Ekonomik Tatil Seçenekleri- Ekonomik ve Uygun Fiyatlı Kiralık Villalar
Ekonomik Tatil Seçenekleri

Ekonomik Tatil Seçenekleri

Hayatın yoğun temposunda herkesin hayalini kurduğu bir tatil vardır. Son yıllarda oldukça revaçta olan ekonomik kiralık villa seçenekleri, hayatın tüm stresini ve yorgunluğunu geride bırakmanızı sağlayacak alternatif bir tatil sunmaktadır. Her kesime uygun ekonomik villa kiralama seçenekleri, ev konforunda huzurlu bir tatil isteyen herkes için idealdir.

Türkiye'nin en sevilen bölgelerinde konumlanan bu villalar büyük aileler, balayı çiftleri ya da kalabalık arkadaş grupları için ayrıcalıklı ve keyifli bir tatil seçeneğini beraberinde getirmektedir. Ekonomik fiyatlarla kiralanan bu villalar, beklediğiniz kusursuz tatil deneyimini uygun maliyetle sunmaktadır.

Viravilla olarak ekonomik fiyatlarla sahip olduğumuz konaklama seçenekleri, ailenizle birlikte keyifli aktivitelere daha fazla bütçe ayırmanıza olanak tanımaktadır. Tatil sona erdiğinde evinize daha huzurlu ve dinlenmiş bir ruhla döneceksiniz. Bu tatil deneyimi sadece ekonomik değil, aynı zamanda unutulmaz ve yeniden enerji dolu bir başlangıç olacaktır. Siz de Viravilla ile bu benzersiz deneyimi yaşamak için adım atın!

Neden Ekonomik Kiralık Villa Tercih Etmelisiniz?

Kiralık villalarda geçirilen tatiller bir dizi avantajı da beraberinde getiren bir seçenektir. Peki neden ekonomik kiralık villa seçeneklerini tercih etmelisiniz?

Birincisi ekonomik kiralık villa seçenekleri bütçenizi zorlamayacak şekilde sunulmaktadır. Bu da tatiliniz sırasında özel ihtiyaçlarınıza ve eğlenceli aktivitelere daha fazla bütçe ayırmanıza yardımcı olur. Özel havuz imkânı, hijyenik bir şekilde ve vakit sınırlaması olmadan yüzme keyfi sunar. Kapalı ve ısıtmalı havuzlu villalarda ise dört mevsim boyunca dışarıdaki hava koşullarına aldırmadan havuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Özel ve korunaklı bahçe alanı, özellikle çocuklu aileler için olağanüstü bir seçenektir. Çocuklar bahçede güvenle oynarken siz rahat bir şekilde tatil planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bahçenizde havuz başında öğünler yiyebilir, güneşlenerek yılın yorgunluğunu üstünüzden atabilirsiniz.

Villalar, tüm ev ve mutfak eşyalarıyla donatılmıştır. Yatak odası, oturma odası, televizyon, klima, Wi-Fi, yemek masası, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, ütü, bulaşık makinesi ve mutfak gereçleri gibi her detay incelikle düşünülmüştür. Son teknoloji ile bütünleşen mutfaklar sayesinde yemek yapmak artık çok daha keyifli bir hâle gelir.

Alışveriş merkezlerine, restoranlara, kafelere, turistik yerlere ve eğlence mekanlarına yürüme mesafesinde ya da kısa bir araç yolculuğu ile ulaşabilirsiniz. Bu sayede arzu ettiğiniz gibi gezebilir ve dolu dolu geçen bir tatilin başrolü olabilirsiniz. Merkeze yakın ya da uzak kiralık villa seçeneklerden hangisini tercih ederseniz edin keyifli bir tatil sizi bekler.

Ekonomik kiralık villa seçenekleri, otellerdeki dar odalardan ziyade geniş ve ferah yaşam alanlarına sahiptir. Bu şekilde her aile üyesi üst düzey rahatlıkta bir tatil geçirir. Ekonomik kiralık villa alternatifleri, 2 ila 10 kişilik bir konaklama kapasitesine sahiptir. Bu nedenle geniş aileler ve kalabalık arkadaş grupları için biçilmiş kaftandır.

Günlük, haftalık, aylık ya da sezonluk kiralamalar yapılabildiği için istediğiniz kadar konaklama yapabilirsiniz. Villa kiralama ücretleri kişi başı değil, gecelik olarak hesaplanmaktadır. Bu durum, otellerdeki fiyatlara göre kalabalık aileler için daha ekonomik bir seçenek sunar.

Fethiye Ekonomik Kiralık Villa

Fethiye, dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlayarak en özel tatil rotalarından biri olma unvanını gururla taşımaktadır. Kendine has doğal güzellikleri, bin bir çeşit güzellikte serpilen sahilleri ve masmavi denizi ile sizi yılın tüm yorgunluğundan arındırmak için kusursuz bir yerdir.

Fethiye ekonomik kiralık villa seçenekleri geniş odaları, gözlerden uzak özel havuzları, sizi kucaklayan rahat mobilyaları ve sıradanın ötesinde manzaralarıyla tatil tutkunlarını büyülemek için doğa harikası bir destinasyondur. Viravilla ailesi olarak Fethiye ekonomik kiralık villa seçenekleri konusunda sıradanın çok üzerinde bir deneyim sunmaktayız. Üstün konfor, güvenlik ve doğayla iç içe geçen bir tatil vadeden geniş villa koleksiyonumuza göz atarak hayallerinizdeki tatilin kapılarını aralayabilirsiniz.

Doğa ya da deniz manzaralı villalarda kuş cıvıltıları eşliğinde huzurlu bir güne başlayabilirsiniz. Doğa yürüyüşleri yapabilir, her gün büyüleyici günbatımının tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz zaman yakındaki plajlara giderek temiz denizin keyfini sürebilirsiniz.

Her kesime uygun olan ekonomik kiralık villalar farklı kategorilerde sunulmaktadır. Jakuzili villalar, çocuk havuzlu villalar, kapalı havuzlu villalar, balayı villaları, denize yakın villalar gibi pek çok seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede size hitap eden bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Fethiye Ekonomik Kiralık Villa Seçenekleri

Viravilla olarak sizin için seçtiğimiz 3 adet ekonomik kiralık villa seçeneklerini aşağıda inceleyebilirsiniz:

Villa Meşk, Fethiye’nin gözde konumu Göcek’te gururla yükselmektedir. İki göz alıcı yatak odası ve dört kişilik konuk kapasitesi ile sizi ağırlamaya hazırdır. Bu villa çağdaş ve lüks bir iç dekorasyona sahip olmanın ötesinde, yeşilliğin kucağında sizi karşılamaktadır. Villa, İnlice Plajı, Katrancı ve Günlüklü Koyu gibi vaha benzeri doğal güzelliklere sadece 3-5 dakikalık bir sürüş mesafesinde yer almaktadır.

Denizin huzur veren mavisini ve serinletici bir özel havuzu bir araya getiren bu cennet konumda kusursuz bir tatil geçireceksiniz. Çekirdek aileler ve romantizmi seven balayı çiftleri için mükemmel bir tercih olan bu villada hayatın tadını doyasıya çıkarın.

Villa La Vida, iki yatak odasına sahip ve dört kişilik konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Modern ve zarif iç tasarımı ile dikkat çeken bu villada yemyeşil bahçe alanları keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Göz alıcı bir çatı katına sahip olan Villa Yeşil Zeytin, romantik balayı çiftlerini ve ailesi ile huzurlu vakit geçirmek isteyen tatilciler için özel olarak ağırlamak için tasarlanmıştır. İki yatak odasıyla dört kişilik konaklama kapasitesi sunarak her misafirimizin rüya gibi bir tatil deneyimi yaşamasını sağlamaktayız.

Kalkan Ekonomik Kiralık Villa

Yılın yoğun temposundan sonra temiz havası, berrak denizi ve cennet gibi doğasıyla huzur arayanlar için harika bir rota var: Antalya'nın incisi Kalkan. Akdeniz'in güzellikleri ve tarih kokan mekanlarıyla donatılmış bu şahane tatil beldesi şimdi ekonomik kiralık villa seçenekleri ile öne çıkmayı başarmaktadır.

Kalkan ekonomik kiralık villa seçeneklerinde doğanın huzur verici kucağında özel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kalkan'da sunulan ekonomik kiralık villa alternatifleri her kesimden ve her bütçeden tatilcinin ihtiyacını karşılamak için çeşitlilik sunmaktadır.

Kalkan, ülkemizin en gözde turistik bölgelerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. Zengin restoranları, keyifli gece hayatı ve tarihi dokusuyla Kalkan, sizi her anı dolu dolu geçireceğiniz bir tatilin kapılarını aralar. Kalkan'ın sakin ve huzurlu ambiyansında tüm yılın yorgunluğunu ve stresini unutup sevdiklerinizle birlikte huzur dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Kalkan ekonomik kiralık villa seçenekleri geniş ve aydınlık yaşam alanları, özel bahçeler, kişisel havuzlar ve hatta jakuziler gibi lüks ayrıcalıklar sunarak tatilinizi özel kılmanıza yardımcı olacaktır. Kalkan'da, her anınızın renkli ve unutulmaz olacağı bir tatil sizi bekliyor. Dolu dolu bir tatilin ve şımartıcı bir kaçışın adresi, Kalkan'da saklı!

Kalkan Ekonomik Kiralık Villa Seçenekleri

Günlük yaşamın stresinden ve yoğun temposundan uzaklaşmak için Kalkan ekonomik kiralık villa seçenekleri ile ayrıcalıklı bir tatile hazır olun!

Kalkan'ın gözde beldesi Aklar mevkiinde gururla yer alan Villa Lebon, zarafeti ve konforu bir araya getiren bir şaheserdir. Bu özel iki yatak odalı villamız, rahatlıkla dört kişiyi ağırlayabilir ve özellikle muhafazakâr aileler için mükemmel bir seçenektir. Güneşin tadını çıkarırken tamamen özel bir havuzun keyfini sürmek isterseniz Villa Lebon sizleri bekliyor!

Villa Baranda, adını dünya çapında duyurmuş olan Patara Plajı'na yalnızca 3 km uzaklıkta yer almaktadır. Bu özel balayı villası zarafeti ve lüksüyle öne çıkmaktadır. İç mekân tasarımı son derece şık ve konforludur. Ayrıca suit yatak odasında bir de jakuziye sahiptir. Havuz alanı ise tamamen gizlilik sunar. Bu nedenle Villa Baranda, muhafazakâr aileler ve çiftler için mükemmel bir tercih olarak öne çıkmayı başarmaktadır.

Kalkan'ın en popüler turistik merkezi Akbel mevkisinde yükselen Villa Yamaç, zarif ahşap mimarisiyle büyüleyen bir mekandır. Bu eşsiz villa, deniz manzaralı ve özel jakuzili bir yatak odasıyla donatılmış olup iki kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Sakin ve huzur dolu konumu, özel havuzu ve özenle tasarlanmış balayı konseptiyle Villa Yamaç, yeni evli çiftler için huzurlu bir tatil vadediyor.

Ölüdeniz Ekonomik Kiralık Villa

Ölüdeniz, Türkiye'nin gözde tatil noktalarından biri olarak öne çıkmaktadır. Bu cennet köşe turkuaz denizi, uzun kumsalı ve beyaz kumuyla tatilcileri kendilerine hayran bırakıyor. İster heyecan arayan bir gezgin olun ister sadece sakin bir tatil hayal edin Ölüdeniz size her türlü tatil deneyimini sunmaktadır.

Ölüdeniz Ekonomik Kiralık Villa Seçenekleri

Viravilla’nın Ölüdeniz ekonomik kiralık villa seçeneklerine göz attınız mı? Viravilla ailesi olarak Ölüdeniz'in en gözde ekonomik kiralık villalarını titizlikle seçerek sizler için bir araya getirdik.

Fethiye Ovacık bölgesindeki muhteşem villalarımızdan biri olan Villa Gizem, sekiz kişilik konaklama kapasitesi ve dört yatak odasıyla öne çıkmaktadır. Geniş alanları ve lüks konsepti sayesinde tatilcilerimizin en gözde tercihlerinden biridir.

Fethiye'nin Ovacık bölgesinde bulunan Villa Larova, altı kişilik konaklama kapasitesi ve üç yatak odası ile tatilinizi mükemmel kılacak. Muhteşem konumu ve geniş bahçesi ile siz değerli misafirlerimiz için kusursuz bir seçenektir. Unutulmaz bir tatil deneyimi için ilk tercihiniz olmaya adaydır.

Fethiye Ovacık bölgesindeki Villa Simay, iki kişilik konaklama kapasitesine ve bir yatak odasına sahiptir. Doğanın içindeki bu eşsiz konumları ve zarif tasarımları, siz değerli misafirlerimizin sık tercihi olmaktadır.

Ekonomik Kiralık Villa Fiyatları

Türkiye'nin en güzel köşelerinde her zevke ve bütçeye uygun birbirinden özel villalar Viravilla ile sizi bekliyor. Ekonomik kiralık villa fiyatları ise pek çok faktöre bağlı olarak değişebilir.

  • Konum

Villanın konumu, çevresindeki turistik yerlere, plajlara, restoranlara ve alışveriş merkezlerine olan uzaklığına göre fiyatı etkiler. Deniz manzaralı bir villa, şehir merkezine daha yakın bir villa ile aynı fiyatta olmayabilir.

  • Mevsimsellik

Yaz sezonunda talep daha yüksektir. Bu nedenle yaz aylarında kiralamak daha pahalı olabilir. Kış aylarında ise daha uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

  • Villa Özellikleri

Villaların büyüklüğü, yatak odası sayısı, havuzun boyutu, spa, bahçe, otopark gibi özellikler fiyatı doğrudan etkiler. Lüks bir villa, daha fazla olanak sunuyorsa bunun bir yansıması olarak fiyatı da yüksek olmaktadır.

  • Konaklama Süresi

Villayı ne kadar süreyle kiralamayı düşündüğünüz de fiyatı etkiler. Uzun süreli konaklamalar genellikle günlük fiyattan daha uygun olmaktadır.

Viravilla olarak her müşterimizin özel tatil beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz. Size uygun bir villa bulabilmemiz için bize tercihlerinizi ve tatil tarihlerinizi ilettiğinizde size en iyi teklifi sunmak için çalışacağımızı bilmenizi isteriz. Unutmayın Viravilla ile tatil anılarınızı ölümsüzleştirmek sadece bir adım ötede!

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış