Kalkan Villa Kirala- Lüks Villalar
Kalkan Villa Kirala- Lüks Villalar

Sevdiklerinizle ultra lüks bir tatil deneyimi yaşamak istemez misiniz? Viravilla, Kalkan villa kirala başlığında ultra lüks villa çeşitleri ile karşınızda. Tatile kiminle çıktığınız gibi nasıl çıktığınız da önemlidir. Villa, hali hazırda pansiyonlardan veya apartlardan daha lüks konumdadır. Fakat öyle villalar vardır ki bu lükslüğü ultra lüks bir noktaya çıkarır. Öyle ki kimse lükse hayır diyemez!

Kime sorarsak soralım, herkes en iyi tatil deneyimini yaşamak için en lüks villalarda konaklama ister. Kalkan villa kirala, en lüks villaları ile müşteri memnuniyetini en yüksek noktaya çıkarıyor. Bu başlığımızda Antalya’nın gözde tatil beldelerinden biri olan Kalkan’da bulunan en lüks villaları sıralayacağız. Bunu yaparken de villalar hakkında kısa kısa bahsedeceğiz.

Lüks Villalar

Lüks villalar, Viravilla resmi sitesinde bulunan bir kategoridir. Tıpkı balayı ve muhafazakar villa gibi bir alt başlıktır. Bu villaların en büyük özelliği içinde bulunan eşyaların konforudur. Normal şartlar altında bir villanın oturma odasında ve yatak odasında bir adet televizyon bulunurken lüks villalarda bu sayı ikiye, üçe hatta dörde çıkabilir.

Örneği tek olarak televizyon olarak vermek doğru olmaz. Lüks villaların sağladığı eşyaların çeşitliliği de bir hayli fazladır. Kalkan villa kirala için arattığınız birçok lüks villada spa, hamam veya sauna gibi odalar bulunmaktadır. Lüks tatilin keyfini doruklarınıza kadar yaşamanız için birçok villada bu odalar yer almaktadır. 

Villa Ateş

Antalya’nın ve Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden biri olan Kalkan’da bulunan en ihtişamlı villa diyebileceğimiz konut, Villa Ateş olmaktadır. Villa Ateş, Kışla mevkinde bulunan, eşsiz manzaraya sahip 8 kişilik bir villadır. 8 Kişilik olması fiyatta biraz daha uygun pozisyona getirse de diğer villalara göre fiyatı az da olsa yüksektir. Fakat bu fiyat farkını en çok hak eden ve Kalkan villa kirala başlığında yer alan en gözde villaların başında gelmektedir.

Eşsiz bir tatil deneyimi arayanların adresi Villa Ateş’tir. Kalabalık aileler veya arkadaş grupları için birebir olan bu eşsiz villa, 4 adet yatak odasına sahiptir. 4 çift kişilik ve 1 tek kişilik yatağı bulunan bu villanın 4 adette banyosu bulunmaktadır. Tabii ki banyolar her bir yatak odasında yer alır. Beyaz tonları bu villanın hem içinde hem de dışında oldukça büyük bir yer edinir. Öyle ki dıştan bakıldığında normal bir villa statüsünde görülür. Fakat lüks Kalkan villa kirala seçenekleri arasında kendine çok güzel bir yer bulur.

Villa Ateş’in içinde bulunan her bir ürün en son modeldir. Televizyonundan oturma grubuna kadar her şey bu motto ile yerleştirilmiştir. Aynı şekilde mutfak da son teknoloji ürünler ile donatılmıştır. Villayı diğer lüks villaların içinde ayıran en büyük fark ise 4 kişilik bir jakuziye ev sahipli etmiş olmasıdır. Birçok lüks villada jakuzi, sadece yatak odalarında bulunan bireysel ürünler gibidir. Fakat Villa Ateş’in hem bireysel jakuzileri hem de 4 kişilik jakuzisi bulunmaktadır. Sayamadığımız daha birçok imkana sahip olan Villa Ateş’in tüm özelliklerine https://www.viravilla.com/villa-ates adresinden ulaşabilirsiniz.

Villa Selin

Kalkan villa kirala başlığı altında bahsedeceğimiz Villa Selin, Viravilla’nın müşterilerine sunduğu en lüks konutlardan bir tanesidir. Öyle ki Villa Selin, en yüksek fiyatlı villaları listelediğinizde ilk sırada yer almaktadır. Peki nedir Villa Selin’in özelliği? Hadi gelin bundan bahsedelim! Tam tamına 10 kişi kapasiteye sahip olan Villa Selin, Kalkan’ın Sarıbelen mevkisinde bulunmaktadır.

 Özel havuzlu bir villa olmasının yanında içinde spor salonu gibi ultra lüks bir olanağa sahiptir. Hamam, sauna bu villada sıradan kalmaktadır. Fakat Villa Selin’in tek farkı içinde bulunan, tüm spor aletlerine ev sahipliği yapan ultra lüks spor salonu değildir. Kalkan villa kirala içinde şu ana kadar görmediğiniz bir olanağa sahiptir Villa Selin. Bu olanak doğa ile iç içe olmasıdır.

 Muazzam büyüklükteki bahçesi, birçok sebze ve meyvenin yetişmesinde baş rol oynar. Villa Selin içinde bulunan bireyler, istedikleri anda bu bahçeye girebilir ve yine istedikleri kadar ürünü toplayabilir. Bu ürünleri aynı şekilde yemeklerinde kullanabilir. Villa Selin, inanılması güç olan bu konforu ayağınıza getiren harikulade bir villadır.

Özel otoparkı bulunan bu villada aracınızı villa içine park edebilirsiniz. Kalkan villa kirala statüsünde bu olanak da oldukça lükstür. Peki Villa Selin’de bulunan jakuzilerden haberiniz var mı? Jakuziler dışarda doğa ile iç içe bir konumdadır. Yazın kavurucu sıcağının gölge bir yerinde jakuzi keyfinizi doruklarınıza kadar yaşamanız Villa Selin ile mümkündür. Villa Selin, sizleri evinizde gibi hissettirecek ultra lüks bir villadır. Bu harika villanın görsellerine https://wwwviravilla.com/villa-selin linkinden ulaşabilirsiniz.

Villa Bumblebee

Sakin olun o Bumblebee bu Bumblebee değil! Villa Bumblebee, Kalkan’ın en muazzam villalarından biridir. Kızıltaş mevkiinde bulunan bu villa; lüks eşyaları, harika manzarası ve kocaman havuzu ile en özel müşterilerini beklemekte. 3 katlı olarak karşımıza çıkan bu villa, 8 kişinin aynı anda konaklamasına imkan vermektedir. Kalkan villa kiralık başlığında kendine güzel bir yer bulan bu villa, ailenizle veya arkadaşlarınızla tatil yapmanıza olanak sağlayan lüks villaların başında gelmektedir.

Engin deniz manzarası ile dikkat çeken bu villa, iç dekorasyonu ile tüm zevklere hitap etmektedir. Harika bir ışıklandırmaya sahip olan Villa Bumblebee, gece müthiş bir atmosfer sunar. Bahçesinde langırt, barbekü ve tenis masası gibi aktiviteleri bulunan bu villanın özellikleri saymakla bitmek bilmez.

Harikulade bir yatak odası tasarımına sahip olan bu villanın dikkat çekici yeri buradadır. Çiftlerin vazgeçilmezi Villa Bumblebee’nin yatak ile banyoyu ayıran bölmesi camdan meydana gelmektedir. Banyonun genişliği ise tatmin edici bir seviyededir. Banyoda jakuzi ile yatak arası sadece bir adımdır. Ayrıca yatak odası, dışarıya bakmaktadır. İster villa içinde olun ister villa dışında, Kalkan villa kirala farkını Villa Bumblebee ile tecrübe edebilirsiniz. Villa Bumblebee’nin müsaitlik durumunu kontrol etmek için https://www.viravilla.com/villa-bumblebee adresine gidebilirsiniz.

Villa Narin 10

Villa Narin, Viravilla’nın en köklü isimlerinden biridir. 10’a kadar çıkan Villa Narin konutları, bu başlığımızda sonuncuyu konuk ediyor. Villa Narin 10, İslamlar Köyünde bulunan köklü villalardan bir tanesidir. Panaromik deniz manzaralı bu villa, modern dokusunu her çizgide belli etmektedir. Modern Kalkan villa kirala içinde de yer edinen Villa Narin 10, her anlamda kompakt bir tatil konutudur.

Taş mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Villa Narin 10, 8 kişi kapasitesi ile oldukça geniş bir alana sahiptir. 4 yatak odası ve 4 banyoya sahip olan mimari harika, misafirlerin her türlü ihtiyacını karşılamak üzere donatılmıştır. Özel yüzme havuzu kapalı havuz standartlarını taşımaktadır. Dışarıdan gözükmemektedir. Bu özelliği ile Villa Narin 10, muhafazakar villa kategorisinde de değerlendirilebilir.

Kalkan villa kirala seçeneğini gözden geçirdiğimizde geniş aile ve arkadaş grupları için ideal bir konut olan Villa Narin 10, lüks villalar dediğimizde ilk akla gelen isimlerden biri olmaktadır. Gün batımını İslamlar Köyünde izleyebileceğiniz bu villa hakkında daha birçok bilgiye https://www.viravilla.com/villa-narin-10 internet adresinden erişebilirsiniz. Villa Narin 10 çok değerli müşterilerini konuk etmekte zevk duyacaktır.

Villa Kaya Patara

Lüks villaların duayeni Villa Kaya Patara, Patara mevkinde bulunan en özel ve güzel villalardan bir tanesidir. Geniş havuzu ve mükemmel aydınlatması ile keyifli günler geçirmenize olanak sağlayan Villa Kaya Patara, Kalkan villa kirala dediğimizde ilk akla gelen isimlerden bir tanesi olmaktadır. Lüks mobilyaları, son teknoloji mutfak aletleri, harika iç dizaynı ve tabii ki ısıtmalı havuzu ile Villa Kaya Patara, Lüks statüsünde görülebilecek bir konut haline gelebilmektedir.

Villa Kaya Patara, harika konumu sayesinde birçok merkezi konuma dakikalar içinde ulaşmanıza imkan verir. En yakın süpermarket Villa Kaya Patara’ya sadece 1 km uzaklıktadır. Şehir dışında ses ve görüntü kirliliğinden uzak bir yerde olduğu düşünülünce bu mesafe muazzamdır. Bir şeyler atıştırmak istediğinizde ise sadece 700 metre villanızdan uzaklaşmanız yeterli olacaktır. Merkezde takılmak isterseniz ise araba ile 5 dk yolculuk etmeniz yeterlidir. Tüm Kalkan villa kirala başlığı altında sıraladığımız villalar gibi Villa Kaya Patara da işlevsel mekanlara oldukça yakındır.

Yakınındaki Turistik Yerler

2020 yılının Patara yılı olduğunu biliyor muydunuz. Artık biliyorsunuz. Patara, sadece kumuyla ve denizi ile ün yapmamıştır. Tarihi dokuları ile de kendinden söz ettirebilmiştir. Pekala doğa manzaralı da buna etki etmiştir. Patara’nın en etkileyici doğa manzarası ise Saklıkent Mili Parkı içindeki Saklıkent’tir. Kalkerli yer yapısının aşınması ile açılan kanyon, tam tamına 18 km uzunluğundadır. İçinden geçen turkuaz renkli su ise kanyonu turistik bir yer haline getirmiştir. Kalkan villa kirala için gittiğiniz Patara’da Saklıkent’te uğramayı unutmayın!

 

Özellikleri/ Avantajları

Villa Kaya Patara, çekirdek ailelerin baş tacıdır. 2 yatak odasına sahip olan bu konutta bir çift kişilik, iki de tek kişilik yatak bulunmaktadır. Her iki yatak odasında da bir adet banyo vardır. Banyolar, oldukça lüks eşyalar ile donatılmıştır. Öyle ki bu eşyalar son dönemde çıkan ürünlerdir. Villa Kaya Patara’nın içindeki eşyalara göz atmak için https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara adresine tıklayabilirsiniz.

 

Sonuç

Kalkan villa kirala dediğimizde birçok türde konut karşımıza çıkar. Bu yazımızda lüks villalardan bahsettik. Lüks villaları sıralarken özelliklerinden de elimizden geldiğince bahsetmeye çalıştık. Viravilla adı altında kiralanan bu muazzam villalar, lüks olduklarına karşın oldukça uygun fiyatlıdır. Öyle ki bir pansiyona vereceğiniz para kadar Viravilla sayesinde lüks bir villada konaklayabilirsiniz

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış