Kalkan Villa Kirala- Kışlık Villalar
Kalkan Villa Kirala- Kışlık Villalar

Kalkan villa kiralama düşüncesi ile yola çıktığınız bu yolda sizleri sadece yazlık villalar karşılamaz. Villa dediğimiz şey hem yazın hem de kışın hizmet vermektedir. Kış turizmi ülkemizde pek yaygın değildir. Kış turizmi dediğimizde Kayseri, Bursa veya Ağrı gibi şehirler gelmektedir. Bu şehirlerin ünlü dağlarında kayak yapmak isteyenler buralarda konaklarlar. Fakat Antalya ve çevresi illerde kış turizminden kendine düşen payı almaktadır.

Tatil dediğimiz husus sadece kum ve güneşten ibaret değildir. Kalkan villa kirala bu yönden kapsamlı villalar sunmaktadır. Tatil, kafanızı dağıttığınız ve diğer her şeyden uzaklaştığınız bir zaman dilimidir. Bu zaman dilimine siz karar verirsiniz. İster yaz ister kış tüm mevsimlerde tatile çıkabilirsiniz. Üstelik aynı yazın gibi yüzebilirsiniz. Bunlara imkan veren çok az villa bulunmaktadır. Viravilla bu amaca hizmet eden en popüler veya kaliteli villaları sitesinin içinde bulundurmaktadır. Kalkan villa kirala olarak filtreleyebileceğiniz kışlık villalar karşınızda!

 

Kışlık Villalar

Yazın sıcak havasının altında tatil yapmak istemeyenlerin tercihidir kendisi. Tıpkı yazlık villalardaki gibi tüm konfor alanlarına sahip olan kışlık villalar, mükemmel tasarımları ile dikkat çekerler. Fakat onları yazlık ve kışlık olarak ayıran en büyük fark tasarımları değil sahip olduğu imkanlardır. Yazlık villaların pek çoğunda kapalı havuz bulunmaz. Genelde açık olarak karşımıza çıkar. Bu havuzun korumalı olup olmaması da tamamen villaya bağlıdır.

 Kapalı olarak karşınıza çıkan yazlık villalar çok nadirdir. Kalkan villa kirala içinde bu villaların sayısı epey bir azdır. İşte kışlık villaların hepsinde kapalı havuz imkanı vardır. Kışın dondurucu soğuğu altında kimse açık havada havuza girmek istemez. Bunun yerine kapalı bir şekilde donatılmış, alttan ısıtmalı havuzlara bir göz gezdirebilirsiniz. Kışın muazzam soğuğunu bir kenara bırakıp havuz keyfini sonuna kadar yaşayacağınız bu imkan, kışlık villaların neredeyse hepsinde vardır.

 

Villa Baykan

Kışlık Kalkan villa kirala seçenekleri arasında kendine yer bulan Villa Baykan, imkanları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Kışlık dediğimize bakmayın, Villa Baykan yazın da hizmet vermektedir. Fakat kışın da es geçilmeyecek bir villadır. Kalkan’ın Kördere mevkisinde bulunan Villa Baykan, harika bir mimariye sahiptir. Öyle ki bu mirmari, evin iç tarafından dış tarafına kadar buram buram kokmaktadır. Akdeniz’in ünlü mimarları tarafından tasarlanan bu villa, gönlünüzü ve gözünüzü fethedecektir.

Kalkan villa kirala içinde en geniş imkanlara sahip olan Villa Baykan, 10 kişinin harika bir tatil geçirmesine olanak sağlamaktadır. 10 kişi Villa Baykan’da rahat bir şekilde günlerce kalabilir. Geniş oturma alanı sayesinde hiçbir karmaşıklık yaşanmaz. Tam olarak 7 yatağı bulunan Villa Baykan’ın 5 adet yatak odası bulunmaktadır. Yani arkadaşlarınızla, ailenizle veya sevdiklerinizle vakit geçirmenin en konforlu yoludur.

Açık havuzu bulunduğu gibi kapalı havuzu da bulunan Villa Baykan’ın metre karesi oldukça geniştir. Bir yamaçtaymış gibi sizi hissettiren konumu ise harika bir manzara ile taçlandırılmaktadır. Manzara Villa Baykan’ın çok önemli artılarından biri olsa da en büyük artısı bu değildir. Kışlık Kalkan villa kirala başlığı altında bu villada kapalı havuz bulunmaktadır. Yerden ısıtmalı bir şekilde hizmet veren havuz, açık kadar geniş olmasa da rakiplerine göre gayet geniştir. 

Kışın olmazsa olmazlarından hamam veya sauna gibi ayrıcalıklar da bu villa içinde yer edinmektedir. Kar tanelerinin usul usul yere intikal etmelerini seyrederken bir hamam keyfi yapmayı kim istemez. Bu keyfe jakuzi ve sauna da ortaktır. Kışın yapacağınız bir tatil Villa Baykan sayesinde yazınkinden daha keyifli geçebilir. Kalkan villa kirala başlığı altında Villa Baykan’ın 94 fotoğrafına https://www.viravilla.com/villa-baykan- adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Viila Hadrian

Kördere mevkinde bulunan bir diğer kışlık villa ile devam ediyoruz. Göz alıcı doğal manzarası ile tercih edilebilecek en güzel villalardan biri olan Villa Hadrian, çekirdek ailelerin ilk tercihi olacaktır. Ayrıca bu villanın deniz manzarasını da unutmamak lazım. Cepheden gören deniz manzarası dillere destandır. Denizin harika rengi ile birleşen Villa Hadrian tasarımı oldukça etkileyici durmaktadır.

Kalkan villa kirala dediğimizde müsaitlik durumunu devamlı kontrol ettirecek bir ortam sunan Villa Hadrian’ın imkanları ise dillere destan. Tam 3 yatağı ve 2 yatak odası bulunan villanın kişiye özel 2 banyosu da bulunmaktadır. Banyo içindeki her ürün lüks statüsünde kabul görürken jakuzileri baş köşeye yerleştirilmiştir. Jakuziler kışlık villaların baş tacıdır. Öyle ki Villa Hadrian’da bulunan her bir banyoda bir adet jakuzi bulunmaktadır.

Gayet güzel bir iç tasarımı bulunan villanın kendine özel, mütevazi bir havuzu bulunmaktadır. Bu havuz tabii ki kapalı bir havuzdur. İlk anda çok küçük gelse de genişliği tatmin edici bir ölçüdedir. Kalkan villa kirala içinde en uygun fiyatlı villaların başında gelen Villa Hadrian, kışlık villa olma özelliğini bu kapalı havuz sistemi ile kazanmıştır. Havuzlar istenildiği taktirde ısıtılabilir ve kullanılabilir. Fakat ısıtma ücreti villa sahibi tarafından talep edilmektedir.

Havuzun hemen yan tarafında özel sauna bulunmaktadır. Tamamen ahşap kaplama ile donatılan bu sauna, iki kişi kapasitelidir. Sıcak bir duş ardından ter atmak için sauna, harika bir seçenek olacaktır. Mütevazi aydınlatması sayesinde ise güzel bir atmosfer sauna ile yakalanılacaktır. Sauna hakkında birçok bilgiye veya görsele https://www.viravilla.com/villa-hadrian adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Villa Afilli

Kalkan villa kirala statüsünde değerlendirmeye aldığımız kışlık villaların bir diğer adayı Villa Afilli olmaktadır. Villa Afilli, Üzümlü bölgesinde yer edinen, tasarımı ile dikkat çeken çok özel vilalların başında gelmektedir. Kışlık villa ve balayı villası başlığı adı altında aranan bu villa, bölgenin en dikkat çeken villalarından bir tanesi olma özelliği taşımaktadır.

Bu villa, özel ışıklandırması sayesinde oldukça lüks bir görünüme sahiptir. Işıklandırma hem villa içinde hem de villa dışında göze çarpmaktadır. En güzel ışıklandırmanın yapıldığı yer ise yatak odasıdır. Yatak odasında bulunan her bir ürün ‘’lüks’’ olarak adlandırılabilir. Öyle ki yatağın kalitesi veya kumaşı bu adlandırmayı sonuna kadar hak etmektedir. Bu muazzam villanın renk konseptinin kırmızı olduğu da atlanmamalıdır.

Kışlık Kalkan villa kirala listemizde balayı villası olarak kendine yer bulan Villa Afilli, yeni evlenen çiftlerin ilk adresi olacaktır. Daha önce yatak odasından bahsetmiştik. Yatak odasında bulunan havuzdan sanırım söz etmedik. Villa Afilli’nin yatak odasında bir havuz vardır. Üstelik yatak ile havuz arasında sadece bir adımlık mesafe vardır. Isıtmalı bir şekilde kullanıma hazır olan havuzun karşısında ise şezlonglar göze çarpmaktadır.

Çarpıcı etkiyi yatak odasında yaratan Villa Afilli, jakuziye de ev sahipliği yapmaktadır. Tabii ki jakuzide havuzun yanında yani yatak odasının içindedir. Yatağınızdan kalkabilir, havuza girebilir, geri çıkabilir ve jakuziye adım atabilirsiniz. Tüm bu işlemi ise sadece birkaç saniyede gerçekleştirebileceğinizden emin olabilirsiniz.  Üstelik bunu dondurucu soğukta bile yapabilirsiniz. Kalkan villa kirala olarak Villa Afilli, yaz kış farketmeden mükemmel bir deneyimi pekala sunmaktadır. Villa hakkında daha fazla bilgi https://www.viravilla.com/villa-afilli linkindedir.

 

Villa Kaya Patara

Villa Kaya Patara, tüm özellikleri ile tam anlamıyla komplike bir villadır. Yazın kullanıma açık olan Kaya Patara’nın kışın keyfi de ayrı olmaktadır. Hafif serin havada dışarda oturmak, daha sonrası içeri girmek, sıcak havuza atlamak ve sonrasında sıcak jakuziye adım atmak sadece hayal olmamalı. Zaten Villa Kaya Patara ile bu eylemler hayal değil gerçek. Kalkan villa kirala hususunda Villa Kaya Patara en güzel tercihlerinizden biri haline gelecek.

Villa Kaya Patara, pek çok işlek bölgeye yakınlığı ile bilinir. Patara mevkinde bulunan çoğu villa, şehir merkezinden kilometrelerce uzaktadır. Fakat Kaya Patara için böyle bir şey mümkün değildir. Şehir merkezine sadece ama sadece 4.5 km uzaklıktadır. Araba ile 5dk’dan daha kısa bir mesafe demektir  bu. Aynı şekilde restoran veya market yürüme mesafesindedir. Plaja olan uzaklık ise7 km olarak gözükmektedir.


Kalkan villa kirala amacıyla bir villada konaklıyorsanız bölgedeki tarihi dokuların farkına varmalısınız. Bu tarihi dokulara intikal etmek genelde yazın mümkündür. Çünkü yaz günü gemiler rahat bir şekilde sefer yapabilir ve yine yaz günü kalabalık olur. Turist rehberler tek kişiye hizmet vermez. Verseler bile ücreti çok yüksek olabilir. O yüzden kışın Patara’da gidebileceğiniz turistik yerleri öğrenmelisiniz.

Myra Antik Kent, yaz olsun kış olsun dikkatleri çekmekte. Kalkan’dan sadece 60 km uzaklıkta bulunan bu yer, Demre sınırları içinde kalmaktadır. Fakat Kalkan villa kirala hususunda bir sorun teşkil etmez. Çünkü Kalkan bölgesinden giden servisler mevcuttur. Likya kaya mezarları oldukça ilginçtir. Halk tiyatrosu veya Noel Baba Kilisesi de görülebilecek yerler arasındadır.


Kışın Antalya’ya gelmenizde büyük rol sahibi olan Villa Kaya Patara, sakin tatil villası olarak geçmektedir. Oldukça güzel bir konumda bulunur. Yol ağzında değildir. Merkezde değildir. İnsanlardan uzak oldukça harika bir konumdadır. Hem yaz hem de kış bu özelliğini korumaktadır. Villa Kaya Patara, Kalkan villa kirala seçenekleri arasında ilk tercih edilebilecek villaların başında gelmektedir.  Villa Kaya Patara’nın fiyatlarını kontrol etmek için https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara adresini atlamayın.

 

Sonuç

Villalar sadece yazın hizmet vermez. Sonuçta kiralık villalar, aynı apartlar veya oteller gibi bir konaklama ihtiyacıdır. Konaklamanın zamanı da vakti de önem arz etmemelidir. Bir villa kışın da müşterisini memnun etmelidir. Sağladığı avantajlar veya imkanlar hem yaz için hem de kış için uygun olmalıdır. Ancak böyle bir villa ‘’kompakt villa’’ statüsünde görülebilir. Bu yazımızda kışlık villalardan bahsederken kompakt villalardan bahsettik. Bahsettiğimiz villalara gönül rahatlığı ile güvenebilir ve Kalkan villa kirala için en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış