Kaş'ta Gezilecek Yerler
Kaş'ta Gezilecek Yerler

Antalya’nın göz bebeği dediğimizde ilk aklımıza gelen bölge kesinlikle Kaş'tır. Istlada, İsinda ve Kyaenai gibi antik kentlere ev sahipliği yapmış olan bu muhteşem yerleşke, Kaş villa kirala odağı ile yerli ve yabancı tüm turistlerin yegane tercih oluyor. Kaş halk arasında ‘’turizm başkenti’’ olarak anılmaktadır. Yıllık ilçeye gelen turist sayısına baktığımızda bu tabirin ne kadar doğru olduğunu anlamaktayız. Peki sizce turizmin başkentinde gezilecek yerler nelerdir?

Kaş’a geldiğinizde kesinlikle ama kesinlikle Saklıkent kanyonu gezmeniz gerekiyor. Bu kanyon, Türkiye’nin en uzun kanyonu unvanına sahiptir. Myra ve Demre antik kentlerini de es geçmeyelim. Kaş’ı Kaş yapan bu antik kentlerdir. Kaş villa kirala amacı ile geldiyseniz bile bu tarihi noktaları es geçmeyin. Tabii ki Kaş’ın uzun çarşısına da bir göz atın. Ağzına kadar dolu olan bu çarşı, gözlerinizin pasını silecek ürün yelpazesi ile en değerli müşterilerini karşılayacaktır.

 

Kaşta Yapılabilecek Aktiviteler

Kaş, bir yer altı hazinesine ev sahipliği yapmaktadır. Bu hazine turkuaz rengi denizinin en dibindedir. Tabii ki bahsettiğimiz hazine canlı ekosistemdir. Hayatınızda hiç görmediğiniz canlılara rastlayacağınız kaş sularının derinine inmek istemez misiniz? O zaman yapmanız gereken tek şey kamuflajınızı giymek ve denizin dibine dalmak. Elbette uzman eller tarafından bu aktiviteyi yapacağınızı unutmayalım.

Eğer Kaş villa kirala seçeneğinizi Kekova’dan yana kullanırsanız Simena Antik Kent’in üzerinde gezebilirsiniz. Yanlış anlamayın, gezebilirsiniz dediysek yüzebilirsiniz. Çünkü Simena Antik Kent, denizin altında kaybolmuş fakat parçaları yüz üstünde kalmış olan bir antik kenttir. Kano ile Kekova’da eşinizle, arkadaşlarınızla veya ailenizle şehri keşfedebilir ve bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

 

Kaşta Konaklama

Kaş, Antalya’nın batı tarafında kalan bir bölgedir. İlçeye ilk gittiğinizde her şeyden önce dikkatinizi çekecek olan şey, yerleşke olacaktır. Çünkü bölgede bulunan konutlar denize paralel bir şekilde dağılmış olup harika bir manzara eşliğinde bulunmaktadır. Genelde bu konutlar Kaş villa kirala başlığı adı altında bulunan konutlar olmaktadır. Bu bizlere gösteriyor ki Kaş’ta bulunan konutların birçoğu villa ve denize bakan tarafta yer almakta. Bunu bilerek Kaş’a gitmeniz ve ona göre harika bir kiralık villa tutmanız sizin yararınıza olacaktır.

Kaş Muhafazakar Villada Konaklama

Muhafazakar geniş ailelerin Kaş’taki en iyi tercihlerinden biri de Villa Limon’dur. Villa Limon, Kaş’ın Çukurbağ köyünde hizmet vermektedir. Villa, doğa manzaralı olmaktadır İki salonu ve üç yatak odası bulunan bu villa, tam olarak altı kişiye kadar kapasite vermektedir. Havuzu korunaklı ve tamamen çitler ile çevrelenmiştir. Villanın bahçesinde mangal bulunması da Kaş villa kirala standartları için son derece makuldür.

Kaş Balayı Villada Konaklama

Kaş’ın Bayındır köyünde bulunan bir diğer villa ile devam ediyoruz. Doğa ile iç içe olsun ama balayı villası statüsünde de değer görsün diyenler, Villa İklim’de buluşuyor. Tamamen bungalov tarzda dizayn edilen bu harika ötesi villa, bir adet yatak odasına ve bir adet oturma odasına ev sahipliği yapıyor. Gayet mütevazi bir iç tasarıma ve tabii ki havuza sahip olan Villa İklim, tam anlamıyla yeni evlenen çiftlerin villası oluyor.

Kaş Deniz Manzaralı Villada Konaklama

Kaş villa kirala çatısı altında bulunan deniz manzaralı villalara en güzel örnek, tabii ki de Villa Moren olmaktadır. Gözde turizm merkezinde bulunan bu villa, çekirdek aileler veya arkadaş grupları için son derece idealdir. Panoramik deniz manzarasına imkan veren bu harika villa, aynı zamanda korunaklı yüzme havuzuna da sahiptir. Tüm bunlara istinaden villa da harika bir çift kişilikli jakuzi bulunmaktadır.

Kaş Geniş Aileye Uygun Villada Konaklama

Çukurbağ yarımadasında bulunan Villa James, bu başlığımızdaki konuğumuz. Çukurbağ, Kaş’ın en elit bölgesi sayılmaktadır. Bu elitlik Villa James’e de yansımıştır. Villa, muazzam büyüklükte bir havuza ve eş doğrultuda muazzam büyüklükte bir iç koridora sahiptir. Villa James, tam olarak 7 adet yatak odasına ve 5 adet oturma odasına sahiptir. Bu imkanlar onu, Kaş villa kirala seçenekleri arasında en uç noktaya koymaktadır. Harika ötesi bu konut 12 kişiye kadar konaklama imkânı vermektedir.

Kaş Doğa Manzaralı Villada Konaklama

Pınarbaşı mevkinde bulunan otantik bir villa ile devam ediyoruz. Bahsettiğimiz villa, Villa Pınar! Konutun dış tasarımı ledler ile çevrelenmiştir. İç tarafı da aynı şekilde otantik iç aydınlatmalar ile desteklenmiştir. Ambiyans ışıkları da denilen bu aydınlatma sayesinde mükemmel bir atmosfer kişiye göre oluşturulabilir. Fakat villanın fark yaratan yanı bunlar değildir. Villa Pınar, cepheden gören mükemmel bir doğa manzarasına sahiptir. Bu manzara, Kaş villa kirala opsiyonlarının birçoğunda göremeyeceğiniz bir artıdır.

Kaş Jakuzili Villada Konaklama

Bildiğiniz gibi jakuzi, tatil deneyimini bir üst seviyeye çıkaran önemli ögelerden bir tanesidir. Mütemadiyen neredeyse Antalya’da bulunan her villa da jakuzileri görmekteyiz. Öyle ki bu jakuzilerin birçoğu yatak odalarında konumlandırılmıştır. Villa Talia bu jakuzinin yer aldığı konutlardan sadece bir tanesidir. Son derece mütevazi bir eşyaya sahip olan bu konut, ekonomik bir yana da sahiptir. Bütçesini korumak isteyen fakat tatil keyfinden de ödün vermek istemeyenlerin adresi mutlaka Villa Talia olmalıdır.

Kaş Doğa ile İç İçe Villada Konaklama

Kaş villa kirala, doğa ile iç içe olan villaları ile de farkını ortaya koymaktadır. Bu anlamda Villa Kaktüs, turistlere eşsiz bir deneyim sunacaktır. Etrafı ağaçlar ile kaplı olan bu villanın bahçesi de son derece geniştir. Bahçesinde çocuklar için ayrıca bir park bölümü yer almaktadır. Gelen turistler çocukları ile beraber korkmadan bu bölgede vakit geçirebilir. Bayındır bölgesinde yer alan bu villayı zaman kaybetmeden ayırtın. Yoksa sizden önce birileri tutabilir!

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış