Kalkan'da Gezilecek Yerler
Kalkan'da Gezilecek Yerler

Kalkan, Antalya’nın güzide tatil merkezlerinden bir tanesidir. Bu muhteşem tatil merkezinin en büyük özelliği ise etrafının tarihi efsaneler ve dokular ile kaplanmış olmasıdır. Kalkan’da gezilecek yerler, tarihi figürleri ile bir adım öne çıkıyor. Tabi önce Kalkan’ın muhteşem plajından bahsetmemiz gerekiyor. Turkuaz mavisi denizi ile turistlerin bir hayli dikkatini çeken Kalkan plajı, yazın bunaltıcı sıcaklığında kaçamak yapmanız için sizleri bekliyor.

Antik kentler ile de tarih meraklılarına açık kapı bırakan Kalkan, Kaş Antik Tiyatrosu’nun yuvası haline geliyor. Yaylalar, kanyonlar ve daha birçok doğa harikası ile kıymetli ziyaretçilerini kendine çeken bölge, insanları ile de son derece samimi bir havada tatil yapmanıza olanak sağlıyor. Bu samimi havayı Kalkan villa kirala seçenekleri arasında bir tercih yaparak yakalayabilirsiniz. 

 

Kalkan’da Yapılabilecek Aktiviteler

Bu muhteşem tatil bölgesinde yapabileceğiniz birçok aktivite bulunmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere Kalkan plajına girmek ve harika suyunun zevkini çıkarmak bunların arasında bir seçenek olabilir. Diğer bir seçenek ise gizli mağaraları veya kentleri ziyaret etmeniz olabilir. Bu gizli mağaralar ve kentler, Kalkan’da çokça bulunurken cüzi miktardaki seferler ile kısa bir süre içinde gidebilirsiniz. Tatmin olmuş bir şekilde ayrılacağınızı garanti ediyoruz!

Kalkandaki seçenekleri değerlendirip tekneler ile deniz üstünde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Güvenlik önlemleri sonuna kadar alınmış deniz araçları ile masmavi denizin üstünde tabiat ananın güzelliğine şahit olabilirsiniz. Bunu yaparken telefonlarınızı veya fotoğraf makinenizi sakın yanınızdan ayırmayın. Üstelik bazı bölgelerde durup eğer balık sezonu var ise balık bile tutabilirsiniz. Akdeniz’in canlı dokusu sizi kendine hayran bırakacaktır.

Denizden biraz uzaklaşmak isterseniz safariye çıkabilirsiniz. Gerek ATV ile gerek ise arazi araçları ile uzun soluklu bir keşfe çıkabilirsiniz. Bu arazilerde bulunan Kalkan villa kirala opsiyonlarına göz atmayı sakın unutmayın! İncelemeden yapacağınız bir tercih sizleri diğer insanların yaptıkları aktivitelerden bir adım aşağı çekecektir.

 

Kalkan’da Konaklama

Kalkan bölgesinde konaklamak isteyen insanların yüzde %90’ının tercihi villalar oluyor. Villa, sağlamış olduğu konfor veya ayrıcalık ile diğer konaklama opsiyonlarının üstünde durarak müşterilerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu eşsiz deneyimi en kaliteli bir şekilde tecrübe edeceğiniz bölge ise Antalya’nın harika tatil bölgesi Kalkan oluyor. Kalkan villa kirala anahtar kelimesi ile arattığınız villalar, ekonomik yönden müşterileri tatmin ederken sağladıkları konfor ile hayallerin ötesinde bir tatil deneyimi yaşamanıza vesile oluyor.

Kalkan Muhafazakâr Villada Konaklama

Kalkan’da bulunan muhafazakâr villaların başında Villa Tiny House geliyor.  Bungalov tarzı muhafazakâr bir villa da tatil yapmak istiyorsanız bu villa tam size göre. Villada bir adet havuz ve bir adet de yatak odası bulunuyor. Çiftler için son derece uygun olan bu villa, ünlü Patara Plajına da sadece 3 km uzaklıkta. Sizde Kalkan villa kirala seçenekleri arasında Villa Tiny House’yı düşünüyorsanız bir dakika bile tereddüt etmeyin!

Kalkan Balayı Villada Konaklama

Yeni evlenen çiftleri de unutmayalım. Villa MyWay, Kalkan’ın en özel villalarından bir tanesi konumda. Modern eşyaları ve dudak uçuklatan manzarası ile üstün bir tatil deneyimini sizlere yaşayacak olan bu villa, kendinizi evinizde gibi hissettirecektir. Mütevazi bir tasarıma ev sahipliği yapan Villa MyWay, yatak odasında jakuzi bulunması ile de farkını ortaya koyuyor. Şık, mütevazi ve ekonomik bir konaklama isteyen çiftler mutlaka Villa MyWay’e bir göz atmalı.

Kalkan Denize Yakın Villada Konaklama

Denize yakın bir evde konaklamayı kim istemez! Bu noktada Kalkan villa kirala opsiyonları sizleri bekliyor. Opsiyonların önde gelen ismi de Villa Kalamar House! Kalamar House’ın denize olan yakınlığını duyunca şaşıracaksınız. Bu eşsiz villa denize sadece 3 adım uzaklıkta. Evet, yanlış duymadınız. 3 kilometre veya 300 metre değil. Sadece 3 adım uzaklıkta. Kalamar’ın eşsiz denizi ile iç içe olan bu muhteşem konut, 6 kişiye kadar olan kapasitesi sayesinde de geniş ailelerin birincil tercihi haline geliyor.

Kalkan Deniz Manzaralı Villada Konaklama

Kalkan’ın Akbel bölgesine gidiyoruz. Buradaki birçok villa, deniz manzarası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bahsedeceğimiz Kalkan villa kirala seçenekleri arasında kalan villa da bunlardan bir tanesi. İşte o villa, Villa Pinky. Adından da anlaşılacağı üzere bu villa, pembe tonlarının etkisinde kalmış. Fakat asıl fark yaratan olayı dış cephedeki rengi değil, villanım manzarası olmaktadır. Denizi direkt olarak gören Villa Pinky, gün doğumunu ve gün batımını izlemenize de ayrıca olanak sağlıyor. Villanın kendine ait bir spor odası olduğunu da ekleyelim ve bir sonraki villamıza geçelim.

Kalkan Korunaklı Havuzlu Villada Konaklama

Çocuklu aileler için son derece önemli olan korunaklı havuzlar, Kalkan mevkisinde bulunan birçok villada kendini gösteriyor. Kalkan villa kirala dediğimizde Sarıbelen’de bulunan iki yatak odasına sahip olan Villa İdil, tam korunaklı bir havuz yapısına sahip bir konuttur. Bu özellik, onu bölgenin önde gelen tatil villalarından biri haline getiriyor. Çocuklarınızın ve tabii ki sizlerin güvenle yüzebileceği Villa İdil havuzuna mutlaka bir göz atmalısınız.

Kalkan Kapalı Havuzlu Villada Konaklama 

Antalya’nın en şirin kasabası olan Akbel’de Villa Fenomen, doğa içerisindeki eşsiz atmosferi ile turistlerin yegane tercihi oluyor. Bu villa 4 kişinin rahat bir şekilde konaklayabilmesine olanak sağlarken korunaklı havuzu ile de yüksek güvenlikli bir tatil deneyimi sunuyor. Fakat Villa Fenomen’i diğer villalardan ayıran fark bunlar değil. Villa Fenomen, kapalı havuz sistemine sahip olan bir villa olarak karşımıza çıkıyor. Yani istediğiniz anda villa içinde bulunan havuzlara girerek keyif yapabilirsiniz. Bu özellik onu kış mevsiminde kalkan villa kirala opsiyonlarından biri haline de getiriyor.

Kalkan Jakuzili Villada Konaklama

Jakuzili her daim müşteriyi çeken opsiyonlardan biri olmuştur. Jakuzinin sağlamış olduğu hidro masaj deneyimi, eşsiz Kalkan atmosferi ile birleşiyor. Bunun en güzel örneği de Villa Günay oluyor. Villa Günay, panoramik manzaraya sahip tek villa özelliği taşımaktadır. Modern eşyası ve tabii ki yatak odasında bulunan çift kişilik jakuzisi sayesinde Villa Günay, Kalkan villa kirala tercihlerinizi daha net yapabilmenize imkan sağlıyor.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış