Fethiye'de Gezilecek Yerler Nelerdir- Viravilla.com
Fethiye'de Gezilecek Yerler

Ülkemizin sayılı tatil istasyonlarından biri olan Fethiye’de dolu dolu bir tatil deneyimi yaşamak istemez misiniz? O zaman Fethiye villa kirala seçeneklerine bir göz atıp mükemmel bir tatil deneyimini ilk elden yaşayanlardan biri olun. Bu tatil deneyiminizi en üst seviyeye çıkaracak olan şey ise elbette Fethiye’nin doğal güzellikleri olacaktır.

Muğla’ya bağlı bir ilçe olan Fethiye, tatil döneminde birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Turistlerin Fethiye’ye geldiklerinde ziyaret ettikleri ilk yer ise Ölüdeniz oluyor. Türkiye’nin ‘’Uzak Diyarı’’ olarak anılan bu muhteşem yer, kumu ve berrak denizi farkını ortaya koyuyor. Likyalıların Ölüdeniz ve etrafında yaşadığı bilinirken çevre noktalar oldukça dikkat çekici.

 

Fethiye'de Yapılabilecek Aktiviteler

Akdeniz’in harika havası eşliğinde Fethiye villa kirala sonrasında bölgede birçok aktivite yapılabileceğini es geçmeyelim! Bu olağanüstü bölgenin en çok yapılan aktivitesi, yamaç paraşütüdür. Babadağ eteklerinden Fethiye’yi havadan turlamak istemez misiniz? Ölüdeniz’de bulunan Babadağ’dan profesyonel hocalar ile yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Üstelik fotoğraf çektirmek ve bu anları ölümsüzleştirmek de aktiviteye dahil!

Fethiye her ne kadar denizi ve kumu ile özdeşleşse de Fethiye’yi Fethiye yapan, yemekleridir. Fethiye Merkez Balık Pazarı bölgesinde birçok restoran hizmettedir. Turistler hangi restoranda giderse gitsin damak tadınıza uygun bir lezzeti yakalamamanız söz konusu bile değil. Yemek yemeyi sevenler, restoranda yakın Fethiye villa kirala opsiyonlarına bakmalarını öneririz.

 

Fethiye'de Konaklama

Tüm tatil bölgelerinde olduğu gibi Fethiye’de de konaklama seçenekleri oldukça geniştir. İster merkezde isterseniz de civar köylerde tatil konutlarını bulmanız mümkündür. Bölgede tercih edilen tatil konutu ise villalar olmaktadır. Apartlar ve oteller harici villalar, turistlere daha keyifli bir tatil deneyimi sunması açısından Fethiye’nin hemen her yerinde karşımıza çıkmaktadır. İstediğiniz tatil bölgesinde bir villa bulmanız geniş villa seçenekleri sayesinde oldukça basittir. İster ailenizle, ister arkadaşlarınızla, isterseniz de eşinizle Fethiye villa kirala seçeneklerine göz atabilir ve en uygun konutu tutabilirsiniz.

Fethiye Muhafazakar Villada Konaklama

Ailenizle dolu dolu günler geçirmek istiyorsanız Villa İstanbul tam sizlere göre. Ölüdeniz’de bulunan Villa İstanbul, Faralya’da yer almaktadır. Villa geniş arkadaş gruplarına ve tabii ki geniş ailelere son derece uygundur. Villa içinde dört adet yatak odası bulunmaktadır. Villanın mevcut eşyası son derece lükstür. Gözden uzak, huzurlu bir tatil imkanı isteyen herkes, Villa İstanbul’a bir göz atmalı!

Fethiye Balayı Villasında Konaklama

Ölüdeniz’den biraz uzağa gidelim, eski bir Rum köyüne. Bahsedeceğimiz konut Villa Nergiz. Bu harika villa, eski bir Rum köyü olan Kayaköy’de bulunmaktadır. Kayaköy Fethiye villa kirala anahtar kelimesi ile arattığınızda mutlaka Villa Nergiz’e rastlarsınız. İki adet süit yatak odasına ev sahipliği yapan bu muhteşem villa, yeni evlenen çiftler için biçilmiş kaftandır. İstenirse arkadaş grupları veya çekirdek aileler için de konaklanabilir. Villa, tarihi bir manzaraya ev sahipliği yapmaktadır. Buna karşın içinde barındırdığı eşyalar modern esintiler taşımaktadır.

Fethiye Lüks Villada Konaklama

Kayaköy güzel bir atmosfere sahip, oradan da devam edelim. Biraz daha bütçemizi üste çıkaralım ve lüks villalara göz atalım. Kayaköy’de lüks villa denildiği zaman mutlaka Villa France’nin ismini yazmamız gerekir. Bu harika ötesi villa, tam altı kişiye kadar konaklama imkanına sahiptir. Villanın hem içi tasarımı hem de dış tasarımı özel dekorasyon ürünleri ile süslenmiştir. Fethiye villa kirala opsiyonları arasında hiç şüphesiz en dikkat çekici villalardan bir tanesidir.

Villanın lüks bir hizmet sunduğunun kanıtı ise özel şef hizmetidir. Yani müşteri isterse bir şef eşliğine eşsiz yemeklerin tadına varabilir. Villanın avantajları sadece bunlardan ibaret değildir. Villa France, insanların en yakın dostunu da unutmamış ve bahçe içine bir kulübeye yer vermiştir. Bir diğer ifadeyle Villa France, evcil hayvana sahip aileler için de son derece uygun bir villa olmaktadır.

Fethiye Deniz Manzaralı Villada Konaklama

Fethiye’nin mükemmel denizini ve manzarasını harika bir noktadan seyretmek istemez misiniz? O zaman deniz manzaralı villalar tam size göre! Faralya’da bulunan Villa Papatya Faralya doğa ile içi içe olarak gün batımını ve gün doğumunu gözlerinizin önüne seriyor. Üstelik bu villa, Ölüdeniz plajına 9 kilometre, Kavak Koyu plajına 3.5 kilometre ve Kıdrak Plajına 6 kilometre uzaklıktadır. Bu bakımdan harika bir konuma sahiptir.

Fethiye’de Korunaklı Havuzlu Villada Konaklama

Mütevazi Fethiye villa kirala örneklerinden biriyle devam ediyoruz. Bahsedeceğimiz villa, Villa Riverside! Seydikemer bölgesinde bulunan şirin mi şirin bu villa, Kıncılar mevkinde bulunmaktadır. Eşen Çayı’nın yanında kurulan ve orada müşterilerine harika tatil deneyimi sunan bu villa, çekirdek ailelerin ilk tercihidir. Özellikle çocuklu aileler, Villa Riverside’yi çok seviyor. Çünkü bu harika villanın korunaklı havuzu bulunmakta. Bu havuz sayesinde çocuklar ve tabii ki aileler korkmadan havuzda vakit geçirebiliyor.

Fethiye’de Kapalı Havuzlu Villada Konaklama

Villa Yediyıldız, kapalı havuzlu villalara çok iyi bir örnektedir. Türkiye’nin ve hatta dünyanın gözde tatil bölgesinde bulunan bu harika villa, merkezi bir konumdadır. Konut 6 kişinin kullanım alanına göre dizayn edilmiştir. Tripleks bir konut olan Villa Yediyıldız, merkezi Fethiye villa kirala seçeneklerinden bir tanesidir. Bu villanın dikkat çeken bir diğer yanı da kapalı havuzudur. Bu havuz sayesinde kışın bile villada konaklayabilir, havuzunda vakit geçirebilirsiniz.

Fethiye’de Ekonomik Villada Konaklama

Çenger bölgesinde bulunan Villa Çenger, doğa ile iç içe bir konuttur. Balayı çiftleri ve çekirdek aileler için son derece uygun olan bu harika villa, merkez ilçeye 20 km mesafededir. Normal şartlar altında yazın Çenger serin olmaktadır. Tek eksik yanı merkeze uzaklığı olsa da Villa Çenger, bütçe dostu Fethiye villa kirala opsiyonlarından biridir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış