Ölüdeniz de Gezilecek Yerler
Ölüdeniz de Gezilecek Yerler

Fethiye dediğimiz zaman aklımıza direkt olarak tek bir bölge geliyor. Evet, o bölge ölüdeniz! Tarihi esintileri ve Turkuaz tonlarındaki denizi ile turistlerin bıkmadan tatil yapacağı bu bölge, Ölüdeniz villa kirala opsiyonlarının da bolca bulunduğu bir konumdadır. Etrafta bulunan onca apartın ve otelin yanında villalar, hem tasarımları ile hem de sunmuş oldukları ekonomik rahatlık sayesinde bir adım daha önde. Bu villaların Ölüdenizin muhteşem turistik bölgelerine yakın olduğunu da söylememiz lazım. Villanızdan ilk adımınızı atarak Ölüdenizin adalarını, plajlarını, koylarını, cadde ve sokaklarını gezebilirsiniz.

 

Ölüdeniz de Yapılabilecek Aktiviteler

Ölüdeniz de yapabileceğiniz sayısız aktivite bulunmaktadır. Fakat bunlardan ilki mutlaka tekne turları olmalıdır. Ölüdeniz ve çevresinde bulunan Kelebekler Vadisi’ne veya Kabak Koyu’na olan seferlere katılabilirsiniz. Bu bölgelerde bulunan ölüdeniz villa kirala seçenekleri olsa da uzakta bir yerde bile konaklıyorsanız servis ile bölgeye intikal edebilirsiniz.

Ölüdenizin sularından devam edelim. Denizi tek başına turlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Ölüdeniz de bulunan deniz bisikletleri ile endi başınıza denizi dolaşabilirsiniz. Pekâlâ, eşiniz ve dostunuz ile de çıkabilirsiniz, tercih size kalmış. Yüzme konusunda şikâyetiniz yok ise bir diğer aktivite olan Mavi Mağara gezintisine de çıkabilirsiniz. Mağaraya ulaşım tekne ile olsa da içine girmek sadece yüzerek mümkün. İçeride ne olduğu ise sadece bir sır!

Ölüdeniz de Konaklama

Ölüdeniz villa kirala kapsamında tercih edeceğiniz her bir villanın kendine has özellikleri bulunmaktadır. Kimi daha ekonomik kimi daha lükstür. Kimi villa yeni evlenen çiftler için uygunken kimi villa aileler içindir. Fethiye’nin en önemli tatil bölgelerinden biri olan ölüdeniz de villalar oldukça çeşitlidir.

 

Ölüdeniz Muhafazakâr Villada Konaklama

Muhafazakâr ailelerin ölüdeniz de yegâne tercihi Villa Rose oluyor. Bu harika villa, Ovacık mevkiinde bulunmaktadır. Villa tam tamına 8 kişi kapasitelidir. 4 yatak odası ve 4 adet ayrı odaya ev sahipliği yapmaktadır. Villanın eşyaları standart bir kapasiteye sahiptir. Özel garajı ve havuzu bulunan Villa Rose, en yakın markete ve restorana yürüme mesafesindedir. Bu bakımdan ölüdeniz villa kirala seçenekleri içinden ayrı bir yere sahiptir.

 

Ölüdeniz Balayı Villasında Konaklama

Ölüdeniz de ki birçok villa, taş duvarlar ile yapılmıştır. Fakat istisnalar mevcuttur. Zakkum Vera bu istisnalardan bir tanesidir. Tek yatak odasına ve tek oturma odasına sahip olan bu mütevazı villa, balayı villası statüsünde değer görmektedir. Ölüdeniz ilçesinin Kıdrak bölgesinde bulunan Zakkum Vera, doğa ile iç içe olması ve ahşap konsepti ile çok kısa bir süre içinde misafirlerini kendine bağlamaktadır.

 

Ölüdeniz Lüks Villada Konaklama

Fethiye oldukça ünlü bir plaja ev sahipliği yapar. Bu ünlü plaj ölüdeniz plajıdır. Villa Bayberry, Ölüdeniz villa kirala opsiyonları arasında ‘’lüks’’ kabul edebileceğimiz imkânlara sahiptir. Bahsedeceğimiz en büyük imkânı ise plaja sadece 500 metre uzaklıkta olmasıdır. Fakat tabii ki tek imkânı veya avantajı bu değildir. Villa Bayberry, 9 kişinin konaklayabilmesine imkân vermektedir. Etrafı orman ile kaplı olan bu villanın iç dizaynı ahşaptan oluşmaktadır. Yaymış olduğu aura sayesinde çok kısa bir sürede kendine hayran bırakan bu villa, sahip olmuş olduğu geniş bahçesi ile oldukça kompakt bir konuttur.

 

Ölüdeniz Deniz Manzaralı Villada Konaklama

Deniz manzaralı bir yerde ölüdeniz villa kirala parolası ile yola çıktıysanız, çok doğru yerdesiniz. Villa Divine, Ölüdenizin Ovacık mevkiinde bulunan harika bir villadır. Şık ve özenli tasarımı ile kendine hayran bırakan bu villa, 8 kişiye kadar kapasitesi bulunmaktadır. Çevresindeki konutlar ile son derece nezih bir ortamı müşterisine sunan Villa Divine, yerli yabancı her türlü turiste kapılarını açmaktadır.

 

Ölüdeniz Çocuk Havuzlu Villa da Konaklama

Çocukların da bizler gibi tatil deneyimlerini en üst seviyede yaşamalarını isteriz. Fakat endişemiz yüzünden yetişkin havuzlarına girmelerine pek izin vermeyiz. Bu bakımdan ölüdeniz villa kirala seçeneklerinden çocuk havuzlu villaları seçmek iyi bir tercih olabilir. Villa Meysa, çocuk havuzunu bünyesinde bulunduran çok amaçlı bir villadır. İçinde bulundurmuş olduğu lüks eşyalar ve imkânlar ile müşterisine eşsiz bir tatil deneyimi sunan Villa Meysa, her anlamda mükemmel bir konuttur.

 

Ölüdeniz Korunaklı Havuzlu Villa da Konaklama

Hisar önünde bulunan Villa Adela, oldukça sıra dışı bir mimariye sahiptir. Konutun iç dizaynı ve eşyaları normal iken asıl fark havuz kısmında kendini göstermektedir. Havuzun üst kısmında bir tente dikkatleri üzerine çeker. Tente, müşteri istediği takdirde açılabilir veya kapanabilir. Tente baş mesafesinden oldukça yüksektir. Kapalı olduğu zamanlarda daralma veya bunalma kesinlikle olmaz. Ölüdeniz villa kirala opsiyonları içinden Villa Adela, tenteli havuzu ile ilgi çekici bir tatil deneyimi sunabilir.

 

Ölüdeniz Jakuzili Villa da Konaklama

Sırada jakuzinin yer aldığı bir villa var. Ovacık’ta bulunan Villa Şans, geniş bir verandaya sahiptir. Bu geniş verandanın sebebi ise tam tamına villanın 8 kişiye tatil imkânı vermesidir. Neredeyse 200 metre karelik genişliği bulan bir bahçesi vardır. Bahsettiğimiz üzere yatak odalarından birinde bir adet jakuzi kendini göstermektedir. Bunun dışında Villa Şans, tarihi Likya yoluna sadece ama sadece 1 kilometre mesafededir.

 

Ölüdeniz Merkeze Yakın Villada Konaklama

Ölüdeniz villa kirala söz konusu iken merkezi yerlerden bir villa tutmak her zaman avantajlıdır. Bu bakımdan Villa ShallWe sizler için bir kurtarıcı görevi üstlenebilir. Biliyorsunuz ki Ölüdeniz etrafında bulunan villaların merkeze yakınlığı her zaman sorundur. Fakat Villa ShallWe, merkeze en yakın villaların başında gelmektedir. Gece hayatını arayanlara, Hisar önüne yakınlığı ile Villa ShallWe güzel bir seçenek olacaktır.

 

Ölüdeniz Evcil Hayvana İzinli Villada Konaklama

Tatile gittiğimizde karşılaştığımız en büyük sorunlardan bir tanesi de ailemizin bir üyesine izin verilmemesidir. Evcil hayvanlar, her zaman tatil bölgelerinde bir sınırlama kabul edilmiştir. Fakat Villa Utem ile en yakın dostunuz özgürce villanızın etrafında dolaşabilir. O da sizlerle eş zamanlı olarak tatilin keyfini çıkarabilir. Villa Utem, Ölüdeniz villa kirala seçenekleri arasında tereddütte kalmayacağınız bir villa olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış