Kaş Villa Kiralama Sayesinde Kalkan Koyları Keyfi- Viravilla.com
Kaş Villa Kiralama Sayesinde Kalkan Koyları Keyfi

Kaş Villa Kiralama Sayesinde Kalkan Koyları Keyfi

Kaş, Antalya denildiğinde akla gelen ilk tatil bölgelerinden biri olarak eşsiz sahillere, plajlara ve koylara sahip olan ilçelerden birisidir. Bu ilçe sınırları içerisinde de özellikle Kalkan Mahallesi muhteşem koyları ve sahilleri ile tanınmaktadır. Hatta etrafında yerleşik mağaralar, muhteşem bir doğa ve tarih boyunca birçok farklı medeniyetin binlerce yıl öncesinden bırakmış olduğu izler de bu bölgeye ayrı bir anlam katmaktadır.

Kalkan Mahallesi ve çevresinde keyifli bir tatil geçirmek için yaz aylarında öncelikle konaklama ihtiyacının karşılanması gerekir. Bu açıdan Viravilla olarak size sunduğumuz Kaş villa kiralama hizmetlerini değerlendirebilir ve kişi sayısı, bütçe, istediğiniz manzara tipi gibi birçok filtre özelliği ile doğru konuta ulaşabilirsiniz. Bu sayede de tatilin her günü Kalkan'ın ayrı bir noktasında denizin, tarihin ve doğanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Eşsiz Güzellikleri İle Kalkan Koy Ve Sahilleri

Kalkan bölgesinde eşsiz koy ve sahiller birden fazla olduğu için sırayla sayılabilecek bir liste oluşturabilir. Bölgede Antalya'da denize girmeyi daha özel bir hale getiren bu koylarda masmavi su, pırıl pırıl kumlar ve bir yanda da yemyeşil bir doğa ile karşılaşılır.

Kaputaş Plajı

Antalya'da Kalkan koyları içerisinde akla ilk olarak Kaputaş Plajı gelir. Çünkü masmavi denizin kıyısında dünyaca ünlü bir plaj olarak bu bölgede merdivenlerden aşağıya indiğinizde karşınıza muhteşem bir manzara çıkar. Bütün bir gün boyunca dahi üzmeye doyamayacağınız bu plajda, aynı zamanda şezlong ve şemsiye kiralama gibi hizmetler veren bir plaj işletmesi de bulunmaktadır.

Fırnaz Koyu

Kalkan koyları listesi içerisinde Fırnaz Koyu özellikle çamur banyosu yapma fırsatı sunması ile şifalı bir yere de sahiptir. Hem karadan hem de deniz yoluyla ulaşım imkanı bulunan bu koyda masmavi suları gördükten sonra saatlerce ayrılmak istemeyeceksiniz.

Patara Plajı

Patara aslında sadece bir plaj değil bu bölgede eski bir Likya yerleşimi olarak bilinmektedir. Aynı sınırlarda Patara Plajları ve koyu da bu antik kent ile birlikte size eşsiz bir kumsal ve deniz keyfi sunar. Bu koyun en önemli özelliklerinden biri ise dünyaca ünlü Caretta Caretta kaplumbağalarının ana yuvalarından biri olması ve müthiş kum tepeleri bulundurmasıdır. Bu nedenle de dünyanın ilgisini çeken en önemli Türk koylarından birisidir.

Kalkan Halk Plajı

Tüm Türkiye'nin, çok uygun ücretler ile şemsiye, şezlong kiralama ve işletme ücretleri alabileceği ve bunun yanında girişte hiçbir ücret ödemeden yararlanabileceği bir halk plajı açısından da Kalkan halk plajı imkanı sunulmaktadır. Klasik Antalya tarzı çakıllı bir sahili bulunan bu plajda, masmavi bir denizde kendinizi Antalya sıcağında keyifli serin sulara bırakabilirsiniz.

Kalkan'da Tüm Güzellikler Ayrı Bir Yere

Viravilla sayesinde güzel bir yaz tatili için Kaş villa kiralama hizmetlerinden yararlandığınızda Kalkan bölgesindeki her imkana kolayca ulaşabilirsiniz. Çünkü eşsiz plajlar ve koylar dışında Kalkan bölgesinde örneğin foklara ev sahipliği yapan, teknelerle ulaşılan muhteşem Mavi Mağara ya da güvercinlerin en muhteşem yuvalarından biri olan Güvercinlik Deniz Mağarası görülebilir. Kalkan merkezinden teknelerle ulaşabildiğiniz ve sualtı kameraları ile muhteşem bir dalış imkanı sunan İnbaş Mağarası gibi birçok farklı nokta da bu gezilerde görülebilir.

Bölgede keyifli bir tatilde Xanthos ve Letoon antik kentlerine ulaşabilirsiniz. Patara antik kenti ve Pirha antik kenti içerisinde müze kartınız sayesinde çok uygun bir fiyat ile eski zamanlardan kalan izleri görebilirsiniz. Bu eşsiz tatil ve muhteşem rotada keyifli bir program için konaklama adına sadece Kaş villa kiralama size yeterli olacaktır.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış