Villa Nasıl Kiralanır- Villa Kiralama - Viravilla.com
Villa Nasıl Kiralanır

Villa kiralama son dönemin en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden bir tanesidir. Geçmişte bir tatil yerine gittiğimizde orada konaklamak için otel ve apartlara gereksinim duyardık. Artık kiralık villalar var. Kapasiteye, konfora ve sağladığı imkânlara göre fiyatı değişen villalar çok basit bir şekilde kiralanabiliyor. Bu yazımızda sizlere nasıl villa kiralayabileceğinizi anlatacağız.

 

İlk Adım: Nerede Konaklamak İsteyeceğinizi ve Bütçenizi Belirleyin 

Birçok yerli ve yabancı turist tatil yapmak istedikleri yeri seçip konaklayacakları yerleri seçmiyorlar. Kimisi bunu bir zahmet olarak gördüğünden uygulamıyor kimisinin de aklından çıkıyor. Villa kiralamak istiyorsanız mecburen hangi bölgede konaklayacağınızı seçmelisiniz. Çok merak ettiğiniz bir yere gitmek istediğinizde ve gittiğinizde en yakın pansiyonun 30 kilometre uzaklıkta olduğunun şokunu yaşayabilirsiniz. O yüzden seçiminizi doğru bir şekilde yapmanızda fayda vardır.

Daha sonra bütçenizi belirlemeniz gerekiyor. Bütçenizi belirlemeden atacağınız bir adım, harika geçmesini beklediğiniz tatil serüveninizi yarıda bırakabilir. Ne kadar kalacağınızı ve kaldığınız süre boyunca ne kadarlık bir harcama yapacağınızın bir hesaplamasını yapın. İleride yaşayabileceğimiz ufak sürprizlerle karşılaşmak istemeyiz öyle değil mi?

İkinci Adım: Güvenilir Bir Siteye Giriş Yapın

Burada anahtar kelimemiz ‘’güvenli’’ olmaktadır. Bilindik ve insanlar tarafından çokça tercih edilen bir siteye giriş yapmalısınız. Ardından nasıl bir villada konaklamak istediğinizi belli etmelisiniz. Site içerisinde villa kiralamak için belli bir kategori karşınıza çıkacaktır. Bu kategoriler, sizlerin nasıl bir villada konaklamak isteyeceğinizi daha net belirlemek için vardır.

 Örnek vermemiz gerekirse eşiniz veya sevgiliniz ile baş başa bir tatil geçirmek istiyorsanız, balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Ya da kalabalık ailenizle çok odalı bir villada tatilinizi tamamlamak istiyorsanız yüksek kapasiteli villalara göz atmalısınız. Elbette her kategorinin kendine özgü belirlediği bir fiyat aralığı olacaktır. Dilerseniz bu fiyat aralığını site içinde belirlenen kısımda minimum ve maksimum fiyat değerini yazarak ayırabilirsiniz. Site, bütçenize uygun olabilecek villaları bu fiyat aralığında filtreleyerek karşınıza çıkaracaktır.

 

Kategorilere Göz Atarak Villanızı Seçin

Belirlediğiniz sitenin villa kategorisinde çok sayıda konut sizleri karşılayacaktır. Bu konutları isme göre, fiyata göre, adrese göre sıralayabilirsiniz. Sıraladığınız villaların üstüne tıklayarak ise detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Villa kiralama için detay oldukça önemlidir. Villanın oda sayısı, yatak sayısı, banyo sayısı opsiyonel seçenekleri burada yazılacaktır.

Bu yazılanların harici villanın mevcut şehir merkezine olan uzaklığı veya en yakın restorana olan uzaklığı da verilecektir. Tatil deneyiminize en uygun seçeneği bu detaylar ile değerlendirebileceğinizi unutmayın. Tüm bunların harici villanın öne çıkan özellikleri ayrı bir yerde müşterilere sunulacaktır. Ayrıca detay kısmında fotoğraf ve video yeri ile de karşılaşacaksınız. Villa hakkında en şeffaf bilgiler kesinlikle fotoğraflardır.

Birkaç Villa Seçip Karşılaştırın

Villa kiralama için en önemli adımlardan bir tanesi kesinlikle seçilen birkaç villanın karşılaştırılmasıdır. İyi bir tatil deneyimi elde etmek için acele bir karar vermemek ve doğru tercih için birkaç adet villanın karşılaştırılması yapılmalıdır. Bu karşılaştırmalar sonucu yekpare tek villa konusunda değişmez kanıya vardığınızda artık bir sonraki aşamaya yani rezervasyona geçebilirsiniz.

 

Üçüncü Adım: Rezervasyon

Online villa kiralama, bu bahsettiğimi adımlar dâhilinde çok basittir. Kiralamanın son aşaması ise rezervasyondur. Seçtiğiniz villa için bir giriş ve çıkış günü belirlemelisiniz. Giriş ve çıkış günü belirlenmeden maalesef ki hiçbir villayı kiralayamazsınız. Giriş günlerini belirlerken villanın müsaitlik durumunu da göreceksiniz. Diğer müşteriler daha önceden villayı belirlenen günlerde kiralamışlarsa ‘’müsait değil’’ ibaresi ile karşılaşacaksınız.

Bu durumda ya giriş gününüzü daha ileri bir tarihe atayacaksınız ya da başka bir villada şansınız deneyeceksiniz. Bir önceki aşama yani karşılaştırma aşamasında elediğiniz villadan yana giriş tarihinizi kontrol edebilirsiniz. Uygun tarihleri karşıladığınızda çıkış tarihinizi de belirlemelisiniz. Onu da belirledikten sonra ‘’rezervasyon’’ butonu ile villa kiralayabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Hediyeleri ile Beraber Gelir!

Villa kiralama da erken rezervasyon son derece önemlidir. Sizleri diğer tatil severlerden bir adım öne çıkaracak bu eylemde hem uygun tarihleri önceden belirler ve müsaitlik konusunda sıkıntı yaşamazsınız hem de daha uygun fiyatlı bir şekilde villanızı ayırt edebilirsiniz. Firmanın müşterilere sunmuş olduğu indirimler, erken rezervasyon ile bir üst seviyeye çıkar.

 

Son Adım: Ödeme

Villa kiralama için son adım ödeme aşamasıdır. Rezervasyon sonrası site, sizi bir başka panele yönlendirecektir. Burada adınızı, soyadınızı, kimlik numaranızı, telefon numaranızı ve villa sahibine olan notunuzu iletebilirsiniz. Ayrıca kaç kişinin konaklayacağını da burada belli etmelisiniz. Daha sonra işlemi tamamlamak için kredi kartı veya EFT yöntemi ile ödemeyi yapmalısınız. Ödeme tamamlandıktan sonra sizlere mesaj gelerek ödeme taksitlenecektir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış