Kalkan Ekonomik Villalar
Kalkan Villa Kirala - Ekonomik Villalar

Ekonomik villaların en modern halleri Kalkan villa kirala ile Viravilla’da! En güzel ve özel turistik bölgelerin başında gelen Kalkan’da villalar dikkatleri bir hayli üzerine çekti. Villalar son dönemde, tatil beldelerinde en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri haline geldi. Buna otel, pansiyon veya apartların günlük fiyatları da etki etmiş durumda. Özellikle uzun süreli tatil yapmak isteyen bireyler için bu oteller ve pansiyonlar, yılda kazandıkları önemli bir parayı bir anda yerle bir etmekte.

İşte hem ekonomik yönden ferahlamak için hem de konforlu bir villa kiralama isteyenler için Viravilla aracılığı ile Kalkan villa kirala oldukça iyi bir seçenek. Haftalık bakıldığında adeta bir günlük pansiyon fiyatına denk gelen villaların günlük konaklaması; özel havuzu, yatak odaları, jakuzileri ve doğa manzaraları ile birleştiğinde parasının karşılığını tam olarak verebilen bir konut olarak servis ediliyor. Ailenizle, eşinizle ve dostunuz ile mükemmel bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Kalkan Ekonomik Villalar

En popüler villa tipi, hiç kuşkusuz ekonomik villalardır. Özellikle Kalkan villa kirala dediğinizde aklınıza ilk gelecek seçenek, kesinlikle ekonomik bir modeldir. Antalya’nın en özel ilçelerinin başında gelen Kaş’ın harika tatil beldesi Kalkan’da en muhteşem villaları sıraladık. Yukarıdan aşağıya doğru bir beğenme sırası veya bir derecelendirme söz konusu değildir. Başta bahsettiğimiz villa da son da bahsettiğimiz villa da oldukça harikadır.

Villa Wooden Hous

Kalkan’ın Akbel bölgesinde bulunan Villa Wooden Hous, harika manzarası ile tüm turistleri beklemekte. Modern ve güzel dokusu ile donatılmış bu villanın en büyük özelliği tabii ki de ekonomik olması. Fakat tek iyi yanı bu değil. Bu villa tam tamına 8 kişinin konaklamasına imkan veren bir iç dizayna sahiptir.

Kalkan villa kirala seçenekleri arasında değerlendirmeye tabii tutacağınız Villa Wooden Hous, 4 yatak odası ile arkadaş çevrenizi bir araya toplayıp doyasıya eğleneceğiniz bir ortamı sunmakta. Sadece arkadaşlarınız da değil, ailenizi de bir araya toplayıp Akbel mevkiinde bulunan bu harika havuzlu Villa Wooden Hous’da günler geçirebilirsiniz.

Her odanın kendi banyosu bulunan bu villa, ahşap malzeme ile donatılmıştır. Market ve restoran gibi işlek mekanlara yakın olan Villa Wooden Hous, ekonomik Kalkan villa kirala kategorisinde kendine yer bulmuştur. Villa ile ilgili daha fazla görsele erişmek istiyorsanız https://www.viravilla.com/villa-wooden-house adresine tıklayabilirsiniz.

 

Villa Yeni Ay

İsmi gibi tasarımı da göz dolduran Villa Yeni Ay, mütevazi fiyatları ile en değerli müşterilerini bekliyor. Ahşap bir dizayn seçeneği ile tavanı donatılan Villa Yeni Ay, kendinizi evinizde hissettirecektir. Minimal tasarımına aldanmayın. Bu mütevazi villa, tam olarak 4 kişinin tatil yapabilmesine olanak sağlamaktadır. 4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bu harika villada 2 adet yatak odası ve 3 adet çift kişilik yatak bulunmaktadır.

Ekonomik Kalkan villa kirala başlığında sizlere sunduğumuz villalar, genelde yüksek kapasiteli olmaktadır. Bunun nedeni birden fazla kişinin konaklama imkanına sahip olması, bütçede bir esnekliğe neden olmaktadır. Eş oranda ne kadar fazla insan konaklama yaparsa o kadar villalarda düşük bir ücret ile karşılaşırsınız. Genel olarak böyle bahsetmek doğru olacaktır.

 Villa Yeni Ay, Akbel’de bulunan harika bir villadır. Villa önünde gayet yeterli bir havuz ve havuz etrafında güneşlenmek için şezlonglar bulunmaktadır. 4 kişinin rahatlıkla güneşlenebileceği bu şezlonglar, aile saadetinizi arttırmanızın en iyi yoludur. Villa Yeni Ay bahçesinde bir adet barbekü, masa ve sandalye bulunmaktadır. Ailenizle ve arkadaşlarınızla mangal keyfi yapmanız Villa Yeni Ay ile mümkün olacaktır. Villa’nın müsaitlik durumunu kontrol etmek için https://www.viravilla.com/villa-yeni-ay bağlantısına gidebilirsiniz.

Villa Özen Lapaz

Kalkan’larda bahsedeceğimiz bir diğer villamız Villa Özen Lapaz’dır. İslamlar Köyü’nde bulunan Villa Özen Lapaz, ailenize ve sevdikleriniz ile vakit geçirmenin en muhteşem yollarından biri haline dönüşmüştür. İslamlar Köyü, Kalkan villa kirala dediğimizde en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri haline gelmiştir. Şehir merkezinden uzak bir konumda bulunan Villa Özen Lapaz, lüks ve ekonomik kategorilerini bir araya getirebilmiş yegane villalardan bir tanesidir.

İslamlar Köyü, muhteşem atmosferi ile bilinmektedir. Şehir gürültüsü veya stresi olmadan tatil keyfi yapmak, İslamlar Köyü için gayet basittir. Kuş cıvıltılarından tavuk seslerine kadar harika bir doğal ortam sunan Villa Özen Lapaz, bu doğal ortamı tasarımı ile de korumaktadır. Şirin bir dış dizayna sahip olan bu villa, kırmızı tonlarını çok iyi kullanarak alışılmışın dışında Kalkan villa kirala deneyimi sunmaktadır.

4 kişinin oldukça konforlu bir alanda hareket edebileceği Villa Özen Lapaz, 2 yatak odası ve 3 yatak işe sunulmaktadır. Bu da çekirdek aileler için mükemmel bir kapasite demektir. Oldukça konforlu eşyalarla donatılmış olan Villa Özen Lapaz, doğa manzarası ile de içinizi rahatlatacaktır. Geniş teras ve büyük havuz da eklendiğinde fiyatına göre varyantlarından birkaç adım daha öne çıkmaktadır. Villa hakkında daha birçok bilgiye https://www.viravilla.com/villa-ozen-lapaz adresinden erişebilirsiniz.

Villa Doğal

Villa Doğal, Akbel mevkiinde bulunan bir diğer Kalkan villa kirala statüsündeki konuttur. Tasarımı veya konsepti diğerlerine göre oldukça farklı olan Villa Doğal, adının hakkını veren bir dizayna sahiptir. Tamamen ahşap bir şekilde donatılan bu ev, iki katlı olarak karşımıza çıkmaktadır. Alt katında mutfak eşyaları ve oturma gurubu bulunurken üst katında kişiye özel jakuzi ve tabii ki yatak odası bulunmaktadır. Banyo ise yatak odasının tam karşısındadır.

Oldukça mütevazi bir tasarıma ev sahipliği yaptığı gibi mütevazi de bir fiyat bandında karşımıza çıkmaktadır. Günlük ve haftalık bakıldığında rakiplerinin çok altında bir aralığı vardır. Öyle ki Kalkan villa kirala dediğimizde en uygun fiyatlı villa modellerinin başında gelmektedir. Tabii ki bu fiyat farkında en büyük etken villanın kapasitesidir.

İki kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bu villalar, ailenizle veya arkadaşlarınız ile gelmek için pek uygun değildir. Metre karesi sınırlı olan bahçesi ve içi ile çiftler için uygundur. Doğal villa konseptini çift kişilik bir biçimde uygulayan Villa Doğal, hoş şark köşesi ile de içimizi ısıtacaktır. Villa Doğal’ın harika konumuna göz atmak için https://www.viravilla.com/villa-dogal adresine tıklayabilirsiniz.

Villa Kaya Patara

Kalkan villa kirala kategorisinin baş tacı olan Villa Kaya Patara, her yönünden muhteşem bir villa olarak karşımıza çıkmaktadır. Patara’nın en muhteşem yeri yani Patara Plajına oldukça yakın olan bu villa, harika dokusu veya tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Ailenizle, sevdiklerinizle ya da eşiniz ile mükemmel bir tatil deneyimine ortak olmak istiyorsanız Villa Kaya Patara’yı es geçmemelisiniz.

Villa Kaya Patara’nın her yönüyle harika olduğundan bahsetmiştik. Bu yönlerinden biri de elbette ekonomiktir. Ekonomik yönden içinizi ferahlatacak haftalık ücreti ile en iyi fiyat performans villalarının başında gelen Villa Kaya Patara, birden fazla kişinin konaklamasına imkan vermektedir. Haftalık kaldığınızda daha da iyi olacak Villa Kaya Patara, en değerli konutlarını beklemektedir.

Ulaşım

Kalkan villa kirala dediğinizde birçok villa şehir merkezinden uzak olarak karşınıza çıkacaktır. Fakat Villa Kaya Patara, şehir merkezinden 4.5 km uzak olmasına rağmen birçok kurumsal markete yakınlığı ile de dikkat çekmektedir. Markete 1 kilometre, restorana 700 metre uzaklıkta olan Viilla Kaya Patara, muhteşem Patara Plajına ise 7 km uzaklıktadır.

Yakınındaki Turistik Yerler

Villa Kaya Patara dediğimizde tek odak noktası Patara Plajı olmamalıdır. Tarihin en önemli kalıntılarından birine ev sahipliği yapan Antalya’da, Patara Antik Kenti bulunmaktadır. Bu antik kent, 1988 yılında gün yüzeyine çıkmış ve turistlerin Kalkan villa kirala hususunda tercih etmesine ayrı bir rol oynamıştır. Likya’nın en eski şehirlerinden biri olan bu kent, Xanthos Vadisi’nin güneybatı ucunda bulunmaktadır. Bu konumda bugün, Gelemiş Köyü sakinleri kalmaktadır.

Özellikleri/ Avantajları

Oldukça harika bir tasarıma sahip olan Villa Kaya Patara’nın en büyük özelliği fiyatıdır. Oldukça makul bir fiyat skalası ile müşterilerin karşısına gelen Villa Kaya Patara; şezlongu, hamağı, salıncağı, barbeküsü hatta ve hatta bilardo masası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Oldukça lüks bir tasarıma sahip olan bu villa, Kalkan villa kirala başlığının duayenlerinden biridir.

 4 kişinin rahatlıkla konaklama imkanına sahip olacağı bu villa, aileler için birebir bir tasarıma ev sahipliği yapmaktadır. 1 çift kişilik yatağı ve 2 tek kişilik yatağı bulunan bu villanın iki ayrı odası bulunmaktadır. Her odasında da kişiye özel bir jakuzi vardır. Villa hakkında pek çok daha avantaja ulaşabilmek için https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara ziyaret etmeyi unutmayın.

Sonuç

Villa Kaya Patara gibi birçok villa, Viravilla’da bulunmaktadır. Antalya başta olmak üzere birçok antik veya turistik şehrine hizmet veren firma, tüm villa tipleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu tiplerin başında ise ‘’ekonomik villa’’ dediğimiz tip veya çeşit bulunmaktadır. Kalkan villa kirala adı altında ekonomik villalardan söz ederken aralarında bir seçim yapmanızı daha kolay bir hale getirmenizi amaçladık. Ekonomik, balayı veya daha birçok villa tipini Viravilla’da kolay bir şekilde filtreleyebilir ve aralarında size en uygun geleni seçebilirsiniz.

 

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış