Kaş Kalkanda Villa Kirala- Viravilla
Kaş Kalkanda Villa Tatili

Antalya’nın küçük ve sevimli bir ilçesi olan Kaş tarihi ve turistik açıdan Antalya’nın en gözde yerlerinin başında gelmektedir. Küçük bir bölge olan Kaş inanılmaz doğası ve tarihi yerleri ile ilgiyi üzerine çekmekte ve her yıl yerli yabancı yüz binlerce turisti ağırlamaktadır. Eşsiz doğası ve tarihi ile gelenleri büyülen Kaş’a araba, otobüs ya da uçak ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Aracı olmayanlar ya da aracı ile gelemeyenler otobüs ya da uçağı tercih edebilir. Kaş’a pek çok büyükşehirden direk otobüs seferleri var, bu da siz değerli tatilcilere Kaş gibi muhteşem bir bölgeyi rahatlıkla ziyaret etme imkânı sunmaktadır. Uçakla gelmek isteyenler ise, ister Antalya Havalimanından Kaş'a yolculuk yapabilirler. Dilerseniz bu noktada özel araçla sizleri havalimanından alabilir, ya da Kaş’a giden otobüsler ile bölgeye varabilirsiniz. Bölgeye vardıktan sonra mavinin her tonunu bulabileceğiniz muhteşem plajı sizi kendine çekecek eski çağlardan kalma tarihi eserleri ile sizlere tarihte yolculuk yaptıracaktır. Bu yüzden Kaş mutlaka görülmesi gereken tatil beldelerinden biridir. Kaş ilçesinden bahsedecek olursak ilçenin bilinen ilk halkı Lidyalılardır. Daha sonra Roma Devleti, Selçuklu Devleti, Osmanlı Devleti gibi büyük devletlere de ev sahipliği yapmış olan Kaş, bu devletlerden de önemli eserleri günümüze taşımaktadır.

 

Kaşta mutlaka görülmesi gereken yerlerden bazıları:

Patara Plajı

Lidya Devleti’nin başkenti Patara’ydı. Dünya’nın en uzun Plajı olan Patara Plajı da Kaşta bulunmaktadır ve adını buradan almaktadır. Patara Antik Kenti, kurulduğu dönemde Likya Devleti için büyük bir önem taşımaktaydı. Özellikle ticaret ile ilgilenen Lidyalılar için bir liman görevi gören bölgede pek çok değerli yapıda inşa edilmiştir. Ayrıca Patara Plajı’na gelerek serin sularda denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Saklıkent Kanyonu

Sarp ve derin bir kanyon olan Saklıkent Kanyonu, uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun kanyonu konumundadır. Suların aşındırarak oluşturduğu kireçtaşı kütleleri muhteşem bir görünüm oluşturmuştur. Ayrıca kanyonda ilerlerken yol boyunca bazı kayaları kaplayan kil ile yüzünüze ve vücudunuza maske yapabilir, kayalardan sızan buz gibi doğal içme suyunu içebilirsiniz. Kanyon boyunca akan suda da raftinginizi yapabilirsiniz.

Kekova Adası

Kekova Adası ufak ve kayalık bir adadan oluşmaktadır. Bu ada tarihi kalıntıları ve batık şehri için ziyaret edilmektedir.  Adanın üzerinde bir yerleşim bulunmamaktadır.  Bu bölgeyi tekneler ile ziyaret edebilmekte ve dilerseniz teknenin demir attığı bölgede yüzebilmektesiniz. Bu ada alt kısımları deprem dolayısıyla su altında kaldığı için buraya Batık Kent de denilmekte ve pek çok tarihi kalıntı sular altında kalmaktadır.

Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu

Antiphellos ismi, Kaş’ın Likya dönemindeki isimlerinden biridir. Kent tiyatrosu sahnesi olmayan ve denize karşı yapılmış bir antik tiyatrodur.

Hidayet Koyu

Hidayet Koyu Kaş’ın merkezinde kolayca ulaşım sağlamanızın mümkün olduğu bir koydur ve bu plaj da caretta caretta denilen soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan deniz kaplumbağalarını da görebilmektesiniz.  Belirli dönemlerde bu plaja yumurtalarını bırakmaktalar ve tatil döneminizde yavruların kabuktan çıkarak deniz ile kavuşma anına denk gelebilirsiniz.

 

Kalkan

Kalkan Kaş bölgesi içerisinde yer alan Kaş denilince ilk akla gelen bölge konumundadır. Yerleşim yerleri ve şehir kalıntılarına rastlayabileceğiniz bu bölge sevimli evleri ve turistlerin en çok bulunduğu mahalle olarak Kaş bölgesinde yer almaktadır.

Kaşta elbette gezilecek daha pek çok yer bulunmakta, tarihi zenginliği dışında Kaş da dağcılık, rafting, dağ yürüyüşü gibi Kaş’ın muhteşem doğasında bu keyifli aktiviteleri yapabilmektesiniz.

 

Kaş Kalkan Bölgesinde Villa Kiralama

Villa tatili denilince pek çok kategori de akla gelmektedir. Çok sayıda kategori altında toplayabileceğimiz villalar belirli özellikleriyle birbirinde ayrılmaktadır. Balayı villaları, doğa manzaralı, deniz manzaralı, muhafazakâr villalar, 2-3 kişilik gruplardan daha kalabalık grupların tatilini yapabileceği oldukça geniş ve ferah odaların bulunduğu pek çok kategoride villalar bulunmaktadır. Sizler bu kategoriler içerisinde ihtiyacınıza en uygun villayı seçebilmektesiniz.  Her ihtiyaca uygun villa bulabileceğiniz https://www.viravilla.com/kiralik-villalar sitesine göz atabilir, tatil planınıza en uygun villada tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Zira https://www.viravilla.com/ adresinde bütçenize ve gerçekleştirmek istediğiniz tatile en uygun pek çok kiralık villa bulunmaktadır. https://www.viravilla.com/ sizlere rahatlığı ve huzuru bir arada sunan villaları bünyesinde barındırmaktadır. Muhteşem bir tatil deneyimi için sizde kendinize en uygun villa konseptini seçebilir, rezervasyonunuzu güvenle yapabilirsiniz.

Yıl boyunca çalışıp yoruldunuz sevdiklerinizle beraber stresten uzakta, huzurlu bir tatil deneyimi için Kaş- Kalkan villa alternatifleri ile sizlerde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşamadığınız bir tatil keyfini Kaş Kalkan villa konforuyla yaşayacaksınız. Kalkan villa kiralama ayrıcalığı ile istediğiniz zaman kahvaltınızı yapabilir, günün her anında sadece size ait olan yüzme havuzunu kullanabilirsiniz. Kaş-Kalkan villa kiralama seçenekleri arasında ihtiyacınıza en uygun villaları bulabilirsiniz. Eşsiz tabiatla iç içe olabileceğiniz villalarda sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çocuk havuzlu villa seçeneklerinden denize yakın villalara kadar birçok alternatif sizleri bekliyor. Doğayla iç içe, huzur dolu koylarda muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Herkesin gelir seviyesi ve bir tatilden beklentisi farklı olabilmektedir. İster 2 kişilik isterseniz kalabalık arkadaş grubunuzla villa tatili yapabilir.  Sevdiklerinizle keyifli anılar biriktirebilirsiniz. Tatil gereksinimleri farklı olan siz değerli tatilcilere uygun alternatiflerin yer aldığı https://www.viravilla.com/ adresine göz atabilirsiniz.

Villa tatili denildiğinde akla sadece yaz tatili gelmemelidir. Akdeniz iklimine sahip olan Kaş bölgesi yazları sıcak kışları ise ılık geçmektedir dolayısıyla kış ayları da soğuk olmamaktadır. İklimiyle beraber villalarda yerden ısıtmalı sistem, ısıtmalı jakuzi seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca kış sezonu için rezervasyon yaparak çok daha uyguna tatilinizi gerçekleştirebilmektesiniz. Bölgede kış aylarında da iklimin ılıman olması sebebiyle yaz döneminde yapacağınız neredeyse tüm aktiviteleri kış döneminde de gerçekleştirebilirsiniz. Villa kiralama alternatiflerinde her türlü ihtiyacınıza yönelik cevap bulmanız mümkündür.

Türkiye’nin en güzel doğal alanlarından birine sahip olması, temiz ve bakımlı sahilleri ve büyüleyici manzaraları ile Antalya’da bulunan Kalkan bölgesi mükemmel bir tatil geçirmek isteyenler için en ideal seçeneklerden birisidir.

Kaş bölgesi küçük bir bölge ve yamaçları olan coğrafi bir yapıya sahip olduğundan dolayı, evler yamaçlardan yukarıya doğru yükselmekte ve her birinden deniz manzarası kesintisiz görülmektedir. Büyüleyici Manzaraları Kaş’ta villa kiralayarak konaklamaya karar verdiyseniz, muhteşem manzara eşliğinde bir tatil yapmaya hazır olun çünkü her villadan muhteşem deniz manzarasını seyretmek mümkündür. Begonvillerle çevrelenmiş taş evler yakın tarihin oluşturduğu muhteşem görüntüleri de unutmamak gerekmektedir. Ayrıca Kaş’tan villa kiralayarak günübirlik Muğla-Fethiye bölgesine gidebilirsiniz.

Kaş Kalkan’da Kiralık Villa Türleri

Balayı Villaları: Sevdiğiniz kişiyle baş başa huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Kaş- Kalkan da villa kiralama seçeneğini mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Kalkan bölgesi 2006 yılında Dünyanın en romantik manzarası olarak seçilmiştir. Bu da özellikle İngiliz turistlerin bulunduğu bölgeyi dünya çapında daha bilinir hale getirmiş, popülerliği artmış ve yabancı tatilcilerin en uğrak mekânı olmasını sağlamıştır

Muhafazakâr Villalar: Sevdiğiniz kişiyle ya da ailenizle beraber meraklı gözlerden uzakta tatil yapmak istiyorsunuz ama bunun için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? https://www.viravilla.com/ sitesinde tam da size uygun muhafazakâr villa kategorisi olduğunu biliyor muydunuz? Bütün ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlanan bu villalar da doğal olarak çevreden korunaklı ya da villa sahipleri tarafından korunaklı hale getirilmiş villalar bulunmaktadır. Özel yaşantısına dikkat eden kişiler ve muhafazakâr aileler için tam bir alternatif tatil imkânıdır. Bu villaların çoğu muhteşem vadi ve deniz manzaralarına ev sahipliği yapmaktadır. Yaz tatilinizi nerede geçireceğinizi düşünürken Kalkan seçeneğini bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederiz. Özel Havuz, Bahçe, Garaj-Otopark, Jakuzi, TV, Barbekü gibi diğer villalarda olan her türlü imkân bu villalarda bulunmaktadır. Diğer villalara ek olarak bu villaların çevresi tamamen korunaklıdır. Bu da dışarıdan bakan gözleri engellemektedir.

 

Lüks Villalar

Özel Bahçeli, full eşyalı, mobilyalı, doğa manzaralı, internet bağlantısı, veranda, otopark, ütü, ütü masası, bulaşık makinesi, buzdolabı, ankastre fırın, su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi gibi sayısız olanağın yer aldığı villalardır. Bütün ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış ve son model eşyaların yer aldığı villalardır.

Çocuk Havuzlu Villalar

Ailenizle beraber tatile çıkmak istiyorsunuz ve gideceğiniz yerde çocuklarınız için bir çocuk havuzu istiyorsanız, https://www.viravilla.com/ adresine göz atabilirsiniz. Bütün ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlanan villalarda siz değerli tatilciler için çocuk havuzlu villaları da bünyesinde bulundurarak sizlere ailenizle beraber unutulmaz bir tatil keyfi yaşatmak isteyen viravilla sitesinde daha pek çok kategori bulunmaktadır. Kendinize en uygun villayı seçerek muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaş Kalkan Villaları

Kaş –Kalkan ‘da muhteşem doğa manzaralı, kahvaltı dâhil, özel havuzlu, ısıtmalı jakuzili pek çok villa bulunmaktadır. Tatili mi nerede geçirsem, en uygun ve en güzel tatili nasıl gerçekleştirebilirim diye düşünüyorsanız sabahları kuş sesleri ile doğayı dinleyebileceğiniz, gece boyu dalgaların sesinde yıldızları izleyip şarabınızdan yudumlayıp anın tadını çıkarıp, sıfır gürültü ile uyuyabileceğiniz harika bir konaklama seçeneği olan Kaş –Kalkan villa seçeneğini mutlaka göz ününde bulundurmalısınız.  Sizin huzurlu bir tatil geçirmeniz için her türlü imkânı sunan  , https://www.viravilla.com/ ‘da her türlü olanak sitede belirtilmiştir. Sonradan karşılaşacağınız ekstra ücretler ve sitede belirtilen fotoğrafların aksine bir durum olmayacaktır, ayrıca her türlü sorununuzda sizlere yardımcı olmak için çalışan görevliler bulunmaktadır. Kiraladığınız villalar da çarşaf, elektrik kullanımı, havlu, internet kullanımı, kahvaltı, su Kullanımı gibi hizmetler ücrete dâhil olan hizmetlerdir. Kalkandaki villalar denize, restoranda, markete oldukça yakın konumdadırlar. Viravilla sitesinde her villanın markete, restoranda, denize olan mesafesini inceleyebilir, güvenle tatilinizi yapabilirsiniz. 

Tatil planı yaparken internetten bulduğunuz ve rezervasyon yaptığınız tatil mekânı ile gelip karşılaştığınız tatil mekânı çok farklı olabilmektedir. İşte bunu engellemek siz değerli tatilcileri mağdur etmemek adına Kültür Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) bu acenteleri denetlemekte başvuruları detaylı şekilde araştırıldıktan sonra sadece onay alabilecek durumda olanlara TÜRSAB belgesi verilmektedir. Bu resmi evrak bu acentelerin denetlendiğini ve güvenilirliklerinin kanıtlandığını göstermektedir. TÜRSAB belgesini almaya hak kazanan https://www.viravilla.com/ adresine göz atabilir tatilinizi güven ve huzur içinde planlayabilirsiniz. Yıl boyu hayalini kurduğunuz tatili, Kaş- Kalkan kiralık villa tercihi ile doyasıya yaşayacaksınız.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış