Evcil Hayvan Dostunuzla Unutulmaz Bir Villa Tatili | Villa Rehberi
Evcil Hayvan Dostunuz ile Villa Tatili

Canınızdan bile yakın olan evcil hayvanınızı yanınızdan bir an bile olsun ayırmak istemiyorsanız o zaman kiralık villaları tercih etmelisiniz. Evcil hayvan izinli kiralık villalar, patili dostlarımızın konforunu en iyi şekilde göz etmek için dizayn edilmiştir. Hem sizlerin hem de evcil hayvanınızın refahını koruyan villalar ile unutamayacağınız bir tatil serüvenine merhaba deyin!

Neden Evcil Hayvan İzinli Kiralık Villa?

Eğer ki evcil hayvanınız var ise ve otellerde konaklamak isterseniz birtakım sorunlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Türkiye’de, otel veya apartlarda evcil hayvana pek sıcak bakılmaz. Pek çok yerde ‘’evcil hayvan getirmek yasaktır!’’ ibareleri görürsünüz. Bu durumda yapabileceğiniz iki seçenek vardır. Bunlardan ilki; evcil hayvanınızı bakıcıya emanet etmektir.

İkinci seçenek ise başka bir konutta tatili deneyimlemektir. İşte evcil hayvan izinli kiralık villa, ikinci seçenekte kendini gösterir. Kiralık villalar, evcil hayvanınızı bakıcıya verme zorunluluğundan kurtararak beraber tatil yapmanıza olanak sağlar. Bu sayede hem ekstra bakıcı ücreti vermekten kurtulursunuz hem de can dostunuzdan ayrı kalmazsınız.

Hangi Villalar Evcil Hayvan Kabul Eder?

Tabii ki de her villa evcil hayvanları kabul etmez. Bir villanın evcil hayvan izinli olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız açıklamaları incelemeniz yeterli olacaktır. Villanın yer aldığı bölümde evcil hayvan izinli kiralık villa ibaresini görürseniz o villaya evcil hayvanınız girebiliyor olacaktır. Bu bakımdan kiralık villa seçerken atlanmaması gereken bir özellik olarak karşımıza çıkar.

Bu yazıyı gördüğümüz villaların ortak noktaları elbette ki mevcuttur. Genelde geniş bahçeli villalar evcil hayvanlara izin vermektedir. Evcil hayvanınızın rahat bir şekilde hareket edebilmesi için açık alan olmazsa olmazdır. Bazı villalarda özel olarak evcil hayvanlara ayrılmış bir bahçe bölümü de olabilmektedir.

Evcil Hayvan Kabul Eden Villaların Olmazsa Olmazları

Bir villanın geniş bir bahçeye sahip olması, o villanın kesinlikle evcil hayvan kabul edebildiği anlamına gelmez. Evcil hayvan izinli kiralık villa görmek istiyorsanız, villanın bahçesinde bir kulübenin olup olmadığına bakın. İzne sahip birçok villada köpek kulübeleri ve önlerinde birer adet mama kabı bulunmaktadır.

Kiralık villalara görsellerden bakıyorsanız bu ürünleri gördüğünüzde villanın izinli olup olmadığını anlayabilirsiniz. Peki sizce evcil hayvan izinli bir villada başka hangi özelliklerin olması gerekir? Öncelikle o villanın çitlerle çevrili olması gerekilmektedir. Kedinizin veya köpeğinizin dışarıya rahatsızlık vermemesi için villanın etrafı çitlerle çevrelenmektedir.

Evcil Hayvanınız ile Muhteşem Bir Tatile Hazır Olun!

Otel ve pansiyonlardan sıkıldıysanız ve bu sene tatil için yeni bir arayışa girmişseniz, o zaman kiralık villalara bir göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. Evcil hayvanınızı yanınıza alın ve dilediğiniz şehirdeki kiralık villalara bir göz atın. Kalabalıktan uzak, tamamen izole edilmiş muhteşem bir tatil keyfi için size ve sevdiklerinize uygun olan kiralık villalardan bir tanesini hemen tutun.

Evcil hayvan izinli kiralık villa ile minik patiler ile yeni bir yolculuğa hazır olun. Türkiye’nin önemli tatil şehirlerinden olan Antalya ve Muğla’da bulunan kiralık villalar sadece sizlerin emrinizde. Çok geçmeden erken rezervasyon fırsatlarından faydalanıp villanızı ayırt ettirin. Sayısı binleri bulan kiralık villalar sayesinde şehrin kültürünü, tarihini ve tabii ki zevkini damarlarınıza kadar hissedin!

Siz ve Evcil Hayvanınız İçin Villa Seçenekleri

Kiralık villalar, barındırdıkları özellik bakımından çeşitli isimler ile anılırlar. Her bir villanın ayırt edici özelliği bulunur. Kimisi fiyatıyla, kimisi kapasitesiyle, kimisi mobilyalarıyla, kimisi de manzarası ile dikkatleri üzerine toplar. Eğer ki sizler evcil hayvanınız ile beraber yeşilliklerin içinde gezmek istiyorsanız, o zaman doğa ile iç içe olan villalara göz atmalısınız.

Ben doğallıktan değil de lükslükten hoşlanıyorum diyorsanız eğer, lüks villalar adı ile anılan evcil hayvan izinli villa bakmanızı tavsiye ederiz. Jakuziden ısıtmalı havuza kadar birçok ürünü içinde bulunduran bu villalar, siz ve sevdikleriniz için oldukça konforlu bir tatil deneyimi sunacaktır. Yok, ben sade bir villa istiyorum diyorsanız da o zaman muhafazakâr villa veya ekonomik villa adı ile anılan kiralık villalardan yana şansınızı kullanmalısınız. Bu sayede siz ve evcil hayvanınızın konforu korunurken paranızı da cebinizde tutarsınız.

Antalya ve Muğla’da Tatil Fırsatı!

Yaz turizminin öncü kentlerinden olan Antalya ve Muğla, mevcut konaklama opsiyonları bakımından da oldukça zengin bölgelerdir. Kalkan, Kaş; Fethiye, Ölüdeniz gibi turistlerin akın ettiği yerleşkelerde otel ve pansiyonların dışında kiralık villalarda öne çıkmaktadır. Bu villaların başında ise evcil hayvan izinli villa gelmektedir. Yerli ve yabancı birçok turist, tüylü dostları bu tatil yerine gelip evcil hayvan izini villa içinde konaklamaktadırlar. Başta yaz turizminde öncü dediysek kış tatili için de etkili olduğunu atlamamız gerekir. Son yıllarda bu bölgelerde kışın da pek çok turist gelmektedir. Bölgenin tarihi, kültürü, yapıtları, manzarası ve doğası kışın bile gezip görülmeye değerdir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış