Kalkan Villa Kirala- En İyi Tatil Villaları
Kalkan Villa Kirala - En İyi Villalar

Antalya’nın en harika bölgelerinden olan Kalkan, tarihi dokusu ve eşsiz havası ile yerli yabancı turistleri kendine çekmektedir. Yazın gelen göç miktarı, kalkanın harika turistik yerleri sayesinde tavan yapmaktadır. Tabii buna etki eden şey sadece turistik yerler değil. Kalkan villa kirala seçeneği de turistlerin müthiş bir göçüne zemin hazırlıyor.

En güzel villalar Antalya’nın eşsiz bölgesi Kalkan’da kendini gösteriyor. Her tarza uygun villalar, yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Bu villalar, uygun fiyat skalası ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Viravilla ayrıcalığı ile de bölgedeki villalar, isteğe göre filtrelenebiliyor. Filtre seçenekleri arasında balayı villaları, ekonomik villalar, muhafazakâr villalar gibi seçenekler bulunuyor. Elbette Kalkan villa kirala seçeneklerden bit tanesi de ‘’en iyi villalar’’ adı de yer ediniyor.

Kalkan En İyi Villaları

Bu başlığımızda Kalkan mevkiinde bulunan en çok tercih edilen veya beğenilen villaları sizlerle buluşturacağız. Her anlamda beklentileri karşılayan bu villalar oldukça işlevsel olmaları ile biliniyorlar. Antalya’nın tatil bölgelerinden biri olan Kalkan’daki en iyi villalar, Kalkan villa kirala adı altında sizlerle buluşuyor.

Villa Alyans

Villa Alyans, balayı villa ve ekonomik villa kategorisine giren bir villa konumundadır. Her iki amaca da hizmet veren bu villa, eşsiz tasarımı ve atmosferi ile her kesimden insanların dikkatini çekmektedir. Tasarımı alışılmışın çok daha dışında olan Villa Alyans, harika manzarası ile de gözlerimizin pasını silmektedir.

Villa Alyans, kendine özel havuzu, barbeküsü, langırtı ve oyun masası olan bir villa olarak kendini göstermektedir. Bahçesinde oturma gruplarından hamağa kadar donanımlı olan bu villa, Kalkan villa kirala seçenekleri arasında kendini sıyırmıştır. Modern mobilyalar ile donatılmış bu ev, ultra lüks beyaz eşyası ve banyo ürünleri de kendinizi özel hissettirmektedir.

 Tavandaki veya duvardaki aydınlatmalar da evin içine eklenince muazzam bir atmosfer bizleri karşılamaktadır. Tam bir balayı villası olan bu villa, kırmızı renk jakuzisi ve yatak grubuyla aşkın rengini ayaklarınıza kadar getirmiştir. Villa Alyans, harika manzarası ile içimizi ferahlatmaktadır. Hem bahçe yönü hem de yatak odasının yönü eşsiz Antalya manzarasını seyretmektedir.

En iyi Kalkan villa kirala modellerinden biri olan Villa Alyans; tek yatak odası, tek banyosu ve tek oturma odası ile oldukça sınırlı sayıda misafiri kabul etmektedir. İslamlar Köyünde bulunan bu çiftlere özgü villanın sınırsız interneti ve özel otopark yeri bulunmaktadır. Bu kadar harika olan bu villanın tek eksik yönü ikiden fazla kişinin konaklayamıyor olmasıdır. Villa hakkında daha çok bilgiye https://www.viravilla.com/villa-alyans adresinden ulaşabilirsiniz.

Villa Fenomen

Kalkan villa kirala içinde en şirin kasabaya sahip olan bölgesi ile tanışın; Akbel! Bu şirin mi şirin tatil beldesindeki en güzel villalardan biri olan Villa Fenomen, oldukça geniş konaklama imkânıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Konforun ve kalitenin ortak bir yerde buluştuğu Villa Fenomen, 4 kişiye kadar olan konaklama kapasitesiyle bölgenin sayılı villalarından bir tanesi konumundadır.

Son derece büyük ve korunaklı havuzu ile hem yetişkinlerin hem de çocukların ideal pozisyonlarını korumasını sağlayan bu villa, hijyenik koşulları da pek tabii sağlamaktadır. Belli aralıklarla temizlenen havuz suyu, siz gelmeden hemen önce de boşaltılıp temizlenmektedir. Bu temizleme işlemi siz konakla kalkan villa kirala parolası ile yola çıktığınız tatil süreci boyunca devam etmektedir.

4 kişiye kadar konaklama imkânına sahip olan Villa Fenomen, 2 yatak odasına sahiptir. Aynı zamanda 2 adet oturma odası da bulunan Villa Fenomen’in 2 ayrı banyosu da bulunmaktadır. Bu banyoların içinde ultra lüks jakuziler vardır. Jakuziler, ‘’2. Sistem'’ olarak bilinen en üst modelde varlığını sürdürmektedir. Fakat villanın çarpıcı özelliği bunlar değildir. Bu villa, kışın da tercih edebileceğiniz sayılı villaların başında gelmektedir.

Sakin ve gözden uzak bir konumda bulunan bu villanın kapalı havuz seçeneği de mevcuttur. Kalkan villa kirala farkı ile İstenildiği takdirde kışın dondurucu soğuğundan Kalkan’a gelebilir ve ısıtmalı havuzun keyfini sürebilirsiniz. Yazda kışta Villa Fenomen hizmetleri hız kesmeden devam etmektedir. Villa Fenomen’in müsaitlik durumunu kontrol etmek için https://www.viravilla.com/villa-fenomen linkine tıklayabilirsiniz.

Villa Kelebek Hill Trio

En iyi villaları sıraladığımız bu listemize bir başka harika villa ile devam ediyoruz. Kalkan’ın İslamlar bölgesinde yer alan Villa Kelebek Hill Trio, Kalkan villa kirala dediğimizde adını yazmaktan çekinmeyeceğimiz bir villadır. Bu muazzam villayı ilk olarak kişi sayısından anlatmaya başlayalım. Villa Kelebek Hill Trio, tam tamına 12 kişinin tatil yapmasına imkân vermektedir. Bu sayı, şu ana kadar bahsettiğimiz villalar içinde bir rekordur.

12 kişiye rahat bir imkân veren Villa Kelebek Hill Trio’nun içinde tam tamına 6 yatak odası bulunmaktadır. Kalabalık bir aileniz veya arkadaş grubunuz varsa bu villa tam size göre. Odaların her biri özenle temizlenmekte ve özenle dizayn edilmektedir. Bu kapsamlı villa, Kalkan- İslamlar bölgesinde bulunan Öz mevkiinde kullanıma sunulmuştur.

Villa içinde bulunan her yatak odasında ayrı bir TV göze çarpmaktadır. Kalkan villa kirala hususunda bu özellik, Villa Kelebek Hill Trio’nun ne kadar lüks bir villa olduğunu da bizlere ifade etmektedir. Geniş ve ferah mutfağı ile yemek yapmaktan hiç ama hiç sıkılmayacağınız bir dizayna sahipti. Villa Kelebek Hill Trio bahçesindeki eklentiler de gözden kaçmamaktadır. Özel kamelyası, salıncağı, barbeküsü ve havuzu villayı daha sempatik bir hale getirmiştir. Bu sempatik villanın birçok fotoğrafına https://www.viravilla.com/villa-kelebek-hill-trio ile ulaşabilirsiniz.

Villa Günay

Kalan’ın Aklar ilçesinde bulunan, Kalkan villa kirala kategorisinde kendine yer bulan Villa Günay, mevkii olarak harika bir konumdadır. Kaş- Kalkan arasında bulunan Villa Günay, doğa ile iç içe olması ile biliniyor. Doğa ile iç içe olmasının yanı sıra, merkezden uzak olması ile de stresten uzak bir tatil keyfi yaşamanıza olanak sağlıyor.

Villa Günay demişken manzarasından bahsetmemiz olmaz. Özellikle gün batımını izlemek bu villada harika. Zeminden 10 metre yükseklikte bulunan Villa Günay, Kalkan villa kirala hususunda bu özelliği ile de oldukça revaçta. Dış tarafı tamamen ledlerle donatılmış olan Villa Günay’ın tasarımına diyecek lafımız yok!

Bu kadar güzel bir dış tasarıma sahip olan villanın iç dizaynından konuşmamızın tam sırası. 4 kişinin ferah bir şekilde konaklama imkânına sahip olacağı Villa Günay, 3 yatağı ve 2 odası ile oldukça konforlu bir alana sahip. Bunun yanında 4 adet banyosu da bulunmakta. Oturma grubundan mutfaktaki araç gereçlere kadar tüm ürünler ultra lüks kalitede. Sizi evinizde gibi hissettirecek her şey Villa Günay içerisinde bulunmakta.

Kalkan villa kirala olarak bakıldığında en lüks villalardan biri olarak görülen Villa Günay, açık ve kapalı havuz olmak üzere iki çeşit havuza sahiptir. Bunun yanında korunaklı çocuk havuzu da bulunan bu villanın avantajlarından biri de jakuzisidir. İki adet jakuzi bulunan bu villada bir adet hamam ve bir adet sauna bulunmaktadır. Bu ürünlerin hepsi yan yana olmaktadır. Hiçbiri için bir fazla adım atmanız gerekmez. Villa Günay’ın kurumsal yerlere olan mesafesini Hata! Köprü başvurusu geçerli değil. ‘den öğrenebilirsiniz.

Villa Kaya Patara

Kalkan villa kirala seçenekleri arasında kendine her zaman yer bulan Villa Kaya Patara, en iyi villaları sıraladığımız liste de kendine ufak bir yer ayırt ediyor. Muazzam tasarımı ve modern dokusu ile Patara’nın eşsiz havasını yansıtan Villa Kaya Patara, günlerce içinden çıkmayacağınız bir villa konumuna geliyor.

Viravilla’nın sunduğu avantaj ile Villa Kaya Patara’nın müsaitlik durumunu en güncel hali ile takip edebilirsiniz. Villanın müsait olduğu günü, dolu olduğu günü, girişin veya çıkışın yaşandığı günü hatta ödemenin yaşandığı günü bile pratik bir şekilde görebilirsiniz. Buna göre kendinizi ayarlayabilir ve Villa Kaya Patara’da harika günler için rezervasyon yapabilirsiniz.

 

Ulaşım

Kalkan villa kirala statüsünde bulunan çoğu villa gibi Villa Kaya Patara’nın da kendine has ulaşım kolaylıkları vardır. En yakın havalimanı 110 km uzaklıktadır. Villa Kaya Patara söyleyebileceğimiz tek kötü yan ise işte budur. Havalimanının uzakta olması. Diğer restoran, market veya plaj gibi yerler son derece kısa mesafededir. Markete veya restorana yürüyerek rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Patara Plajına ise arabayla veya toplu taşıma ile gitmenizi öneririz.

 

Yakınındaki Turistik Yerler

Kalkan villa kirala ile sadece eşsiz bir villa deneyimine şahit olmazsınız. Aynı zamanda tarihi dokuyu da tecrübe edersiniz. Peki, bu tarihi doku ve eşsiz estetik güzelliği bir arada görmek istemez misiniz? O zaman Mavi Mağara’yı görmelisiniz. Kalkan ile Kaş arasında kalan bu güzellik, adından da anlaşılacağı üzere bir mağaradır. Fakat bu mağaraya yürüyerek veya herhangi bir motorlu kara aracı ile değil deniz aracı ile gidebilirsiniz.

Konum olarak Kaputaj Plajına oldukça yakındır. Kalkan villa kirala seçeneklerini değerlendirirken Mavi Mağara’ya yakın olan bir villayı gözden kaçırmayın. Bu mağaranın en meşhur tarafı eşsiz mavi rengidir. Denize yansıyan ve parlayan mavi ton, mağara içinde harika gözükmektedir. Uzunluğu 50 metreye kadar varan Mavi Mağara’nın girişleri tamamen ücretsizdir. Fakat feribot veya tekne ile bir turist rehberi dâhilinde girerseniz yolculuğa bir ücret ödemeniz gerekecektir.

 

Özellikleri ve Avantajları

Villa Kaya Patara’nın en büyük özelliklerinden bir tanesi, tarihi yerlere veya turistik yerlere oldukça yakın olmasıdır. Bu yakınlık sayesinde daha az maliyetli bir tatil geçirmeniz mümkün hale gelmektedir. Öyle ki Antalya gibi turistik bir şehirde maliyet her şeydir. Villa Kaya Patara hem maliyetiyle hem de turistik bölgelere yakın olması ile çok büyük avantajları ayağınızın ucuna getirmektedir. Kalkan villa kirala olarak arattığınız Villa Kaya Patara ile ilgili tüm bilgiye https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara adresinden pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Antalya’nın gözde tatil beldelerinden biri olan Kalkan mevkiinin en iyi villalarını sizin için sıralamaya çalıştık. Viravilla doğrultusunda hazırladığımız bu listeye daha nice güzel villalar girebilir. Bizler hem bir örnek teşkil etmesi açısından hem de Viravilla’nın sunduğu avantajlarının en iyi şekilde ifade edilmesi açısından bize göre en iyi kiralık villaları sizler ile buluşturduk. Kalkan villa kirala ve daha birçok bölgenin villa kirala seçeneğine bakmak isterseniz Viravilla’ya güvenebilirsiniz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış