Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri
Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri

Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri

Hepimiz yılın belli zamanlarında ailemizle ve sevdiklerimizle tatil yapmak isteriz. Fakat ne yazık ki bu tatilin süresine bizler karar veremeyiz. Gerek iş durumumuz gerekse okul durumumuz buna el vermez. Bu nedenle de tatilimizi, daha dar zaman dilimleri içinde yapmak zorunda kalırız. Kısa süreli villa kiralama seçenekleri, bu anlamda sizlerin ve sevdiklerinizin aklında bir fikir oluşmasına olanak sağlayacaktır. Birbirinden ihtişamlı, konforlu ve uygun fiyatlı kiralık villalar ile sınırlı tatil sürenizde doyumsuz hazza ve keyfe ulaşmış olacaksınız.

Fethiye Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri

Fethiye, Türkiye’nin başlıca tatil merkezidir. Anadolu’dan ve yurt dışından pek çok vatandaş, Fethiye’de bulunan kiralık villalarda doyasıya tatil yapar. Fakat gelen bu kadar insanın çok azı ideal tatil süresine erişme imkanı buluyor. Erişemeyenler ise kısıtlı zamanda en konforlu alanı bulmaya çaba harcıyor.

Ama artık ekstra bir çaba harcamanıza gerek yok! Çünkü Villa My Serenity 3, kısa süreli villa kiralama seçenekleri arasında kendine mutlak bir yer buluyor. Fethiye’nin Göcek mevkiinde bulunan bu harikulade villa, 4 kişi kapasitesi ile çekirdek ailelerin ilk tercihlerinden biri oluyor. Modern mobilyaları, şık iç dizaynı, mütevazi havuzu ve bahçesi ile kısıtlı tatil sürenizi değerlendirebileceğiniz harika bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Linke tıkladığınızda asla pişman olmayacağınızı temin ediyoruz!

Daha çok merkezi bir konumda bulunmak isteyen tatil severler ise farklı villa seçeneklerine göz atabilirler. Ya da kestirmeden Villa Sedir Konak’ı tutabilirler. Villa Sedir Konak, Fethiye’de bulunan Antalya- Fethiye karayoluna sadece 7 kilometre uzaklıkta olan muhteşem bir villadır. Geniş aile ve arkadaş grupları için uygun olan bu villa, 3 adet yatak odasına sahiptir.

Kısa süreli villa kiralama seçenekleri için bireyler, Villa Sedir Konak’ın avantajlarından faydalanabilirler. İki katlı olarak müşterilerine sunulan bu villa, mütevazi mobilyaları ile size evinizi hiç aratmayacak bir deneyim sunmaktadır. Ahşap tonlarının ağır bastığı bu villa, ayrıca muhafazakar villa statüsünde de değerlendirilmektedir. Linke tıklayarak villa hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Datça Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri

Muğla, çok sayıda beldesiyle bizleri etkilemektedir. Neredeyse her bir bölgesi ayrı tatil yerleşkesine sahiptir. Datça da turistlerin gezip gördükleri ve bu bölgede villa kiraladıkları ilçelerden bir tanesidir. Sayılı günlerde tatil yapmak zorunda kalanlar, Bal Ev Datça’yı ziyaret edebilirler. İsmi villanın nasıl samimi bir ortama ev sahipliği yaptığını bizlere söylemektedir.

Fakat tek artısı samimi villa ismi değildir. Kısa süreli villa kiralama seçenekleri arasında gösterebileceğimiz Bal Ev Datça, tamamen ahşap bir dizayna sahiptir. Tavan, zemin, duvarlar olabildiğince ahşaptır. Villanın yatak odası kısmı ise oldukça dikkat çekicidir. Aksesuarlar tamamen ahşaptan olduğu gibi yatak gövdesi de ağaçtandır. Eğer villa hakkında merak duygularınız uyandıysa Linke tıklayarak villa hakkında pek çok görsele erişebilirsiniz.

Datça’nın bir diğer villası ise Zeytin Ev Datça’dır. Türkiye’nin dünyaya açılan beldesi Datça’da yer alan Zeytin Ev Datça, kısa süreli villa kiralama seçenekleri içinde kendine yer buluyor. 5 kişinin son derece rahat bir şekilde konaklayabileceği bu villa, ahşap mimarisi ile bölgedeki diğer villalara uyum sağlıyor. ‘’Zamanım zaten kısıtlı, şimdi ben nereden bulacağım sakin kafayla tatil yapabileceğim bir villa’’ diyorsanız, kesinlikle Zeytin Ev Datça’yı ayırt ettirmelisiniz. Hem balayı çiftleri için hem de çekirdek aileler için uygun olan konut; özel yüzme havuzu, barbeküsü, bahçesindeki oturma bölümü ve tabii ki jakuzisi ile oldukça lüks bir tatil sürecini turistlere sunuyor. Linke tıklayarak detaylı bilgi ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Antalya’da Kısa Süreli Villa Kiralama Seçenekleri

Kısa süreli villa kiralama seçenekleri sadece Muğla ile sınırlı değil. Türkiye’nin en meşhur tatil şehri olan Antalya’da da böyle bir imkana erişebilirsiniz. Üstelik Antalya’nın Kalkan gibi önemli tatil yerleşkelerinde sınırlı süreler için tutulabilen villaların sayısı hiç de azımsanacak cinsten değildir. Kalkan’da uygun konaklama seçenekleri ile birçok villa yer almaktadır. 

Villa Makbara-2 buna mükemmel bir örnektir. Patara mevkinde yer alan bu villa, balayı villası statüsünde değer görmektedir. Sevdiğiniz ile baş başa bir tatil deneyimlemek istiyorsanız Villa Makbara-2 çok iyi bir seçenek olacaktır. Havuzu dışarıdan gözükmesin diyenlerdenseniz bu konutta gönül rahatlığı ile kalabilirsiniz. Muhafazakar çiftlerin gönül rahatlığı ile tercih edebilecekleri Villa Makbara-2, çok şık bir dizayna ve ışıklandırmaya sahiptir. Villanın hangi günlerde müsait olduğunu linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kalkan’da kısa süreli villa kiralama seçenekleri arasına alabileceğimiz bir diğer villa ise Villa Koi’dir. İsmi biraz tuhaf gelse de Villa Koi, şahane bir atmosfere sahiptir. Kalkan’ın Kördere bölgesinde yer alan bu villa 3+1 olarak karşımıza çıkmaktadır. Şahane bir manzaraya ev sahipliği yapan bu harika villa, aynı zamanda %75 oranında korunaklı bir havuz terasına sahiptir. Aile ve arkadaş gruplarının sıklıkla tercih ettiği Villa Koi, modern mimarisi ve mobilyaları ile yabancı olmayacağınız bir konuttur. Villanın minimum ve maksimum kalma süresine erişmek istiyorsanız, linke tıklayabilirsiniz.

Antalya sözü geçiyorsa  Kaş’taki kısa süreli villa kiralama seçenekleri konusunu açmamamız olmaz. Turkuaz renkli denizi ve muhteşem ötesi doğası ile Kaş, Türkiye’nin her yerinden turist çekmektedir. Turistler ise geldikleri zaman villalar için bir arayışa giriyorlar. Bu arayışa tatil severler Villa Babyrose ile son verebilirler. Olağanüstü iç tasarımı ile bir anda dikkatleri üzerine toplayan Villa Babyrose, tek çocuklu aileler veya balayı çiftleri için idealdir. Salıncağı, barbeküsü ve jakuzisi ile hayallerinizin ötesinde tatil konforu istiyorsanız, Villa Babyrose’yı linke tıklayarak tutabilirsiniz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış