Kış Tatili
Kış Tatili

Tatil, sadece kum ve güneşten ibaret değildir. Tatil dediğimiz şey, kendimize vakit ayırdığımız, her zamanki yaptığımız şeylerden kendimizi soyutladığımız ve tabii ki dinlendiğimiz zaman dilimidir. Bu bakımdan tatil, asla bir mevsime bağlı olamaz. Yaz aylarında kum ve güneş bizi tatmin eder. Kış tatili için bu tatmin işini gezip gördüğümüz yerler ve sevdiğimiz insanlarla olan muhabbetlerimiz devralır.

Tatminimizi ileri bir boyuta taşımayı ise kiralık villalar üstlenir. Otel, apart ve pansiyonlardan farklı olarak villalar, bizlere ev ortamının sıcaklığını hissettirir. Tabii ki bu ev ortamının sıcaklığına birkaç farklı özellik de katar. Bunlardan birisi olarak kapalı havuz sistemine sahip olan ısıtmalı havuzları verebiliriz. Sizin ve sevdiklerinizin kış tatili deneyimini zirveye taşıyacak olan kişisel zevkleriniz doğrultusunda tutacağınız kiralık villalardır.

Kış Tatili İçin Uygun Kiralık Villalar

Kiralık villalar oldukça çeşitlidir. İnsanların zevk ve isteklerine göre tüm villalar özelleştirilmiştir. Villalar kısa veya uzun vadede kiralanabilen konutlardır. Bir kişi veya aile, herhangi bir villayı bir günlüğüne de kiralayabilir, bir haftalığına da. Bu tamamen bireyin arzusuna kalmıştır. Villaların birçoğu standart özellikler ile karşımıza çıkar. Yani kiralık bir villada en az bir yatak odası, bir mutfak ve bir oturma odası bulunur.

Bütçeye göre odaların sayısı ve oda içindeki ürünlerin kalitesi artar. Kalabalık bir aileniz veya arkadaş grubunuz varsa geniş ailelere uygun kış tatili villalarını tercih edebilirsiniz. Onların oda ve yatak sayısı sıradan kiralık villaların aksine daha fazla olacaktır. Aynı şekilde villanızın içinden çok dış alanına önem veriyorsanız geniş bahçeli villaları tercih edebilirsiniz. Kış tatilinde bu villalar sizlerin ve sevdiklerinizin oldukça hoşuna gidecektir.

Manzaralı villalar da kış tatiliniz için güzel olabilir. Usul usul yağan karı izlemek ve yağdıktan sonra harika beyaz örtü üstünde dolanmak kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? İşte bu olanakları kış tatili konseptine uygun olarak dizayn edilen kiralık villaları tutarak elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken erken rezervasyon şansını geçirmeden kayıt yaptırmaktır.

Kış Tatilinin Olmazsa Olmazı; Isıtmalı Havuz!

Eğer ki bir villa kış tatiline uygun olarak hazırlanıyorsa mutlaka ama mutlaka içinde ısıtmalı havuzunu bulundurmalıdır. Isıtmalı havuz, kış için özel olarak hazırlanmış villalar ile özdeşleşmiştir. Yaz tatilinden sizi geri koymayacak bu havuzlar sayesinde keyfiniz kat be kat artacaktır. Dışarıda yağan kar taneleri eşliğinde ılık bir havuz keyfine var mısınız?

Kış tatili, ısıtmalı havuzlu villalar ile bütünleşmiştir. Villa kiralarken arayacağınız en önemli husus kesinlikle budur. Zaten bu yüzden pek çok kışlık villada ısıtmalı havuz bulunmaktadır. Üstelik lüks villalarda bu havuzun yanında diğer başka ürünler de müşterileri karşılamaktadır. Bunlardan bir tanesi de jakuzilerdir. Jakuziler de kışlık villalarda sık sık karşılaştığımız ürünlerdir.

Jakuzi ve ısıtmalı havuz harici ultra lüks kiralık villalarda rastlayacağımız bir diğer avantaj da mevcuttur. Bu avantaj, saunalardır. Villa içinde yer alan kişiye özel olarak hazırlanmış saunalar, lüks olan tatil deneyiminizi arşa çıkaracaktır. Bu olanaklar ile kış tatiliniz yaz tatilinden çok daha konforlu bir hal alacaktır.

Bu Sene Kışın Akdeniz’deyiz!

Kış tatili, çocuklu aileler için sömestr döneminde genel olarak yapılmaktadır. Fakat yılın her bir günü de bu tatil için uygundur. O zaman kış tatilinde neler yapabiliriz? Gelin bu sorunun cevabını sizlere verelim. Kış tatiliyle özdeşleşmiş bölgelerimiz İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerimizdir. Bu bölgelerde yer alan ünlü dağlar ve kayak merkezleri, önemli tatil yerleşkelerinden biri haline gelmiştir.

Erciyes Dağı gibi ünlü kış turizmi merkezlerine gittiğinizde buralarda kayak yapabilir ve yörenin tarihine, lezzetlerine, kültürüne aşina olabilirsiniz. Peki kış tatili için hiç kıyı kesimlere gitmeyi düşündünüz mü? Kıyı kesimleri, genel olarak yaz turizmin merkezi olarak anılır. Antalya ve Muğla gibi güzide şehirlerimiz bunlara örnek olarak gösterilebilir.

Antalya ve Muğla, plajları ile bilinen şehirlerdendir. İnsanlar yazın günü gelerek şehrin büyüleyici havasına şahitlik ederler. Turkuaz renkli denizine girip aileleri ile beraber keyifli dakikalar geçirirler. Lakin artık Antalya ve Muğla kışın da ziyaret edilebilecek kentler arasına giriyor. Akdeniz ikliminin etkisi ile bu bölgeler, kış tatili için uygun bir zemin hazırlıyor. Bunun üstüne Muğla ve Antalya’da yer alan muhteşem üstü kiralık villalar da eklenince yaz tatilinin yeri asla aranmıyor.

Kış Tatilinde Yapabileceğimiz Aktiviteler

Madem Antalya ve Muğla çevresindeyiz, o zaman buralarda kışın yapabileceğimiz aktivitelerden bahsedelim. Muğla’nın Fethiye bölgesini kışın hiç gezdiniz mi? O zaman botlarınızı çekin ve tarihi bir esintiye hazır olun. Fethiye merkez beyaz örtü ile kaplandığında sanki cennetten bir parça yer yüzüne düşüyor. Bu güzellik karşısında yapabileceğiniz tek şey ise bu anları ölümsüzleştirmek oluyor.

Eğer ki kış tatili için Fethiye’nin Ölüdeniz mevkisinde kiralık villa tuttuysanız o zaman yapacağınız yegane aktivite, yörenin lezzetlerine bakmak olacaktır. Muğla’nın köklü yöresel lezzetleri, Ölüdeniz’deki restoranlarda kol geziyor. Sıcak villanızdan birkaç dakikalığına çıkıp o lezzetleri ilk elden deneyim etmek istemez misiniz? Ölüdeniz’in kalbinde bulunan kiralık villalar ile işte bu çok kolay.

Planınız Kalkan veya Kaş’ta tatil yapmak ise o zaman size başka bir önerimiz var. Geniş bahçeli villalardan yana şansınızı kullanarak barbeküsü olan bir konut kiralayın. Kışın serin havasında mangalın keyfine varın. Akşama doğru ise şöminenizin başına geçin ve güzel bir film gecesi yaşayın. Sizce de bu saydıklarımız kulağa çok hoş gelmiyor mu? Tüm bu imkanlara Kalkan villa kirala seçeneklerine göz atarak erişebilirsiniz. Kış tatili veya yaz tatilinde kiralık villalar siz ve sevdiklerinizin her daim hizmetinde!

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış