Muğla Köyceğiz Villa Kirala- Viravilla.com
Muğla Köyceğiz Villa Tatili

Ülkemizin güzide kıyı şehirlerinden biri olan Muğla’nın eşsiz güzellikleriyle baş başa kaldığınız muazzam bir tatil hayal edin. Bodrum’un sakin ve huzurlu atmosferi, Köyceğiz’in muhteşem doğası ve Marmaris’in mükemmel iklimiyle doğa ile iç içe güzel bir tatilin kapılarını ViraVilla.com aracılığıyla sizin için aralıyoruz.

Ege denizinin Kızılçam ve makilerle dolu olan yemyeşil Muğla karasıyla buluştuğu, Salvador Dali’nin muazzam tablolarından çıkma bir yeryüzü cennetinde geçireceğiniz konforlu bir tatil için her zaman ViraVilla.com’a güvenebilirsiniz.Muğla’nın bu muazzam atmosferiyle daha iç içe olabilmek ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek istemez misiniz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise ViraVilla.com olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Firmamız her zaman ziyaretçilerimiz için Muğla’mızın eşsiz doğasıyla iç içe muazzam bir tatil hazırlar.

Sadece sevdiklerinizle beraber olduğunuz huzurlu bir tatil istiyorsanız, sizin için en uygun opsiyon Muğla’da kiralık villa tatili yapmak olacaktır ve bölgedeki tecrübesi, kalitesi, müşteri memnuniyeti odaklı misyonu ile size bu hizmeti verebilecek en kaliteli firma, ViraVilla.com’dur.

 

Muğla Köyceğiz Villa Kiralama

Muğla’nın eşsiz doğasıyla baş başa kaldığınız güzel ve huzurlu bir tatil için en doğru seçenek bölgedeki bir firmadan villa kiralama hizmeti almaktan geçer. Muğla villa kiralama hizmeti almak için oldukça uygun bir şehirdir. Çünkü sıcak ve nemli havada 50 kişinin aynı anda girdiği bir otel havuzuna girmek veya huzur bulmak için doğada dolaşırken  otel sakinleri tarafından kirletilmiş bir patikada yürümektense, doğayla iç içe tertemiz bir çevrede, size ait bir havuzda tatil yapmak çok daha keyifli olacaktır.

 

Muğla Köyceğiz Kiralık Villa Türleri

ViraVilla.com bünyesinde bulunan birbirinden güzel, lüks ve konforlu birçok villa bulunmaktadır. Villalarımız özel ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanır, bu yüzden çeşitli amaçlara yönelik çeşitli villa türlerimiz bulunur. Villalarımız çeşitli özelliklerle bezenerek, farklı kullanım alanlarına özel olarak dizayn edilmişlerdir. Villa tiplerimiz ziyaretçimizin kaç kişi olduğuna, geliş sebebine, kalacağı zamana ve kişisel ihtiyaçlarına göre çeşitlenmektedir.

Muhafazakar Villa; Bu villa tipimiz dini veya başka bir nedenden mahremiyetini normalden daha fazla önemseyen ziyaretçilerimiz için tasarlanmıştır. Bu villa tipimizde özellikle havuz çevresinde dışarıdan görülme ihtimali oldukça düşüktür. Muhafazakar Villalarda bulunan olanaklar ise fiyata bağlı olarak değişiklik gösterir.

Balayı Villaları; Yeni evli çiftlerimiz veya daha önce balayı tatili yapmaya vakit bulamamış ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanan villalarımız, zarif ve konforlu tasarımları ve romantik havasıyla ziyaretçilerimize unutulmaz bir balayı tatili sunmak için dizayn edilmişlerdir.

Geniş Aile Villaları; 5-6 ya da daha geniş bir aileye sahipseniz, size en ideal villa tipi budur. 6-8-10 hatta 12-15 kişilik villalarımız bulunur.

Kışlık Villalar; Villa tatili denildiğinde akla hep yaz mevsiminin geldiği aşikardır. Buna karşılık Muğla, Köyceğiz’de mevsim şartlarının da iç Anadolu ve doğu Anadolu bölgelerimize nazaran daha yumuşak olması hasebiyle kışlık villalarımızda villa tatili yapmak mümkündür. Bu villalarımız ısı yalıtımlıdır. Dolayısıyla sıcağı da soğuğu da hapseder. Ayrıca bazı kışlık villalarımızda kapalı havuz da bulunmaktadır.

 

Muğla Köyceğiz’de Muhafazakar Villa Tatili

Bazı ziyaretçilerimiz, mahremiyetine önem vermektedir. Bu nedenle muhafazakar veya korumalı villalar türemiştir. Otellerde 40-50 kişilik havuzlarda yüzmek yerine daha az insanla hemen hemen aynı boyutlardaki havuzlara mahremiyetinize dikkat ederek girebilirsiniz.

 

Kiralık Villa Muhafazakar Tatil İçin Neden En Uygunu

Bazı oteller müşterilerine kadın-erkek karışık ve kadın-erkek ayrı olarak 3 farklı tipte havuz imkanı sunar. Kadınlar, kadınlar havuzuna eşi olmadan girmek istemiyorsa ve karışık havuzdan da rahatsız olmaktaysa bir villa kiralamak bu çift için çok daha müsait bir seçenek olacaktır. Ek olarak muhafazakar villalar kapalı havuz, jakuzi gibi lüks seçeneklerle ziyaretçilerimize çok daha rahat bir tatil deneyimi sunmaktadır. Dolayısıyla hem daha korunaklı hem de daha lüks bir tatil elde edebileceksiniz.

 

Muğla Köyceğiz Balayı Tatili

Muğla ve Köyceğiz eşsiz doğası hasebiyle yeni çiftlerin uğrak noktası olmayı başarmış. Köyceğiz’imizde ki berrak deniz ve çevredeki diğer tatlı su güzellikleriyle çok güzel bir balayı tatili yapabilirsiniz. Ayrıca villa tatili için de en uygun bölgelerden biri olan Köyceğiz, size baş başa romantik bir balayı tatili sunmaktadır.

 

Kiralık Villa’da Balayı Tatili Neden En Uygunu

Bir otelde balayı tatili yapmak istediğinizde hem daha fazla para ödersiniz hem de meraklı bakışlara maruz kalırsınız. Ancak bir villa tatili düşünün ki tamamen siz ve eşinize özel dizayn edilmiş, baş başa zaman geçirebileceğiniz, denizi muazzam bir noktadan gören muhteşem bir villada sadece sizin ve eşinizin olduğu romantik bir balayı sunuyor.

İşte bu nedenle balayı tatili yapmak için en uygun seçenek her zaman Villa tatili yapmaktır. ViraVilla.com özellikle balayı çiftleri için tasarladığı villalarında ortamı daha da romantikleştirecek öğeler kullanmıştır ve bu sayede çiftlerimize unutulmaz bir balayı tatili sunabilmektedir.

 

Muğla Köyceğiz’de Havuzlu Villa

Villa tatilinde hatta bir tatilde oldukça önemli olan bir element ise havuzdur. Havuzun büyüklüğü, kapasitesi ve kimi zaman manzarası ziyaretçilerimizin villayı seçme sebebi olmaktadır. ViraVilla.com bünyesinde tasarlanan villalarımızda 5 farklı havuz tipi bulunmaktadır.

Açık Havuzlu Villa

 Bu havuz özellikle yaz aylarında serinlemek için oldukça elverişli bir ortam hazırlar. Muğla’nın sıcak ikliminin bunaltıcı etkisinden kolayca arınabilirsiniz. Ancak kış aylarında havuz fazla soğuk olacaktır ve çoğunlukla kullanıma kapatılır.

Isıtmalı Havuzlu Villa

 Bu havuz açık havuz gibi dışarıda veya terasta açıkta bulunur ancak ek bir özelliği daha bulunur. Bu havuzun sıcaklığını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Bu sayede kış aylarında da kullanabilme şansınız bulunur.

Kapalı Havuzlu Villa

 Bu havuz tipi kışlık villalarımızda bulunduğu gibi ultra lüks villalarımızda da açık ve ısıtmalı havuzlara ek olarak yaptırılmış olabilir. Kapalı havuz yaz aylarında çok daha başarılı bir mahremiyet koruması sunarken aynı zamanda da kış aylarında havuz keyfinizi sürdürmenize de olanak sağlar. 

Çocuk Havuzlu Villa

Çocuklu aileler için bir villa tatili çok daha konforlu olabilir. Otellerdeki gibi kaybolma veya kalabalıkta düşüp yaralanma gibi riskler yoktur. Ayrıca bildirilirse köşe korumaları da villa dizaynına eklenir. Bunun yanında bazı villalarımızda normal havuza ek olarak çocuk havuzu da yer almaktadır.

Bu havuz siz yetişkin havuzunda eğlenirken çocuğunuzun da kendi boyuna uygun bir havuzda yüzmesine olanak sağlar. Ayrıca yüzmeyi bilmeyen veya yüzmek için daha çok küçük çocuğunuz veya bebeğiniz varsa yine çocuk havuzlu bir villa oldukça kullanışlı olacaktır.

Muhafazakar Korunaklı Havuzlu Villa

Korunaklı havuz mahremiyetini önemseyen misafirlerimiz için olmazsa olmazlardan biridir. Muhafazakar havuzlar, villanın daha kuytu ve dışarıdan görülmesi zor bir yerine konumlandırılır. Bunun yanında ek önlemler de alınarak mahremiyet ihlalinin önüne geçilir. Bu nedenle muhafazakar korunaklı havuz, mahremiyetine önem veren misafirlerimiz için oldukça idealdir.

 

Muğla Köyceğiz Tatil Bölgeleri

Muğla’mız tatil bölgesi açısından oldukça zengin bir alandır. 1980’lerden itibaren yavaş yavaş turizm bölgesi haline gelen Akdeniz ve Ege bölgeleri günümüze kadar büyük gelişmeler yaşamış ve bu durum nispeten küçük bir ilçe olan Köyceğiz’e de sirayet etmiştir.  40.000 civarı bir nüfusu bulunan ilçe özellikle yaz aylarında nüfusunu 5’e-6’ya katlamaktadır.

Bu nedenle de Köyceğiz’de bulunan doğal güzelliklere ulaşım kolaylaşmış, yeni turistik etkinlikler türemiş ve bu durum da canlı bir tatil şehri görünümü kazandırmıştır. Bu bakış açısıyla baktığımızda Köyceğiz’in birbirinden güzel turistik mekana ev sahipliği yaptığını görebiliriz.

 

Köyceğiz’de Birkaç Turizm ve Etkinlik Alanı

Köyceğiz ilçemizde birbirinden güzel ve şifalı birçok doğal güzellik bulunmaktadır. Bizler ise sizin için bu bölgelerden yalnızca 8 tanesini seçtik.

 

Köyceğiz Gölü

Akdeniz bölgesinin ve Muğla ilimizin muazzam doğal güzelliklerinden yalnızca  biri olan Köyceğiz Gölü açık bir göldür. Dolayısıyla göl, bölgede bulunan Asar, Kargıcık Çayı, Yuvarlakçay, Özsuyu ,Asar ve Namnam ırmaklarıyla beslenmektedir. Bu göl  sazlıklarla kaplı bir kanal aracılığıyla Ege denizine bağlanmaktadır. Bu özelliği ise Köyceğiz gölünü dünyada sadece 7 adet bulunan ayaklı göller listesinin bir üyesi yapmıştır.

Bunlara ek olarak oldukça özel canlılar olan Caretta Caretta kaplumbağaları da bu bölgede yuva yapmaktadır.

 

Ağla Yaylası

 Köyceğiz İlçemizin ufak ve şirin bir köyü olan Ağla köyünde bulunan Ağla yaylasının ulaşımı merkezden biraz uzak olsa da merkezden kalkan dolmuş ve otobüsler sayesinde sürdürülmektedir. Ek olarak bölgede Ağustos ayında Mahya Festivali düzenlenmektedir. Eğer villa tatilinizi bu zamana den getirirseniz kolaylıkla katılabilirsiniz.

Ayrıca yaylaya giderken ince de olsa bir uzun kollu sweatshirt veya ceket götürmeyi ihmal etmeyin. Çünkü yayla merkezden biraz daha serin olacaktır.

 

Yuvarlakçay

suyu çok derin olmayan ancak son derece soğuk olan güzide bir tatlı su kaynağımızdır. Bununla beraber manzarasının muazzam derecede güzel oluşu ve sosyal medyada ilgi çekmesi nedeniyle son zamanların popüler turistik mekanlarından biri haline gelmiştir.

Yuvarlakçay’ın 5-6 derecelik buz gibi suyunda ferahlamak istersenizde bölgede bulunun su parkları aracılığıyla yapabilirsiniz. Ancak söylemeliyiz ki su gerçekten soğuk 

 

Sultaniye Kaplıcaları

Köyceğiz gölünün kıyısında bulunan Sultaniye kaplıcaları yaklaşık 2bin yıllık bir tarihe sahip. Kaunos Antik Kenti sakinleri tarafından keşfedilen bu  kükürtlü su o günden bu güne kadar şifa kaynağı olarak kullanılmış. Bölgede bir belediye tesisi bulunuyor. Giriş ücreti 15TL fiyatlar oldukça uygun. Ayrıca açık hava havuzu, çamur banyosu, soğuk su havuzu, sıcak su havuzu ve rahatsız olanlar için kadınlar havuzu bulunuyor.

Bölgenin atmosferi villa tatilinize değer katacak nitelikte. Viravilla.com olarak ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

 

Ekincik Koyu

 Köyceğiz merkeze oldukça yakın olan bu koy, tekne turlarının da popüler uğrak noktası durumunda. Dolayısıyla koy çevresinde gelişmiş bir turizm ve etkinlik portföyü bulunuyor. Ek olarak Ekincik koyunun muhteşem manzarası ve berrak sularıyla birleşen mükemmel doğası ziyaretçilerimize burayı tavsiye etmemiz için oldukça yeterli bir sebep.

 Kaunos Antik Kenti

Kaunos Antik Kenti Dalyan Çayının etrafından dolandığı dağlık bir bölgede kurulmuş eski bir yerleşim alanıdır. Bu kent antik yunanda birçok mitosa da ev sahipliği yapmıştır. Bir rivayete göre Miletos’un ikiz çocuklarından Kaunos tarafından Karya-Likya sınırında kurulan şehir, diğer Yunan şehirlerinde olduğu gibi bir liman kentidir.

Ancak geçen binlerce yılda, Dalyan akarsuyunun taşıdığı alüvyonlar Dalyan Deltasını oluşturmuş dolayısıyla kent denizden uzaklaşarak liman özelliğini kaybetmiştir. Şehir Yunanlılar dışında Urartular ve Hititler tarafından bırakılmış birçok tarihi eser de barındırır. Bunlara örnek olarak Urartuların dağ yamacında yaptıkları işlemelerle kazdıkları oyma mezarlar ve diğer uygarlıklar tarafından bırakılan eserler gösterilebilir.

 

Gökçeova Göleti

 Yapay bir göl olan Gökçeova göleti, bölgede yangın durumu için kullanılmaktadır. Ancak 2294 metre rakımlı Sandras Dağı eteklerinde bulunan bu göl muazzam bir manzaraya ve berrak bir suya sahiptir. Bu nedenle bölgede turistik faaliyetler yoğundur. Hatta Gökçeova göletine gelmişken 2000 metre rakımda bulunan Kartal gölüne de tırmanabilirsiniz. Ek olarak eğer buraya gitmeyi kararlaştırdıysanız yanınıza kalın giysiler almayı unutmamalısınız. Çünkü rakım arttıkça sıcaklık azalmaktadır.

 

Ölemez Dağı

Sultaniye Kaplıcaları, Kaunos Antik Kenti ve Ekincik koyunun tam ortasında yükselen 940 metre rakıma sahip bu dağ size hem tüm Köyceğiz’in panaromasını görme imkanını sunacak hem de mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak sağlayacak güzellikte bir yerdir.

Bizim tavsiyemiz Sultaniye kaplıcalarını, Kaunos antik kentini ve Ekincik koyunu gezdikten sonra son gün bu dağı ziyaret etmeniz yönündedir.

 

Geniş Aileler için Otel Mi Villa Mı?

5-6 kişi veya daha geniş bir aileniz var ve hep beraber tatil yapmak istiyorsanız bölgede bulunan otellerin sunacağı fiyatlar epey canınızı yakacaktır. Kişi başı 5000 TL’den başlayıp 50.000 liralara kadar çıkan otel fiyatları geniş aileler için oldukça zorlayıcı olacaktır.

Ancak villa tatili yaparken çok daha uygun fiyatlara çok daha iyi hizmet alırsınız. Bu nedenle bizim adımıza bu sorunun cevabı her daim Villa tatili yapmak olacaktır. Özellikle merkezde bulunan bir villamızı tercih ederseniz tatil beldelerine yakınlığınız hasebiyle yol masrafınız da epey düşecektir.

 

Muğla Köyceğiz Villa Kiralama Siteleri

Villa kiralama hizmeti alacağınız site hem tatiliniz hem de sizin can güvenliğiniz için oldukça önemlidir. Özellikle firmalar hakkında serbest platformlarda yayınlanmış kullanıcı yorumlarını dikkatle okumalısınız. Google Maps ve Şikayetvar gibi platformlar size büyük bir örnek olabilir. Buna karşılık ViraVilla ziyaretçilerinin sorunlarını anında çözer ve teslim edilecek villanın varsa sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturarak misafirine sorunlu villa teslim etmez. Ayrıca olabilecek aksiliklere karşı her daim müşteriyle irtibat halinde kalır.

Ek olarak villa kiralama sitelerinden biri olarak söylemeliyiz ki fırsattan istifade etmek isteyen oldukça fazla dolandırıcı bulunmaktadır. Bu yüzden parayı önden alan herhangi bir firmaya asla güvenmemelisiniz! Vira Villa bu konuda hem misafire güvence hem de kendine mağduriyet yaşatmayacak bir formül uygulamaktadır.

Bu formüle göre Viravilla.com online rezervasyonda ön ödeme alır. Ancak paranın geri kalanı siz villaya giriş yapana kadar sizde kalır. Belirli şartlar altında iptal hakkınız da bulunur. Dolayısıyla ViraVilla müşterilerine güvence sunmaktan geri durmaz.

 

Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Villa kiralama hizmeti almadan önce bilmeniz gereken oldukça önemli bilgiler olup bunları kendi ihtiyaçlarınıza göre göz ardı edebilir veya dikkate alabilirsiniz. Bir önceki başlıkta belirtiğimiz üzere dolandırıcılık vakaları bu sektörde görülebilmektedir. Bu tür durumlara düşmek istemiyorsanız TÜRSAB onaylı bir firmayla anlaşmanız oldukça önemli.

TÜRSAB önemli bir detay olsa da sonsuz güven sağlayabilecek bir kurum değil. Dolayısıyla firmanın detaylı araştırmasını yapmanız, kiraladığınız villayı herhangi bir yolla görmeniz, incelemeniz ve sonrasında kalmayı kabul etmeniz oldukça önemlidir. Viravilla.com olarak bu tür konularda oldukça rahat ve kendimizden emin olsak da ziyaretçilerimizin veya bizi tercih etmese de bölgemize değer katan diğer vatandaşlarımızın villa tatili konusunda bilinçli hareket etmesini isteriz.

Bu nedenle ziyaretçilerimizin dikkatli davranmasını, kendi ihtiyaçlarına uygun villaları seçmesini ve kendi bütçesini rahatsız etmeyecek bir tatil geçirebilmesini sağlamak amacıyla bu blogları hazırlamaktayız. Umarız ki siz ziyaretçilerimiz güvenle bütün yılın yorgunluğunu atabilir ve beldemizden mutlu ayrılırsınız.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış