Kayaköy Villa Tatili- Kiralık Villa Kirala
Kayaköy Villa Tatili

21. yüzyılın yoğun temposu herkes gibi bizleri de yoruyor ve yıpratıyor. Dolayısıyla aylarca çalışıyoruz ve yoruluyoruz. Bu nedenle hepimiz birkaç haftalık temiz bir tatili sonuna kadar hak ediyoruz. Peki, neden otelde değil de villada tatil yapıyoruz.

Hayatınızda şimdiye kadar muhtemelen hep otel tatili yaptınız. Bu yüzden söyleyeceklerimiz size çok da yabancı gelmeyecektir. Örneğin bir otelde tatil yaparken havuza girmek istediğinizi varsayalım. Ancak siz de çok iyi biliyorsunuz ki çoğu zaman havuzlar çok kalabalıktır.

Bu nedenle hijyen konusunda çok da güvenilir yerler değildir oteller. Bunun aksine Viravilla. com’dan villa kiralama hizmeti aldığınızda yanınızda her zaman tanıdığınız insanlar bulunur ve onlarla beraber vakit geçirirsiniz. Dolayısıyla gereksiz kalabalık ve hijyenik olmayan ortamlardan ziyade hem güvenilir hem de konforlu bir ortamda gayet lüks bir tatil yapabilirsiniz.

Kayaköy Villa Kiralama

Villa kiralama hizmeti aldığınızda aynı evinizdeymiş gibi bir tatil beldesinde ultra lüks bir evde vakit geçirirsiniz. Ancak her ne kadar oldukça konforlu da olsa Kayaköy villa kiralama olanaklarını incelemeden önce bazı kriterlerinizi belirlemiş olmalısınız.

ViraVilla web sitesinde gezinirken, sizin için bir villa tatilinde önemli olan temel unsurları dikkate almalısınız. Bunların bir listesini yapmanız sizin için oldukça avantajlı olabilir. Villa kiralama sitemizde villalarımız hakkında her türlü bilgi yer almaktadır. Daha detay bilgi isterseniz iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

 

Kayaköy Kiralık Villa Türleri

Villaların sahip olduğu imkânlar bir villa tatili için oldukça önemli bir kriterdir. Bu imkânların sizin için yeterli olup olmadığını tavsiye ettiğimiz üzere bir liste oluşturarak kontrol edebilirsiniz. Örneğin; havuz tipi sizin için önemliyse villaların havuz çeşitlerine göz gezdirebilirsiniz.

Tabii en önemli unsurlardan biri olan mutfağı da unutmamak lazım. Eğer tatil süresince dışarıdan yemek istiyorsanız çok büyük bir problem olmayacaktır. Ancak kendi yemeğinizi kendiniz yapmak istiyorsanız mutfak büyüklüğüne ve imkânlarına dikkat etmeniz gerekir.

Ek olarak diğer olmazsa olmazlar da oldukça önemli. Bir villa tatilinin önemli unsurlarından birisi de jakuzidir. Tabii ki bunların yanında özel amaçlarla villa ziyareti yapan ziyaretçilerimize özel villa tiplerimiz de bulunmaktadır. Örneğin balayı çiftleri için özel tasarlanmış balayı villalarımız vardır. ViraVilla web sitemizde bulunan villa tiplerine şunlar örnek verilebilir;

  • Muhafazakâr Villalar
  • Balayı Villaları
  • Lüks Villalar
  • Deniz Manzaralı Villalar
  • Çocuk Havuzlu Villalar
  • Kapalı Havuzlu Villalar
  • Jakuzili Villalar
  • Isıtmalı Havuzlu Villalar
  • Kiralık Apartlar
  • 2022 Villaları
  • Geniş Aileye Uygun Villalar
  • Ekonomik Villalar
  • Merkeze Yakın Villalar
  • Kış Aylarına Uygun Villalar
  • Evcil Hayvan İzinli Villalar
  • Doğa Manzaralı Villalar
  • 5 Gece Konaklamaya Uygun Villa

Kayaköy Muhafazakâr Villa Tatili

Birçok ziyaretçimiz çeşitli nedenlerden dolayı mahremiyet olarak gördükleri şeylerin başka insanlar tarafından gözetlenmesinden veya görülmesinden rahatsız olduğundan muhafazakâr villa kiralama yoluna gidiyorlar.

Özellikle dini hassasiyeti bulunan kişilerce tercih edilen bu villalar dışarıdan başka kişilerce görülme riskine göre dizayn edilmiştir. Bazı villalarda havuzlar kapalı alanda bulunurken bazı villalarda havuz başka kişilerce görünmeyecek bir yere konumlandırılmıştır.

 

Kayaköy Tatil Bölgeleri

Fethiye’nin en önemli turistik mekânlarından biri olan ölüdeniz, aynı zamanda da Fethiye'nin bir mahallesinin ismidir ve ilçe merkezine 12 km mesafede bulunmaktadır.

 Ölüdeniz birçok medeniyet tarafından güzelliği nedeniyle methedilmiş ve farklı adlarla anılmıştır. Ölüdeniz tarih boyunca Yunanlılardan, Türklere kadar olan sürede birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.  Güzelliği nedeniyle aldığı isimlerden birisi de Likyalılar tarafından verilen Güneş ve Işık diyarı ismidir. Ölüdeniz coğrafya dersinizden hatırlayacağınız üzere bir lagun oluşumudur. Bu nedenle en fırtınalı gecede dahi oldukça durgundur. Ölüdeniz’in bu özelliği ona bu ismi kazandırmıştır.

 

Kayaköy’de Turizm ve Etkinlik Alanları

Kayaköy turistik açıdan birçok önemli tarihi mekâna ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan birisi de Kayaköy Eski Kilise’sidir. Bildiğiniz üzere Müslüman toplumlardan önce bu bölgede Hıristiyan olan Rumlar yaşamaktaydı. Bu nedenle günümüzde bu bölgede oldukça fazla dini mekân bulunmaktadır.

Bunun yanında Kayaköy de bungee jumping, rafting, jet ski, su jeti gibi birçok ekstrem sporu deneyimleme imkânınız olacaktır.

 Kayaköy Villaları

ViraVilla bünyesinde sizlere kiralanan villalarımız çeşitli ihtiyaçlarınızı kolaylıkla giderebilmeniz için dizayn edilmiştir. Bunun yanında birçok lüks imkân da sunulmaktadır.

Bir villadan ne istediğiniz konusunda kesin bir karar veremiyorsanız ViraVilla web sitemizi ziyaret edebilir veya web sitemizde bulunan iletişim bilgilerinden villa kiralama hizmetimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Kayaköy’de Bulunan Villalardan Birkaç Örnek

Kayaköy de bulunan villalarımıza şunları örnek verebiliriz; Villa Aspendia-1, Villa Paradise, Villa France, Villa Aysim 1, Villa Aysim 2, Villa Aysim 3, Villa Aysim 4, Villa Fergani, Villa Gül, Villa Nergiz, Villa Yasemin, Villa Lavandas…

Bu villalarımızın özellikleri çeşitlendirilse de hepsinin hijyenik, lüks ve konforlu olduğundan şüpheniz olmasın. Adı verilen villalarımıza ek olarak Kayaköy’de toplam 22 villamız bulunmaktadır. Villa kiralama hizmetimizle alakalı daha fazla bilgi almak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kayaköy Villa Kiralama Siteleri

Villa kiralama hizmeti almaya karar verdiniz ve villa kiralamak için bir site arıyorsunuz diyelim. Peki, sitelere nasıl güveneceksiniz? Ya da nasıl istediğiniz türde bir villa elde edeceksiniz. Burada sorgulamanız gereken bazı kriterler bulunur. Örneğin; web sitesinde kiralamak istediğiniz villa hakkındaki tüm sorularınıza kolayca cevap bulabilmeniz gerekir. Gerek bloglarla gerek menülerle doyurucu bir içerik hazırlanmış olması web sitesine oldukça çok emek verildiğini ve karşıdaki firmanın sizi önemsediğini gösterir.

Bunun yanında kiralamak istediğiniz villanın fotoğrafları da oldukça önemli. Kiralamak istediğiniz villa hakkında bol bol görüntü ve Video paylaşılmış olması, tatil beldesine ulaştığınızda bir sürprizle karşılaşmanızı önler

Ek olarak birçok site geçmiş konuk değerlendirmelerine izin vermez. Ancak ViraVilla gibi kendini geliştirmeye açık tecrübeli firmalar kendilerine bu konuda güvenirler ve konuk değerlendirmelerine izin verirler. Bu size verilen değerin başka bir göstergesidir. Villa kiralama konusunda önemli detaylardan birisi de firmanın size ne kadar sürede geri dönüş yaptığıdır. Eğer çok geç geri dönüş alıyorsanız veya alamıyorsanız bu firmanın çok da profesyonel olduğunu söyleyemeyiz.

Bütün bunların yanında web sitesindeki bilgilerin doyurucu olmasına, firmanın alanında tecrübeli olmasına ve güvence verebiliyor olmasına dikkat emelisiniz. Ayrıca web sitesinin hosting durumunun da güvenilir olması sizin için oldukça önemli bir kriterdir. Bütün bu kriterler değerlendirildiğinde ViraVilla’nın verdiği hizmetlere ve güvencelere bakarak birçok yerli ve yabancı turistin firmanın villa kiralama hizmetine güvendiğini görebilirsiniz.

 

Villa Kiralarken

Villa kiralama sürecinde sahtekârlara koz vermemek için dikkat etmeniz gereken önemi kriterler bulunur. Örneğin; dolandırıcılara karşı ihtimam gösterilmelidir. Özellikle son zamanlarda insanlar yazlık villalara akın etmeye başladı. Bunun yanında birçok insan da dolandırıcıların ağına yakalandı bu nedenle Vira Villa gibi TÜRSAB onaylı bir firmayla çalışmanız villa tatili süreciniz için oldukça yararlı olacaktır.

TÜRSAB-Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği onaylı firmalarla çalıştığınızda hem dava edebileceğiniz bir muhatabınız olur hem de ilgisiyle dikkat çeken bir firmadan hizmet almış olursunuz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış