistemi (Çözülmesi İmkansız ) kullanılmaktadır ve kredi kartı ,telefon numarası,şifre gibi gizli bilgileriniz bu sistem ile koruma altındadır. 

İlgili Sayfalar
Fethiye Yanıklar Villa Tatili

Yoğun bir çalışma döneminden sonra unutulmaz bir tatil yapmak herkesin hakkıdır- Viravilla ile hayallerin ötesinde bir tatil deneyimi yaşamak için hemen rezervasyon yap!

Devamı
Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış