Göcekte Gezilecek Yerler
Göcekte Gezilecek Yerler

Şirin mi şirin bir köyde, mavi yolculuklara çıkmaya hazır mısınız? O zaman hadi, Göcek villa kirala adı altında bu mükemmel tatil beldesindeki mekanlara bir göz atalım! Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Göcek, son yılların en popüler tatil mekanlarından biri haline geldi. Bunun en büyük sebebi ise bölgede bulunan sayısız plajlar.

Sarıgerme Plajı, Günlüklü Plajı ve İnlice Plajı gibi Türkiye’nin sayılı plajlarına ev sahipliği yapan bölge, zümrüt yeşili koyları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Boynuzbükü Koyu ve Göbün Koyu, bölgenin en popüler koylarından birisidir. Zeytin ağaçları ile donatılmış bu koy, yerli veya yabancı her turistin gözdesi konumunda. Göcek’e geldiğinizde mutlaka bu koylarda birkaç saat vakit geçirmelisiniz!

Göcekte Yapılabilecek Aktiviteler

Göcek’te sayısız aktiviteye katılabilmek için öncelikle, Göcek villa kirala seçeneklerinden merkezi konumda olanları tercih etmelisiniz. Eğer ki bölgenin her türlü avantajından faydalanmak istiyorsanız böyle bir konum zaruridir. Peki merkezi konumda bulunursanız nasıl aktivitelere katılabilirsiniz? Tabii ki Göcek Marina’yı baştan sona gezebilirsiniz. Çeşit çeşit gemi ve teknenin bulunduğu bu marinanın etrafı, bölgenin dokusuna uygun kafe ve restoranlarla çevrelenmiş durumda. Ailenizle, eşinizle ve dostunuzla marinayı baştan sona gezebilir ve harika Göcek yemeklerini tadabilirsiniz.

Göcek villa kirala adı altında ünlü mezarları gezebilirsiniz. Özellikle ünlü Telmessos mezarına bir bakın derim. Merkeze biraz uzak olsa da bu antik kentin tarihi, MÖ 3 binli yıllara kadar uzanmaktadır. Bunun dışında tekne turlarına da katılabilirsiniz. İstediğiniz tekneyi seçebildiğinizi unutmayalım. Tabii ki son olarak harika villalarda konaklayabilirsiniz. Göcek’te bulunan villalar, oldukça lüks ve otantik bir hava vermektedir. Kendinizi rüyada gibi hissedeceğiniz Göcek’te eşsiz bir deneyim istiyorsanız, bu otantik villalarda kalmak için bir tercih yapmanız gerekir.

 

Göcekte Konaklama

Göcek, Fethiye’nin en önemli tatil bölgelerinden birisidir. Bölgede yüksek miktarda pansiyon, otel, apart ve villa bulunmaktadır. Gelen turistlerin birçoğu Göcek villa kirala ana mottosu adı altında villalarda konaklamaktadırlar. Her türlü zevke ve ihtiyaca göre tasarlanmış bu villaların ücretleri de hiç olmadıkları da düşük meblağlardadır. Koyları ve plajları ile meşhur olan Göcek’te muazzam bir tatilin anahtarı kiralık villalardan geçiyor.

 

Göcek Muhafazakar Villa da Konaklama

 Hafif Malibu esintilerini taşıyan View Göcek ile başlayalım. Elit bir komplekste yer alan bu muhteşem villa kompakt bir konuttur. Deniz ve doğa manzarası, denize yakınlığı, jakuzisi ve diğer birçok opsiyonu ile rakiplerinden her zaman bir adım öndedir. Diğer Göcek villa kirala seçeneklerinin şansı Villa View Göcek’te gerçekten çok zor. Etrafı çitlerle çeviri olan bu muhteşem villa, aynı zamanda muhafazakar villa statüsünde de değerlendirilmektedir.

 

Göcek Balayı Villasın da Konaklama

İnlice’de yer alan bir villa ile devam edelim. Bu sefer çiftlere yönelelim ve onlar için uygun villayı tanıtalım. Karşınızda Villa Zambak! Fethiye’nin en modern villalarından biri olan Villa Zambak, yeni evlenen çiftler için son derece ideal bir konuttur. Fakat sadece çiftler için değil, küçük aile veya arkadaş grupları da Villa Zambak’ta doyasıya bir tatil keyfi çıkarabilir. Villa tam olarak 4 kişinin konaklamasına imkan vermektedir. Daha önce bahsettiğimiz Günlüklü Koyu’na yakınlığı ile bilinir. Emsali Göcek villa kirala konutlarına kıyasla Villa Zambak, her bölgeye yakınlığı ile bilinmektedir.

 

Göcek Geniş Bahçeli Villa da Konaklama

Villa Gren Life-1, bir diğer İnlice mevkiinde yer alan konuttur. Geniş bahçesi ve modern mimarisi ile gönüllleri fethetmektedir. Etrafı duvar ve etkin kumaş malzemesi ile çevrelenmiştir. Bir bakıma muhafazakar villa statüsünde de değerlendirilir. Bu harika villa 4 kişinin aynı anda konaklayabilmesine imkan vermektedir.

Göcek Doğa İçerisinde Villa da Konaklama
Biliyorsunuz ki Göcek villa kirala başlığı altında birçok villa, geniş bahçeye ve mükemmel manzaraya sahip olsalar da canlı bitki örtüsünü bünyesinde bulundurmaktan birkaç adım uzaktadırlar. Bu noktada Villa Verde, doğa ile iç içe görüntüsü sayesinde sizlleri kuşların cıvıltasına ve temiz orman havasına bırakıyor. Geniş aileler için oldukça harika bir iç tasarıma sahip olan Villa Verde, korunaklı havuzu sayesinde de diğer rakiplerinin önüne kolayca geçiyor.

 

Göcek Doğa Manzaralı Villa da Konaklama

Tabiat ananın tam ortasında bulunan Villa Kırlangıç, eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Modern ve sade dokusu ile rakiplerine taş çıkartan villa, çekirdek aileler için son derece uygundur. Villanın mütevazi bir havuzu ve yine mütevazi iki yatak odası bulunmaktadır. Tüm bunların üstüne Villa Kırlangıç’ın içinde bir adet de jakuzi bulunmaktadır. Göcek villa kirala opsiyonları arasında kesinlikle önemli bir yere sahip olan Villa Kırlangıç, incelenecek villaların başında gelmektedir.

 

Göcek Geniş Aileye Uygun Villa da Konaklama

Geniş aileler için konut bulma sıkıntısı her daim vardır. Elbette tatil bölgelerinde bir tatil villası bulmak da geniş aileler için hiç ama hiç kolay değildir. Göcek’te tatil yapmak arzusunda olanların imdadına yetişiyor ve Villa Manzara’yı öneriyoruz. Villa Manzara tam tamına 10 kişinin tatil yapmasına olanak sağlamaktadır. Villa da 5 adet ayrı oda bulunurken ev içi 5+1 konseptinde tasarlanmıştır. Bu odaların içine yataklar ise toplamda 7 adet olacak şekilde yerleştirilmiştir. Göcek villa kirala noktasında Villa Manzara, geniş arkadaş gruplarına veya ailelerine en uygun villalardan bir tanesidir.

 

Göcek Jakuzili Villa da Konaklama

Son olarak bahsedeceğimiz villa, Villa Edalu Duo’dur. Gökçeovacık mevkiinde bu villanın bulunması, başta artı puanla listeye dahil olmasını sağlamıştır. Doğanın içinde yer alan bu muhteşem villa, 4 kişinin tatil zevkine ulaşabilmesine imkan vermektedir. Villanın tasarımı dışarıdan bakıldığında oldukça küçük gelecektir.

Fakat içerisine girdiğinizde bir mimari harika ile tanışacak ve bu kadar eşyanın nasıl boğmadan villa içinde yer aldığını düşüneceksiniz. Lakin bu villanın dikkat çekici yanı ne tasarımı ne de eşyalarıdır. Göcek villa kirala olarak oldukça ilgi çekici bir işe imza atan Ville Edalı Duo, bahçesine bir adet jakuzi yerleştirmiştir. Bu jakuzi için özel olarak bir alan hazırlamışlardır ve etrafını tül perdeler ile çevrelemişlerdir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış