Muğla Akyaka Villa Kirala- Viravilla.com
Muğla Akyaka Villa Kirala

Akyaka Gökova Körfezi’nin doğu ucunda bulunan küçük bir mahalledir. Milattan öncelere dayanan tarihi ve muhteşem doğası nedeniyle ziyaretçilerini büyüleyen Akyaka, villa tatili için mükemmel bir konumda bulunmaktadır.

1970’li yılların başından itibaren büyüleyici doğasıyla ziyaretçi çekmeye başlayan Akyaka, bugün 50 yıllık mazisiyle ve tüm haşmetiyle binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Antik çağlardan beri bir yerleşim merkezi olduğuna inanılan Akyaka Mahallesi, bahsi geçen yıllara kadar kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen bir kasaba görünümündeydi. 1970’li yıllardan itibaren geniş kitleler tarafından duyulan Akyaka günümüzde villa tatili için biçilmiş kaftan yerlerden biri durumunda. Çevre il ve ilçelerden ve büyük şehirlerden villa tatili için gelen ziyaretçilerimiz Akyaka’nın muazzam doğası, yazın bile hiç kesilmeyen meltemi için Akyaka’da yazlık villa kiralama yoluna giderek bu büyüleyici yerde tatil yapmayı tercih etmektedirler.

Muğla Akyaka Villa Kiralama

Viravilla.com olarak Akyaka beldemizde 3 farklı birbirinden güzel villamız bulunmaktadır. Bu villaların haftalık ücretleri döneme, kişi sayısına ve kalacağınız gün sayısına göre 5250 TL ila 20.650 TL arasındadır. Akyaka villa kiralama hizmeti almak istiyorsanız bu üç villayı da iyi tanımanız, kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir seçim yapmanız gerekir. Bölgede bulunan üç villadan ikisi balayı villası olup, çiftlerimize özel olarak dizayn edilmiştir.

Diğer villamız ise Geniş aile villasıdır. 8 kişilik kapasitesi bulunan villamız 6 yatak odası ve 3 banyoya sahiptir. Bütün bunlar düşünüldüğünde geniş ailenizle bir villa tatili fikri için oldukça uygundur.

Muğla Akyaka’da Kiralık Villa Türleri

Akyaka bölgemizde güncel olarak yalnızca 3 villamız bulunmaktadır. Bununla beraber hem burada hem de diğer beldelerimizde size uygun bir villa kiralamak istiyorsanız villa tiplerini bilmelisiniz.Vira Villa bünyesinde Balayı villaları, Muhafazakâr Villalar, Lüks Villalar, Geniş Aile Villaları olmak üzere 4 farklı tipte villa grubu bulunmaktadır.

Balayı Villaları, yeni evli çiftlerimize özel olarak tasarlanmış, çift kişilik villalardır. Akyaka’da bulunan her iki balayı villasında da havuz bulunmakta olup Gökova Körfezinin muhteşem manzarasıyla bezenmişlerdir. Balayı villalarını ziyaret etmek için illa balayı çifti olmanız gerekmez. Eşinizle baş başa bir tatil yapmak istiyorsanız bu villalar tam size göredir.

Muhafazakâr Villalar, çeşitli nedenlerden dolayı dışarıdaki meraklı gözlerden uzak durmak isteyen ziyaretçilerimiz için dizayn edilmişlerdir. Her ne kadar dışarıdan görülmeseler de çok güzel manzaraları görürler.

Lüks Villalar, çoğunlukla içinde lüks kabul edilen kompanent bulundurur. Jakuzi, buhar odası, ısıtmalı havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu gibi seçeneklerin en az birini en çok tümünü içeren villalardır. Ücretleri biraz daha yüksek olsa da son derece rahattır.

Geniş Aile Villaları, birden fazla ailenin toplanıp tatil yaptığı veya geniş arkadaş gruplarının beraber tatil yaptıkları büyük villalardır. Bazıları lüks villa kategorisine de girebilir.

 Muğla Akyaka Tatil Bölgeleri

Akyaka Gökçeova Körfezi’nin doğu cunda bulunan küçük bir tatil kasabasıdır. Dolayısıyla çok fazla gezilecek yer yoktur. Ancak bölgede yapılabilecek birçok etkinliğin olduğu da bir gerçektir. Bu nedenle size Akyaka’da geçirdiğiniz süre boyunca neler yapabileceğiniz hakkında birkaç tavsiye verdik.

Akyaka’da Birkaç Turizm ve Etkinlik Alanı

Bu başlığımızda yerel bir rehberden aldığımız bilgileri sizinle paylaştık. Bu sayede villa tatili süresince bölgede neler yapabileceğiniz hakkında bir fikriniz olabilir.

Akyaka Merkez ve Azmak

Yerel rehberimize göre Akyaka’nın iki farklı ziyaretçi kitlesi ve iki farklı hayat ritmi vardır. İlk grup siz olacaksınız. Yerli ve yabancı turistler. İkinci grup ise sörfçüler. Burada yapılan sörf ise normalinden oldukça farklı. Burada Kitesurf yani rüzgâr sörfü oldukça popüler bir spor. Hatta siz de isterseniz deneyebilirsiniz. Akyaka’yı Akyaka yapan yerlerden birisi de Azmak. Azmak bölgede yer altında bulunan dev bir yeraltı nehri ve bu nehir belirli yerlerde açığa yani yer üstüne çıkıyor. Dolayısıyla Azmak nehrinin suları yaz kış demeden sürekli buz gibi kalabiliyor.

Azmak nehrinde yapabileceğiniz birçok aktivite mevcut. Örneğin; tekne turu, kano ve ringo gibi su sporlarını deneyebilirsiniz. Azmak’ın bizlere sunduğu bir diğer güzellik ise masa ve sandalyelerin suya konulduğu, ayaklarınızı buz gibi suda serinletirken yemek yediğiniz mükemmel balık restoranları.

Azmak Nehri Kıyısında Rakı-Balık-Meze

Rakı-Balık herkes tarafından sevilen bir ikili olmasa da müdavimi oldukça fazla. Akyaka merkezde yapabileceğiniz güzel bir etkinlik ise Azmak Nehri kıyısındaki balıkçılarda rakı-balık-meze yemek olabilir.

 Yerel rehberimiz bu konuda eğer gündüz saatlerinde gitmeyi planlıyorsanız bira-patates deneyin diyor. Oldukça lezzetliymiş.

Akyaka’nın Sonsuzluk Havuzlu İnziva Evleri

 Yerel rehberimiz de bölgeye geldiğinde burada bulunan leziz tatil villalarını fark ettiğini ve oldukça beğendiğini belirtti. Hatta rehberimize göre Akyaka’da bulunan villa kiralama seçenekleri Kaş’takilerle yarışır güzellikteymiş. Bölgede bulunan villaların en büyük artısı ise hepsinin doğa içinde, onunla uyumlu, doğa ve mimari konusunda geniş görüşlülük sahibi ellerden çıktığı belli olan yapılar olması, diyor rehberimiz.

Muğla Akyaka Villaları

Muğla, Akyaka mahallemizde bahsi geçtiği üzere 3 farklı villamız bulunmaktadır. Yukarıda söylendiği gibi doğayla iç içe olan villalarımız misafirlerini sabırsızlıkla beklemektedir. Eğer villalar hakkında detaylı bilgiye erişmek isterseniz villa isimleri üzerindeki bağlantıları kullanabilirsiniz.

 

Akyaka’da Bulunan Villalardan Birkaç Örnek

Villa Olive, Muğla’nın şirin tatil beldelerinden Akyaka’da doğa içerisinde konumlu özel havuzlu kiralık villa seçeneğidir. Doğal yapısı bozulmamış etrafı çam ağaçları ve zeytin ağaçları ile çevrili geniş bahçe alanına sahiptir. Villa Olive doğa ile baş başa kuş cıvıltıları ve bol oksijenli havası ile dingin bir tatil arayan misafirlerimiz için doğru bir tercihtir.

Villamız içerisinde 4 yatak odası ve 3 banyo bulunmaktadır. Giriş kat açık plan mutfak salon şömine birinci yatak odası 1 çift kişilik yatak, ikinci yatak odası 2 tek kişilik yatak ve banyo bulunmaktadır. Üst katta ise doğa manzaralı biri şömineli olmak üzere 2 tane çift kişilik yatak odası ve banyo yer almaktadır.

Villa Tatlı, doğası ve muhteşem koyları ile dillere destan bir güzelliğe sahip olan Gökova, Akyaka mevkiinde yeşili içerisinde bir balayı villasıdır. Minimal tarzda yapılmış olan villamız müstakil bahçe içerisinde özel havuzludur. Açık plan salon mutfak ve 1 adet yatak odası bulunan tatil evimiz 2 kişi konaklama kapasiteli olmakla beraber salonda bulunan yataklı koltuk da kullanılmak kaydıyla 4 kişi konaklama yapabilmektedir. Villa içerisinde kendine ait özel havuzu olup dışarıdan görünmemektedir. Muhafazakâr aileler ve gözlerden uzak sakin bir tatil geçirmek isteyen aileler ve çiftler için ideal bir villadır.

Villa Tatlı Duo, doğası ve muhteşem koyları ile dillere destan bir güzelliğe sahip olan Gökova, Akyaka mevkiinde yeşili içerisinde bir balayı villasıdır. Minimal tarzda yapılmış olan villamız müstakil bahçe içerisinde özel havuzludur. Açık plan salon mutfak ve 1 adet yatak odası bulunan tatil evimiz 2 kişi konaklama kapasiteli olmakla beraber salonda bulunan yataklı koltuk da kullanılmak kaydıyla 4 kişi konaklama yapabilmektedir. Villa içerisinde kendine ait özel havuzu olup dışarıdan görünmemektedir. Muhafazakâr aileler ve gözlerden uzak sakin bir tatil geçirmek isteyen aileler ve çiftler için ideal bir villadır.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış