Fethiye Yanıklar Villa Tatili- Viravilla.com
Fethiye Yanıklar Villa Tatili

Yanıklar Mahallesi tüm Türkiye tarafından bilinen ve ziyaret edilen önemli bir turistik beldedir. Rivayete göre bir zaman Antalya'da iki pehlivan güreşirken biri diğerini ateşe atıp öldürmüştür. O zamanki kadı pehlivanı sürgün etmiş. Antalya’dan Fethiye’ye kadar gelen pehlivan ve ailesi burada küçük bir mahalle kurmuş ve böylece Yanıklar kasabası ortaya çıkmıştır. Mahallenin isminin Yanıklar olmasının nedeniyse pehlivanın rakibini yakmasıdır.

Yanıklar mahallesi muazzam bir doğal güzelliğin ortasında olmasına karşın Muğla merkeze oldukça uzak bir noktadadır. Muğla merkeze olan uzaklık 125 km iken Fethiye ilçesine de 15 km uzaklıktadır. Yanıklar mahallesinin içinden Kargı Çayı geçmekte olduğundan kasabanın kendine has bir doğası vardır. Bu nedenle villa tatili yapacak ziyaretçilerimiz öncekinden çok daha fazlı bir deneyim yaşayacaktır.

Yanıklar aynı zamanda da Katlıç ve Akgöl adındaki iki göle de ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Yanıklar kasabası dünyada sadece Türkiye'de yetişen Günlük ağacı ormanının da bulunduğu muazzam bir bölgede kurulmuştur. .Bu nedenle yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan sakin ama popüler bir beldedir.

Fethiye Yanıklar Villa Kiralama

Viravilla.com olarak yanıklar mahallesinde toplam 23 villamız bulunmaktadır. Bu villaların hepsi doğayla iç içe dizayn edilmiş, doğayla bütünleşmiş yapılardır. Yanıklar mahallemizin muazzam doğasıyla iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız Vira Villa’dan villa kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Bölgede farklı özelliklere sahip, farklı tiplerde 23 villamız yer almaktadır. Bu villaların her birinin, müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için;  içi her gün temizlenmekte, arızaları kontrol edilmekte ve bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Viravilla.com olarak sektörde uzun yıllar çalışan ekibimiz sayesinde misafirlerimize üst düzey hizmet sağlıyoruz. Villa kiralama hizmetimiz hakkında daha fazla bilgiye erişmek isterseniz www.viravilla.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye Yanıklar ‘da Kiralık Villa Türleri

Müşterilerimize daha iyi hizmet verilebilmesi için bölgede birçok tipte villamız bulunmaktadır. Web sitemizde karşılaşacağınız villa tipleri ise şu şekilde sıralanabilir;  Muhafazakâr Villalar, Balayı Villaları, Lüks Villalar, Deniz Manzaralı Villalar, Çocuk Havuzlu Villalar, Kapalı Havuzlu Villalar, Jakuzili Villalar, Isıtmalı Havuzlu Villalar, Apartlar, 2022 Villaları, Geniş Aileye Uygun Villalar, Ekonomik Villalar, Merkeze Yakın Villalar, Kış Aylarına Uygun Villalar, Evcil Hayvan İzinli Villalar, Doğa Manzaralı Villalar, 5 Gece Konaklamaya Uygun Villa.

Muhafazakâr Villalar, çeşitli nedenlerle dışarıdaki meraklı gözlerden rahatsız olan ve daha huzurlu bir tatil isteyen misafirlerimiz için tasarlanmışlardır. Özellikle dini sebeplerle otellerde havuza girmek istemeyen kadınlar bu villa tipini özel olarak seçmektedirler. Havuz ve çevresinin tamamen korunaklı olduğu ve herhangi bir şekilde dışarıdan izlenilmesinin mümkün olmadığı villalar olduğu için dindar aileler tarafından çokça tercih edilirler.

Evcil Hayvan İzinli Villalar, normal şartlarda Viravilla.com bünyesinde bulunan hiçbir villada evcil hayvan kabul edilmemektedir. Ancak bazı ev sahipleri evcil hayvanlar için özel kompanentler ekleyerek, evcil hayvan girişine uygun villalar hazırlayabiliyorlar.

Doğa Manzaralı Villalar, Yanıklar mahallemizde olduğu gibi doğal güzelliklerin bulunduğu yerlerde, muhteşem manzaralara bakan özel villalardır. Özellikle Yanıklar bölgemizde oldukça fazla doğa manzaralı villamız bulunmaktadır.

Fethiye Yanıklar ‘da Havuzlu Villa

Havuz bir villa tatili için olmazsa olmazlardan biridir. Özellikle otellerdeki havuz yoğunluğundan kaçıp özel villa kiralama yönüne yönelen misafirlerimiz için oldukça önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle birden fazla havuz tipimiz ve her ziyaretçimize uygun havuzumuz mevcut.

Kapalı Havuzlu Villa

Kapalı havuz yaz aylarında çok da önemli bir ihtiyaç olarak görülmese de hem mahremiyet için hem de kışın havuz keyfini sürdürmek için oldukça ideal. Yaz aylarında muhafazakâr villalarda yer bulamayan sakinlerimiz için oldukça makul bir seçenek olan kapalı havuz, kışın da dışarıdaki havuz doğal olarak kapalı olacağından oldukça makul bir seçenek.

Çocuk Havuzlu Villa

Eğer villa tatilinizi çocuklarınızla beraber yapmak istiyorsanız ve çocuğunuz yüzemeyecek kadar küçükse veya daha yüzmeyi bilmiyorsa çocuk havuzlu villa tam size göre. Hem siz havuzunuzda ferahlarsınız hem de çocuğunuz çocuk havuzunda suyla oynar.

Isıtmalı Havuzlu Villa

Bu havuz tipi yaz aylarının geride kaldığı sonbahar aylarında oldukça kullanışlıdır. Sonbahar aylarında Muğla’nın iklimi nedeniyle sert bir sonbahar yaşanmasa da havuzunuzun biraz ılık olması hoşunuza gidecektir. Ayrıca yaz aylarında da soğuk havuzda yüzmek istemezseniz veya su size çok soğuk gelirse bunu ısıtabilme imkânınız olacaktır.

Fethiye Yanıklar Villaları

Fethiye, Yanıklar beldemizde 23 farklı tipte villamız bulunmaktadır. Bu villalar sizler için özel olarak dizayn edilmiştir. Bu villalara daha yakından bakmak isterseniz www.viravilla.com web adresimizi ziyaret ederek villa kiralama hizmetimiz hakkında daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

Yanıklar ‘da Bulunan Villalardan Birkaç Örnek

Villa Elis Nira, Fethiye Yanıklar’da yer alan, tek yatak odasına sahip 2 kişi konaklama kapasiteli balayı villasıdır.   Balayı çiftleri ve gözlerden uzak sakin, romantik bir villa tatili isteyen misafirlerimiz için oldukça ideal bir villadır. Villa Elis Nira plaja 3 km. mesafede, yemyeşil doğa içerisinde bir villamızdır.

Villa Twin 2, Türkiye’nin gözde turizm merkezi Fethiye’nin Yanıklar bölgesinde bulunmaktadır. Villamız balayı çiftleri ve çekirdek aileler için özenle tasarlanmış olup 2 oda, 4 kişi kapasitelidir. Villa Twin 2'de misafirlerin güzel vakit geçirebilmesi için tüm detaylar villada en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Villa dekorasyon eşyaları gibi bahçe dekorasyon eşyaları da zevkle seçilmiştir.

Villa Güneş 1, Fethiye Yanıklar' da bulunan yemyeşil doğanın tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz 2+1, 4 kişi konaklama kapasiteli villamızdır. Villamızın bir odasında yılın tüm yorgunluğunu çıkarabileceğiniz sağlık havuzu bulunmaktadır. Korunaklı havuz alanı sayesinde gözlerden uzak keyifli bir tatil geçirmenize imkân sağlayan Villa Güneş 1 çekirdek aileler ve balayı çiftlerimiz için ideal bir seçenektir. Tarih uygunluğu olması durumunda yan tarafında bulunan Villa Güneş 2 ile birlikte kiralanabilir.

Fethiye Yanıklar Villa Kiralama Siteleri

Yanıklar bölgesinde villa kiralama hizmeti almaya karar verdiniz ancak hangi web sitesine güvenip hangisine güvenemeyeceğinizi bilemiyorsanız, doğru adrestesiniz. Özellikle dolandırıcılık vakalarının çevrimiçi platformlar üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilmesi sizi tedirgin edebilir. Fakat sizin de site ve firma seçiminde dikkat edebileceğiniz bazı hususlar mevcut. Örneğin web sitesinin alan adını kontrol edebilirsiniz. Hiçbir kurumsal firma kirli bir alan adı kullanmak istemeyecektir. İkinci olarak, web sitesinin tasarımı da önemlidir. Eğer çok basit veya giydirme bir tasarımı varsa üstüne çok çalışılmamış demektir. Dolayısıyla şüphe edebilirsiniz.

Bu ilk iki yöntem kesin sonuçlar vermeyebilir. Çünkü bazı dolandırıcılar da bunlara oldukça hâkimdir. Dolayısıyla başka insanların yorumlarını da bulmalısınız. Firma hakkında hiçbir yerde bir adet bile yorum yoksa ya firma çok yenidir ya da dolandırıcıdır. Bunun yanında villa tatili yaparken başınızın ağrımasını istemiyorsanız TÜRSAB onaylı firmalarla çalışmalısınız. Ayrıca sözleşme olmadan herhangi bir para ödemesi yapmamalısınız. Ek olarak firmanın fatura kesiyor olması da güvenliğiniz adına oldukça önemli bir husustur.

Vira Villa tüm bu söylediklerimizi karşılamaktadır. Web sitemizde çok daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. Ancak Vira Villa sektörde uzun süredir çalışan tecrübeli bir firmadır. Birçok mercide de yorum bulabilirsiniz. Bununla beraber TÜRSAB onayı da mevcuttur.

İyi Tatiller

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış