Muhafazakar Villa Nedir- Muhafazakar Villa Kirala
Muhafazakar Villa Nedir

Genellikle ailelerin tercih ettiği, özel havuza sahip olan, havuzun veya bahçenin dışarıdan gözükmediği, villa sınırlarının çitler veya perdeler ile kaplandığı konutlara; muhafazakar villa ismi verilmektedir. Sakin bir tatil keyfi yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği muhafazakar villalar, yediden yetmişe her yaş grubundan bireyin rahat bir tatil deneyimi yaşamasına olanak sağlamaktadır.

Korunaklı villa ismi ile de anılan bu tür villalar, ailenizle baş başa bir vakit geçirebilmenize olanak sağlar. Bu tür villaları tutmuşsanız ve oturuyorsanız, dışarıdan kimse sizleri göremez. Göz önünde bulunmaktan hoşlanmıyorsanız ve konforlu bir villada konaklamak istiyorsanız, muhafazakar villaları hiç kuşku duymadan tercih edebilirsiniz.

Neden Muhafazakar Villa

Antalya ve Muğla başta olmak üzere birçok tatil yerleşkesinde villalar bulunmaktadır. Her bir villanın ise çeşitli özellikleri vardır. Bu villaların başında ise muhafazakar villa gelmektedir. Dışarıdan bakıldığında normal bir villa gibi duran bu tür konutlar, dışarıdan kimsenin villa içini görememesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Herhangi biri istese bile villanızın içini göremez. Bu da mahremiyeti bir üst seviyeye çıkarır.

Peki neden muhafazakar villalar tercih edilmektedir? Bunun başlıca nedeni demin de söylediğimiz üzere mahremiyetin korunmasıdır. Aileler, eşleri ve çocukları ile beraber korkmadan, çekinmeden ve hiçbir kuşku duymadan bu tür villalarda tatillerini deneyim edebilirler. İstedikleri gibi giyinebilirler, istedikleri gibi davranabilirler. Ne yaparsanız yapın dışarıdaki insanlar sizleri göremez.

Muhafazakâr villaların tercih edilmesindeki bir diğer neden de konumları olmaktadır. Pek çok muhafazakar villa; şehrin stres ve gürültüsünden uzak olarak, doğa ile iç içe bir yerde konumlandırılmıştır. Bu da huzurlu ve sakin bir tatil geçirmek isteyen bireylerin arayıp da bulamayacağı bir konfordur. Muhafazakar villalar bu bakımdan mahremiyete önem verirken müşterilerin sessiz, sedasız, baş başa günlerini geçirebilmesine imkan vermektedir.

Muhafazakar villalar, sevdiklerinizle beraber unutulmaz anılar biriktirmenize vesile olur. Otellerin veya pansiyonların sınırları olmadan, özgürce tatilinizi yaşayabilmenize öncü olurlar. Havuzun sadece sizlere ve ailenize özel olur. Tanımadığınız insanlar ile paylaşmak gibi bir durum ile karşılaşmazsınız. Üstelik bu havuza günün her saati özgürce girebilirsiniz. Acaba biri görecek mi? Korkusu olmadan tatilinizi en üst seviyede yaşayabilirsiniz.

Muhafazakar Villanın Özellikleri Nelerdir?

Muhafazakar villa, etrafı ahşap paravan, çitler veya perdeler ile çevrilmiş villalardır. Eğer ki etrafta bulunan başka villalar varsa ahşap paravanın boyu o villanın sakinlerinin göremeyeceği bir seviyeye çıkartılır. Böylece her ne olursa olsun hiç kimse villaya gözlemleyemez. Bu durum, muhafazakar villaların baş özelliğidir.

Bu tür villaların bir diğer özelliği ise doğa ile iç içe olmasıdır. Villalar, etraftaki ağaçların veya ormanlık alanın tam kalbinde yer almaktadır. Villadan dışarıya ayağınızı attığınız anda sanki başka bir yerdeymiş gibi hissederseniz. Kuşların cıvıltısı, yeni doğan güneşin parıltısı ve yemyeşil yaprakların arasında güne merhaba dersiniz. Bu bakımdan doğayı sevip onla iç içe olmak isteyenler muhafazakar villa konseptindeki konutları tercih edebilirler.

Muhafazakar Villalar, hem geniş ailelere hem de çekirdek ailelere uygun konutlardır. Müşteriler, istedikleri şehirdeki, ilçedeki ve tatil bölgesindeki muhafazakar villayı; istediği kapasitede kolayca bulabilmektedir. Villa türleri içinde korunaklı villaların sayısı bir hayli fazlardır. Bu bakımdan eğer ki istediğiniz bir villa önceden tutulmuşsa ve başka bir konut bakmanız gerekiyorsa endişelenmeyin. Beğendiğiniz konutun benzerlerini anında bulabilirsiniz.

Muhafazakar villaların en belirgin özelliklerinden bir tanesi de fiyatlarıdır. Otel ve pansiyonlarının fiyatları uzun vadede çok yüksek meblağlara çıkabilmektedir. Bu nedenle villaları tercih etmek çok daha mantıklı olmaktadır. Eğer siz muhafazakar villa gibi özel olarak çevrelenmiş bir villayı tercih etmek istiyorsanız, herhangi bir fiyat farkı ile karşılaşmazsınız. Etraftaki çeşitli villalara kıyasla muhafazakar villalar, oldukça makul bütçeyle müşterilere sunulmaktadır. Anlayacağınız üzere korunaklı villalar, hem cebinizi hem de konforunuzu koruyacak olan en mükemmel villa tercihidir.

Muhafazakar Villa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Sevdiklerinizle şahane bir hafta geçirmek istiyorsanız korunaklı villalar en güzel seçeneklerden bir tanesi olacaktır. Fakat korunaklı villaları alelade seçmek de olmaz değil mi? Muhafazakar villa seçerken dikkat etmemiz gereken belli başlı hususlar mevcuttur. Bu hususlardan bir tanesi de villa kapasitesidir.

 Villanız, kaç kişinin tatiline ortak olabilir öncelikle bunu kontrol etmelisiniz. Villanızın oda ve banyo sayısına mutlaka göz atın. Aksi taktirde vereceğinizden çok daha fazla ücreti villaya yatırırsınız. Ya da tam tersi olarak kapasiteyi göz ardı ederek tuttuğunuz villada sıkış sıkış konaklarsanız ki bu da tatil deneyiminizi oldukça olumsuz etkiler.

Bir diğer dikkat etmeniz gereken husus ile villanızın konumudur. Muhafazakar villanın özelliklerinden bir tanesi, sakin bir konumda bulunup sessiz sedasız bir tatil keyfi sunmasıdır. Eğer ki bu özellikleri taşımıyorsa tuttuğunuz veya tutacağınız villa, tam anlamıyla bir muhafazakar villa değildir. Önceden konumuna bakmalı ve ona göre bir villa tercihi yapmalısınız.

Villanızı tercih ederken denize, turistik mekanlara, restorana, merkeze veya tarihi mekanlara olan uzaklığı da göz ardı etmeyin. Sessiz, doğa ile iç içe bir korunaklı villa buldum diye sevinip sonrasında dağın başında kalmak istemezsiniz öyle değil mi? Seçtiğiniz villa doğa ile iç içe ve huzurlu bir yerde bulunmalı. Fakat bunların yanında plaja veya çarşıya gibi yerlere de yakın olmalı.

Muhafazakar villa tercih edilirken mutlaka maksimum konaklama süresi öğrenilmelidir. Villada sizler ve aileniz bir hafta hatta daha uzun günler geçirmek isteyebilirsiniz. Lakin seçtiğiniz villanın maksimum konaklama süresi buna uymuyorsa o zaman başka bir villaya göz atmalısınız. Villanızın minimum veya maksimum konaklama süresini öğrendikten sonra tercih etmelisiniz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış