Kalkan Villa Kirala - Muhafazakar Villalar
Kalkan Villa Kirala - Muhafazakar Villalar

Son dönemin en çok tercih edilen Kalkan villa kirala konutu, muhafazakar villalar olmaktadır. Özellikle aileler tarafından tercih edilen bu villalar, arkadaş grupları için son derece uygundur. İster ailenizle, ister eşinizle isterseniz de arkadaşlarınızla bu villalarda bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Şu an bu başlığı okurken aklınızda tek soru geçiyor. Nedir muhafazakar villalar? Gelin hep beraber açıklayalım!

Kalkan villa kirala kategorilerinden biri olan muhafazakar villalar, bahçesi veya havuz bölgesi dışarıdan gözükmeyecek villalar olarak karşımıza çıkar. Villa çevresi duvar veya çit benzeri malzemeler ile çevrelenmiştir. Diğer konuklardan uzak bir yerde karşımıza çıkar bu villalar. Gözden uzak birebir tatil deneyimi yaşamak isteyenler muhafazakar villa seçeneklerine göz gezdirmelidir. Viravilla içinde bulunan birçok villa, bu statüde kendine yer bulmaktadır.

Muhafazakar Villalar

Viravilla sitesi içinde oldukça fazla sayıda bulunan bu villalar, lüks eşyalarla donatılmıştır. Tatil deneyiminizi sarsıntıya uğratmayacak ölçüde bir çevre koruması mevcuttur. Birçok Kalkan villa kirala olarak arattığınız villada deniz veya doğa manzarası ile karşılaşırsınız. Viravilla içinde bulunan muhafazakar villalarda doğa ve deniz manzarasını elbette bulabilirsiniz. Villanızın muhafazakar nitelikleri taşıması tatil deneyiminizi aşağı çekmez.

Villa Makbara-2

Villa Makbara, muhafazakar villaları listelediğimiz sıralamada başı çekmektedir. Kalkan’ın Patara bölgesinde yer alan bu villa, 2 kişilik olmaktadır. Muhafazakar villa olmasının yanı sıra balayı villası özelliği de vermektedir. Konforlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler şüphe duymadan Villa Makbara 2’de günlerini geçirebilir.

Muhafazakar Kalkan villa kirala diye arattığınız arama motorlarında Villa Makbara 2 ilk veya ikinci sırada çıkacaktır. Günlük ve haftalık fiyatları da oldukça makuldür. Ekonomik villa olarak da değerlendirilen Villa Makbara 2 son derece kompakt bir konuttur. Villa içinde bir havuz, bahçe ve havuz terası bulunmaktadır. Bahçe içinde bulunan bu bölgeler çitler ile korunmuştur. Muhafazakar özellik bu çitler ile sağlanmıştır.

Natural bir havası olan Villa Makbara 2’nin iç tasarımı da son derece tatmin edicidir. Minimalist bir tasarıma sahip olan bu villada ahşap mütemadiyen kullanılmıştır. Kalkan villa kirala içinde bulunan birçok villa gibi bu villanın da kendine ait bir jakuzisi bulunmaktadır. Jakuzi, yatak odasında bulunmaktadır. Yeni evlenen çiftler için son derece ideal bir villadır. Villa Makbara 2 hakkında daha birçok bilgiye ulaşmak için https://www.viravilla.com/villa-makbara-2 adresine yönelebilirsiniz.

 Villa Lebon

Kalkan’ın Aklar mevkinde bulunan Villa Lebon, şık ve konforlu bir villadır. Çekirdek ailelerin başlıca tercih etmekte geri adım atmayacağı bu villa, Kalkan villa kirala içinde bulunan bir diğer konuttur. Villa Lebon, 2+1 dizayna sahip bir villadır. Villanın en büyük özelliği tabii ki de korunaklı yapısıdır. Havuz çevresi çitlerle çevrelenmiştir. Muhafazakar aileler için son derece uygundur.

Tabii ki sadece aileler değil. Yeni evlenen çiftler için de balayı villası özelliği taşımaktadır. Yamaçta bulunan bu villanın manzarası da dillere destandır. Doğa ile iç içe olması da sabah kuşlar ile beraber uyanmanıza olanak sağlamaktadır. Villanın iç yapısı son derece harika tasarlanmıştır. Kullanılan dekor malzemeleri ve mobilyalar, kendinizi evinizde hissettirmek için özenle seçilmiştir.

Kalkan villa kirala seçeneklerinden biri olan Villa Lebon, bir adet çift kişilik yatağa ve iki adet tek kişilik yatağa ev sahipliği etmektedir. İki adet yatak odası bulunan bu villada iki adet de banyo bulunmaktadır. Çift kişilik yatağın olduğu odada bir adet de jakuzi bulunmaktadır. Dikdörtgen çift kişilik jakuzi modelinin kullanıldığı bu villa, oldukça harika bir tatil deneyimi yaşamanıza olana sağlayabilir. Villa Lebon’un sağlamış olduğu daha birçok avantaja https://www.viravilla.com/villa-lebon adresinden ulaşabilirsiniz. 

Villa Defne Patara

Kalkan villa kirala seçenekleri arasında en dikkat çekici dış dizayna sahip olan villalardan bir tanesi de Villa Defne Patara’dır. Bu villanın dış duvarı, tamamen taştan oluşmaktadır. Nostaljik bir doku katan bu tasarım dışarıdan bakıldığında ihtişamlı durup yakınlaştığında modern havasını korumaktadır. Nostalji ve moderniteyi harika bir şekilde birleştiren Villa Defne Patara, Patara’da konaklamak istediğiniz her an hizmete açıktır.

Villa Defne Patara, kişi kapasitesine sahip olan muhafazakar bir villadır. Muhafazakar özelliği, özel korunaklı havuzundan gelmektedir. Villa dışı duvar ve çitler ile çevrelenmiştir. Bu çevrelenmeye karşın doğa manzarasını diğer Kalkan villa kirala konutları gibi korumaktadır. Yeterli büyüklükteki havuzu ve bahçesi ile keyifli günler geçirmeniz Villa Defne Patara sayesinde gerçeğe dönüşür.

Villanın iç dekorasyonu son derece sadedir. Krem ve mavi tonları mobilyalarda düzenli bir şekilde kullanılmıştır. Tavan ahşap kaplamadır. Daha önce bahsettiğimiz nostalji ve modern hava, iç dekorasyonda kendini buram buram hissettirir. Villa Defne Patara hakkında daha çok görsele erişmek için https://www.viravilla.com/villa-defne-patara adresine tıklayabilir ve 42 resme pratik bir şekilde erişebilirsiniz.

Villa İmperial

Antalya’nın gözde tatil bölgelerinden biri olan Kalkan’da bulunan bir diğer villa ile sıralamamıza devam ediyoruz. Bu başlığımızın konuğu Villa İmperial! Ortaalan mevkinde bulunan Villa İmperial, muhafazakar villalara yer verdiğimiz listemizin en fazla kişi kapasitesine sahip olan konutudur. Villa İmperial, 10 kişinin rahat bir şekilde konaklayabilmesine olanak sağlamaktadır.

Kalkan villa kirala kategorisinin muhafazakar villalar listesinde kendisine yer verdiğimiz Villa İmperial, büyüleyici deniz ve orman manzarası ile kendini hayran bırakmakta. Birçok olanağı bulunan bu villanın en dikkat çekici yanı ise içerde ve dışarda olmak üzere iki farklı havuza ev sahipliği yapıyor oluşudur. Dışardaki havuz, korunaklı bir şekilde çevrelenmişken içerdeki havuz ısıtmalıdır. Villa İmperial, kışın da tatil keyfi yapabilmenize bu açıdan olanak sağlamaktadır.

Villa İmperial’e dışarıdan baktığınızda 5 katlı göründüğünü söyleyebiliriz. Her katında yaklaşık olarak bir oda bulunmaktadır. Odaların büyük bir çoğunda kişiye özel jakuziler bulunmaktadır. Bu noktada lüks sayılabilecek bir tasarıma da sahiptir. Kalkan villa kirala dediğimizde yüksek kapasiteli villa olarak karşımıza çıkan bu konut, lüks statüsünde de değerlendirilebilir. Ortaalan’da da bulunan bu yüksek kapasiteli villa hakkında her şeye https://www.viravilla.com/villa-imperial adresinden ulaşabilirsiniz.

Villa Arte

Listemizin son sırasında bir çekirdek aile villası var. Villa Arte, 2021 yılında inşaatı tamamlanan yep yeni bir konuttur. Projelendirme aşaması bir hayli başarılı geçen Villa Arte, Üzümlü mevkinde hizmet vermektedir. Üzümlü bölgesinin en çok tercih edilen muhafazakar villası unvanının yegane sahibidir.  Bu villa sadece muhafazakar aileler için değil, arkadaş grupları veya yeni evlenen  çiftler için de son derece ideal olmaktadır.

Villa Arte’de 2 adet süit yatak odası bulunmaktadır. Bu süit odaların yatakları ise bir adet çift kişilik ve iki adet tek kişilik olmak üzeredir. 2 adet de banyoya sahip olan bu harika villa, Kalkan villa kirala içinde en dikkat çekici tasarımlardan birine sahiptir. Dışarıdan bakıldığında tam anlamıyla bir üçgen şekline bürünen bu villanın içinin dar olacağını düşünebilirsiniz. Fakat Villa Arte, iç dizaynı ile ağzınızı açık bırakacak bir şekle bürünmüş vaziyettedir.

Villada bir adet havuz bulunmaktadır. Bu havuz, çitler ile çevrilmiş durumdadır. Yani bu villa muhafazakar bir villadır. Havuzun etrafı 4 adet şezlong ile donatılmıştır. Bahçe çevresinde bir adet yemek masası ve oturma alanı bulunmaktadır. Villanın içinde ise harika bir mobilya grubu vardır. Sıfır mutfak aletleri de villanın sunduğu avantajlardan biridir. Kalkan villa kirala statüsünde Villa Arte’nin müsaitlik durumunu  https://www.viravilla.com/villa-arte  linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Villa Kaya Patara

Villa Kaya Patara, tüm özelliklerinin yanında bir muhafazakar villadır. Patara’nın en gözde villalarından biri olan Villa Kaya Patara’nın etrafı çitlerle çevrilidir. Dış havuz korunaklıdır. Muhafazakar aileler veya arkadaş grupları için son derece idealdir. Dışarıdan bakan herhangi biri Villa Kaya Patara havuzundakileri göremez. Son derece ciddi önlemler alınmıştır.

Kalkan villa kirala varyantları gibi Villa Kaya Patara’nın de merkeze olan konumu son derece tatmin edicidir. Merkeze 4.5 kilometre uzaklıkta bulunan bu harika villa, Türkiye’nin en uzun kum plajına yani Patara plajına sadece 7 kilometre uzaklıktadır. Bu mesafe, Patara plajına yakın olabilecek villaları sıraladığımızda rahatlıkla Villa Kaya Patara’yı sokabilir. Ayrıca Villa Kaya Patara’nın en yakın markete 1 km en yakın restorana ise 700 metre uzaklıkta olduğunu söylemeden de geçmeyelim.

 

Yakınındaki Turistik Yerler

Patara yakınında bulunan Xanthaos Antik Kentini hiç duymuş muydunuz? Bu antik kent, Likya’nın en büyük ve en eski kent yerlerinden biridir. Geçmişte bir dini veya idari merkez olarak görülen bu antik kent, Patara’nın Kalkan villa kirala konusunda turistleri yönlendiren en büyük etmenlerinden biri olmuştur. Xanthos Antik Kent, savaştan kendine düşen payı fazlası ile almıştır. Çoğu bölgesi virane sayılsa da savaş kalıntılarına rastlamak mümkündür. Patara’nın deniz ve kumu dışında görebileceğiniz en eski ve tarihi yerlerinden biri olan Xhantos Antik Kenti, değerli ziyaretçilerini her zaman beklemekte.

 

Özellikleri/ Avantajları

Villa Kaya Patara’nın en büyük özelliklerinden biri tamamen muhafazakar bir yapıya sabit olmasıdır. Çitler, villanın her yerini sarmaktadır. Bunun dışında Villa Kaya Patara; balayı villası, lüks villa, kışlık villa ve daha birçok villa tipi özelliklerini bünyesinde bulundurmaktadır. Kaya Patara, nereden bakarsanız bakın Kalkan villa kirala başlığında yer alan en komplike ve işlevsel villalardan biri olmaktadır. Bu harikulade villanın birçok özelliğine https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara adresinden erişebilirsiniz.

Sonuç

Kalkan, Antalya’nın hatta Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden biri konumundadır. Her tatil bölgesinde olduğu gibi burada da tatil konutları bir hayli fazladır. Viravilla en harika tatil konutlarından biri olan villaları basit arayüzü sayesinde huzurunuza sunmaktadır. Bu başlığımızda yer verdiğimiz muhafazakar villalar, villa kiralama hususunda sizlere bir ön bilgi verecektir. Antalya’nın gözde yerinde Kalkan villa kirala olarak arattığınızda Viravilla en muhteşem villaları karşınıza getirecektir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış