Marmaris Villa Tatili- Viravilla.com
Marmaris Villa Tatili

Villa tatili özellikle son dönemde oldukça popüler bir tatil seçeneğidir. Otellerin sıkı fıkı atmosferi, özellikle mahremiyetine önem veren yerli ve yabancı turistlerimizi villa kiralama yöntemine yöneltiyor. Villa kiralama hizmeti alan ziyaretçilerimiz ise güvenli bir evde konforlu bir tatilin tadını çıkarıyor.

Bugün Muğla ilimizin oldukça önemli ve oldukça popüler bir bölgesi olan Marmaris’te villa kiralama hizmetimizden söz edeceğiz. Marmaris birçok yerden milyonlarca ziyaretçinin akınına uğrayan oldukça aktif bir yer. Bu nedenle bölgede tatil yapmak isteyen ziyaretçilerimiz kafalarında oluşan birçok soru da mevcut. Bu nedenle bu başlığımızda önce Muhafazakâr Villa tatili sonra Balayı için villa tatili gibi başlıklarla konuyu daha anlaşılabilir kılmaya gayret ettik. Sonrasında Marmaris bölgemizde gezebileceğiniz mekânları bir tur rehberi kıvamıyla sizlere sunduk. Bu bizim için önemli çünkü tatilinizin kaliteli geçmesi en çok Viravilla.com ailesini mutlu edecektir.

Ardından hem uygun fiyatlı hem de sizin ihtiyaçlarınıza uygun villalarımızı anlattığımız bir bölüm koyduk ki internette arayıp durmayasınız. Viravilla.com size teşekkürlerini sunar. İyi okumalar.

Marmaris’te Muhafazakâr Villa Tatili

Viravilla.com dâhil birçok firma şuan muhafazakâr villa seçeneklerini müşterilerine sunmaktadır. Muhafazakâr villa özellikle havuz ve çevresinin görülebilir alandan uzak oluşu, bazı durumlarda villanın dışarıdan gözetlenemez oluşuyla açıklanır. Bu tipte villalar dini veya başka bir nedenden mahremiyetine biraz daha fazla ehemmiyet gösteren müşterilerimiz için biçilmiş kaftandır. Hatta bazı villalarımızda kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kiralık Villa Muhafazakâr Tatil İçin Neden En Uygun Seçenek?

Otel veya Apart otel daire ayarladığınızda sizden habersiz içeri girme olasılığı bulunan binlerce insan bulunur. Bununla beraber özellikle Otellerde 50-60 kişilik havuzlara 100 kişinin alındığı ve inanılmaz bir yoğunluğun yaşandığı otellerde ekstra özen göstererek tatil yapmaktansa lüks ve konfor içinde sizi rahatsız edilme ihtimalinizin olmadığı muazzam bir tatil geçirebilirsiniz.

Marmaris’te Villa’da Balayı Tatili

Son zamanlarda popüler olan bir diğer tatil tipi ise villada balayı tatilidir. Baş başa zaman geçirmek isteyen yeni evli çiftlerimiz için özenle tasarlanmış bu villalarda balayı tatilinizi geçirmek inanın oldukça zevkli olacaktır. Balayı tatil villalarımız çiftler için özel olarak tasarlanmış olup romantik öğelerle dizayn edilmiştir. Balayı tatili için villa tatili seçeneğini tercih etmek diğer opsiyonlara göreyse çok daha makuldür.

Kiralık Villa’da Balayı Tatili Neden En Uygun Seçenek?

Yeni evlenen çiftler beraber zaman geçirmek isteyeceklerdir. Ancak otellerin kalabalık ve koşuşturmacılı atmosferi buna pek izin vermez. Baş başa romantik bir akşam yemeği yerine otel yemekhanesinde yemek yersiniz. Bununla beraber villa kiralama hizmeti aldığınızda belirli bir uyanma saatiniz yoktur. Sürekli sizi gözetleyen meraklı gözler de yoktur. Dolayısıyla villa tatili size inanılmaz bir özgürlük sunar. Bu durum Villalarımızın muhteşem tasarımlarıyla birleşince size sadece tatilin tadını çıkarmak kalır.

Marmaris Tatil Bölgeleri

Marmaris tüm var olduğu süre boyunca birçok kralın, kraliçenin, dinin, ekonominin, savaşın tanığı olmuş tarihi anlamda derin bir arka planı olan bir bölgedir. Bu bölge 50 yıl öncesine kadar küçük bir kasaba olmasına karşın önemli, önemsiz birçok kişinin dikkatini yeterince çekmişti.

1980’lerle beraber dışa açılan, turizm sektöründe gelişim yaşamaya başlayan Türkiye, bölgenin gelişimine sebep olmuş ve İstanbul dışında birçok ilimiz de bugün tatil beldesi olarak kabul görmeye başlamıştır. Marmaris’te muazzam doğasıyla bu ilçelerden yalnızca birisidir. Marmaris küçük bir ilçe de olsa gezilecek görülecek çok fazla mekânı, dikkatle incelenecek pek çok tarihi eseri bulundurmaktadır.

Ege bölgemizin güzide ile Muğla’nın diğer ilçeleri gibi Marmaris de turizm açısından oldukça gelişmiştir. Bu nedenle emin olabilirsiniz ki gideceğiniz yerlerin pek çoğunda su sporları, dağ yürüyüşü, safari, paraşüt, bünye jumping, scuba diving gibi daha adını sayamadığımız birçok etkinliğe katılabilme şansınız bulunmaktadır.

Marmaris’te Birkaç Turizm ve Etkinlik Alanı

Marmaris’te gezip görebileceğiniz birçok yer bulunur. Biz bu yazımızda sadece bir kısmını yazmak durumunda kaldık. Ne de olsa çok fazla yer ve çok fazla etkinlik bulunuyor. Yazımızda eski çarşıdan tutun Cennet adasına kadar birçok yeri anlattık umarız villa tatili süresince size rehberlik yapabilecek bilgileri size geçirebilmişizdir.

Eski Çarşı

Küçük bir tatil beldesi olan eski çarşı İstanbul’da bulunan Mısır çarşısı örnek alınarak inşa edilmiş bir mekân. Burada sevdiklerinize çeşitli hediyeler alabileceğiniz gibi sadece tarihi bir beldede gezmenin zevkini de tadabilirsiniz.

Marmaris Kalesi ve Müzesi

Kale milattan önce 1044 senesinde İyonlar tarafından inşa edilmiştir. Daha sonra Makedon, Pers, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı’ya uzanan derin bir kronolojik çizgide günümüze kadar sapasağlam gelmiştir. 1990 yılında restore edilen kalenin içinde 2 adet arkeoloji müzesi ve bir de etnografya müzesi yer almaktadır. Eğer tarihe düşkünlüğünüz varsa ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Halıcı Ahmet Urkay Müzesi

Kurucu Ahmet Urkay’ın ismiyle anılan müze milattan önce 3000 yılına kadar dayanan birçok tarihi esere ev sahipliği yapmaktadır. Müzenin içinde bir arkeoloji bir de etnografya bölümü bulunur.

Günnücek Parkı

Oldukça güzel bir tabiatı bulunan Günnücek parkı 1996 yılında devlet yetkilileri tarafından milli park ilan edilmiştir. Gezmenizi tavsiye ederiz.

Turgut Şelalesi

Yaklaşık 4 metre yüksekli sahip Turgut şelalesi bölgedeki tek şelale de değil. İrili ufaklı birçok şelale de gezilebilir.

Kleopatra Plajı

Kleopatra Adası olarak da bilinen bu yer Kleopatra’nın burada bulunduğu rivayetinden ötürü bu ismi almıştır. Ayrıca kumsalının çeşitli kimyasal özelliklerinden dolayı kum rengi altın rengindedir. Ayrıca bölgede Cedrae Antik Kenti ve kalıntıları da gezilebilir.

Cennet Adası Koyu

Denizinin muazzam rengi ve berraklığı sayesinde popüler olan bu koyu kirlenmeden ziyaret etmelisiniz.

Kumlubük Koyu

Marmaris merkeze 24 km uzaklıkta olan bu koy masmavi sulara ve berrak bir suya sahiptir. Çekeceğiniz yola değeceğinin garantisini verebiliriz. Ancak terliklerinizi yanınızda götürmeyi unutmayın. Çünkü koyun plajı çakıllı.

Çiftlik Koyu

Tarihi eserlere de yakınlığıyla bilinen bu koy merkeze 30 km uzaklıktadır. Durgun ve berrak deniziyle tanınır.

Fosforlu Mağara

Bu mağara Cennet Adası üzerinde bulunur. Mağarada bazı kimyasallar fosforlu bir görünüm oluşturur. İsterseniz tekne veya yat turlarıyla gezip görebilirsiniz.

Marmaris Dolphinarium

2012 yılından beri hizmet veren bu tesisi size yunuslarla beraber yüzme şansı veriyor. Ancak şunu belirtmemiz gerek yunuslar bölgede özgürce yüzebilmekte. Herhangi bir kafes sistemi bulunmuyor.

Söğüt Köyü

Yunanistan’ın Mykonos ve Symi Adası ile karşılıklı olan Söğüt Köyü, hala doğallığını koruyan ve köy yaşamının devam ettiği güzel bir Marmaris Köyü.  Bu köyün güzel insanlarını el yapımı ürünlerini sattıkları çarşılarını ve muazzam doğasını görmeden Marmaris’i gezdim demeyin

Geniş Aileler için Otel mi Villa Mı?

Otel mi villa mı sorusunun cevabı bize göre her zaman Villa tatili olmuştur. Ancak Geniş aileler için tatil yapmak çekirdek ailelere göre çok daha zordur. Çok daha büyük gruplar halinde belki birkaç ailenin beraber yapacağı tatillerde otel odaları pek tercih edilmez. Ayrıca otellerin kişi başı ücret alması hasebiyle 10 -15 kişilik bir grup otele 100 bin lira para vermek zorunda kalabilir ve bu durum ailelerin bütçelerini çoğu zaman aşar. Ancak villa tatilinde, villa kiralanır. Çok daha uygun fiyatlara çok daha rahat bir tatil yapabilirsiniz.

Ayrıca 10-15 kişinin beraber hareket etmesi otel şartlarında mümkün değildir. Çok kalabalık olduklarından grup grup etkileşime geçmek durumunda kalınır. Ancak Vira villa bünyesindeki geniş aile villaları tüm aileyi tek bir mekânda toplama imkânı verir. Bunlarla beraber villa tatili sadece birden fazla ailenin buluştuğu tatillerde değil 5-6 kişilik ailelerin tatillerinde de oldukça uygun fiyatlı kalacaktır. Çünkü bu ailenin otellerdeki fahiş fiyatları karşılayabilmesi oldukça zordur.

Bununla beraber çocukların beraber vakit geçirip eğlenebileceği alanların size ait olacak olması da tanımadığınız insanlar tarafından rahatsız edilme olasılığınızı düşürür. Ayrıca Viravilla.com bünyesinde bulunan villalarımız merkeze yakın konumlarda bulunduklarından ötürü bahsi geçen tatil beldelerine gidişinizde otellere kıyasla daha kolay olacaktır. Deniz kıyısında bulunan villalarımız olsa da merkezi konumda bulunan villarımızı seçmenizi öneririz.

Marmaris Ucuz Villa Kiralama

Marmaris villa tatili yapmak istiyorsunuz ancak bütçeniz mi kısıtlı? Hiç endişelenmenize lüzum yok. Viravilla.com web sitemizde bulunan villalarımız oldukça uygun fiyatlara ilana koyulmaktadır.

Buna rağmen bütçeniz kısıtlıysa bölgedeki apart otel dairelerimize de göz atabilirsiniz. Vira Villa Ege-Akdeniz bölgesindeki 500’ü aşkın villasıyla yıllardır ziyaretçilerine mutluluktan başka bir şey vermemiş tecrübeli bir ekip tarafından yönetilmektedir. Dolayısıyla her bütçeye uygun villa ve apart Viravilla.com web sitemizde ziyaretçilerini beklemektedir.

Marmaris Villaları

Marmaris bölgemizde birçok villamız ve apartımız bulunmaktadır. Birkaç villamızı açıklamalarıyla beraber aşağıda gösterdik. Villa Sena ve Villa Özmen hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan direkt sayfalara gidebileceğiniz gibi Viravilla.com web adresimizden diğer villalarımızı da ziyaret edebilirsiniz.

Marmaris’te Bulunan Villalardan Birkaç Örnek

Villa Sena- Villa Sena, Marmaris'in Söğüt mevkiinde yer alan, 2 yatak odalı ve 4 kişilik konaklama kapasiteli bir villamızdır. Çekirdek aileler ve arkadaş grupları için oldukça uygundur. Villamızın her iki yatak odasından da deniz manzarası izlenebilmektedir. Geniş bir bahçe içinde özel havuzlu villamız yan tarafı dağa bitişik olduğundan havuzu dışarıdan görünmemektedir.  Villaya giden son 300 m yol stabilizedir.

Villa Özmen-Selimiye'nin muhteşem doğasına karşı sevdikleriniz ile sakin ve huzurlu anlar yaşayacağınız Villa Özmen Selimiye farklı mimari ve iç tasarımı ile diğer villalar arasından sıyrılıyor. Maksimum 9 kişiye konaklama imkânı sunan Villa Özmen Selimiye'de 210 metrekare kapalı alanda 4 yatak odası bulunmaktadır. 1200 metrekarelik bir alana sahip villamız doğa içerisinde sessiz ve sakin bir konumda olup, çocuklu veya aileler için de çok geniş ve yemyeşil özel olarak tasarlanmış bir bahçeye sahiptir. Bu geniş yemyeşil bahçe içerisinde masa tenisi, çocuk oyun alanı, kum havuzu, salıncak ve çocuk arabaları bulunmaktadır. Geniş bahçedeki aktivite imkânları ile özellikle kalabalık aileler ve gruplar için oldukça uygundur. Bahçemizde bulunan organik zeytin ağaçlarından zeytin toplayabilir, yağhaneye gidip kendi topladığınız zeytinlerin sıkımını yapabilirsiniz. Yine bahçemizden mevsime göre yetişmiş meyve ve sebzelerin bakımını yapıp, dalından koparıp en taze haliyle tüketebilirsiniz. Siz de bu muhteşem deneyimi yaşamak için hemen yerinizi ayırtın.

Villa Kiralarken

Güzel bir Villa tatili için villa kiralama hizmeti almadan önce hangi detaylara dikkat etmeliyim? Bu soruyu birçok kez görebilirsiniz. Özellikle karşılaşılan dolandırıcılık veya kötü hizmet gibi nedenlerden ötürü pek çok insan risk almak istemiyor. Buna karşılık villa kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. Bunların bazıları sizin tatilde kişisel olarak sorun yaşamamanız içinken bazılarıysa karşı taraf tarafından dolandırılmamanız için.

İş yerinizden izin aldınız, tüm aileyi topladınız ve ailece birkaç haftalık huzurlu bir tatile çıkmaya karar verdiniz. Sonraysa villa kiralamanın sizin için daha uygun olduğuna kanaat getirdiniz. Ancak nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. Ayrıca internete birkaç olumsuz yorum okudunuz ve tedirgin de olmaya başladınız. Ancak bütün bunların gerekli önlemlerini alırsanız herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tatil için kiralayacağınız villanın sizin villa kiralama amacınız için özel olarak dizayn edilmiş bir villa olmasına dikkat ederseniz rahat edersiniz. Örneğin; villaya balayı tatili için gidiyorsanız balayı villası tercih etmelisiniz veya mahremiyetinize önem veriyorsanız korumalı veya Muhafazakâr villa tercihi yapmalısınız.

Bunların yanında en kilit konu kiralamak istediğiniz villanın şirkete ait olması veya arkasında bir şirketin olmasıdır. Çünkü bireylerle yaşadığınız sorunlarda çıkış yolu bulunamayabilir. Ancak kurumsal bir firma bireysel konularla sizi yormaz. Ayrıca villa kiralama hizmeti alacağınız firmanın da TÜRSAB onaylı olmasına dikkat edin. Eğer TÜRSAB onayı olmayan bir firmaysa dolandırılma ihtimaliniz epey yüksektir. Ek olarak firmalar hakkında özellikle olumsuz yorumları okuyun. Bu yorumlarda bazen kişiler, kişisel istekleri nedeniyle olumsuz yorumlar yapabiliyorlar.

Eğer bu konularda sizin de hassasiyetiniz bulunuyorsa o firmaya şüpheci yaklaşmanızda fayda vardır. Aynı zamanda firmanın yorumlara geri dönüş verip vermediği ve bu geri dönüşlerin ne kadar çözüm odaklı olup olmadığına da dikkat etmelisiniz. Biz Viravilla.com olarak tüm bu konularda kendimize güvenmekteyiz. Bu nedenle sizden bunları yapmanızı istiyoruz.

Peki, Güvenilir Villa Nasıl Kiralanır?

Villa kiralama sektörü, otel fiyatlarındaki fahiş zamlar nedeniyle vatandaşın alternatif tatil konaklamaları arayışına girmesi sebebiyle ile son zamanlarda birçok turizmciyi memnun edecek bir biçimde yoğun seyrediyor. Ancak her sektörde olduğu gibi bu sektörde de çürük elmaların mevcudiyeti mümkün. Dolayısıyla bir önceki başlıkta da bahsettiğimiz TÜRSAB belgesi bu firmalar arasında ayrım yapmanın en kolay yolu durumunda.

 TÜRSAB belgesi olmayan işletmelerle olan alışverişinizde doğan zararlarınız için hukuki yollar açıktır ve haklarınız yasalar ile korunmaz. Bu nedenle herhangi bir dolandırılma durumunda ortada kalmanız oldukça muhtemel olacaktır. Bununla beraber villa kiralama sitelerinin sözleşme metinlerine de hâkim olmanız güzel bir önlem olacaktır. Çünkü bu sözleşme herhangi bir sorun yaşadığınızda devlete suç duyurusunda bulunabilmeniz için gerekli belge niteliğini taşır. Yeni ortaya çıkan birçok firma ucuz villa tatili vaadiyle birçok insanlarımızı mağdur edebilmektedir. Bu yüzden tedbirli olmakta her zaman fayda var.

 

 

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış