Villada Yılbaşı Tatili- Fethiye Villa Kirala| Viravilla.com
Villada Yılbaşı Tatili

 Yılbaşı, hepimizin beklediği özel günlerden bir tanesi. Öyle ki bu özel günü ailemizle ve sevdiklerimizle geçirmek için planlar yaparız. Bu planlardan birisi de tatil gitmektir. Yılbaşında siz de sevdikleriniz ile beraber tatile gitmek istemez misiniz? Elbette herkes gibi sizlerde yılbaşı tatili için mükemmel bir konutta birkaç gün dinlenmek istersiniz. İşte bu yüzden bu yazımızı sizler için derledik Bu yazımızda yılbaşı tatilinde nereye gidebileceğinizden ve nasıl bir tatil geçireceğinizden bahsedeceğiz.

Yılbaşı demek, yeni umut ve beklentiler demektir. Ve yıla nasıl girerseniz öyle gider. Bu bakımdan konforlu bir konutta keyfiniz yerinde bir şekilde girmeyi herkes gibi sizler de hak ediyorsunuz. O zaman hiç durmayın ve erken rezervasyonlu yılbaşı tatili seçeneklerine bir göz atın. Otel ve pansiyonlardan farklı olarak kiralık villalardan yana şansınızı kullanın. Türkiye’nin önemli tatil yerleşkelerinden villa kiralayabilirsiniz. Bu sayede yeni yıla başka bir şehirde, başka bir konutta; bambaşka bir umutla girebilirsiniz.

Villada Yılbaşı Tatili

Otel ve pansiyonlardan farklı olarak yılbaşınızı kiralık bir villada geçirmeye ne dersiniz? O klasikleşmiş otel odalarını bir kenara bırakın ve sizler için özel olarak dizayn edilmiş kiralık villalara bir göz gezdirin. Villaların çeşitli özelliklere sahip olduğunu ilk elden göreceksiniz. Kimi villa kalabalık aile ve arkadaş gruplarına uygunken kimi villa çok daha ekonomik iç dizayna sahip olacaktır. Burada önemli nokta bütçeniz ve isteklerinizdir.

Yılbaşı tatili için villaları önermemizin sebebi, çok daha konforlu bir alana sahip oluyor oluşudur. Basık ve son derece karamsar duran otel odalarında yılbaşına girmek çok da heyecan verici durmuyor öyle değil mi? Fakat villalar, otel odalarının aksine son derece özgür bir kullanım alanına sahiptir. Bir villayı kiraladığınızda sadece eşyalarını kiralamazsınız. Aynı zamanda size sunulan bahçeyi de kiralarsınız.

Üstelik tüm bu ayrıcalıklar, oldukça ekonomik bir bütçe ile karşınıza çıkar. Ufak bir hesaplama yaptığınızda otele vereceğiniz paranın cüzi miktarda fazlası ile harika bir villada konaklayabilirsiniz. Hatta bazı durumlarda kiralık villanın ücreti, otellerden uyguna bile gelmektedir. Yılbaşı tatili için sunulan kiralık villalarda da durum aynıdır. 

Yılbaşı Tatili İçin Nereye Gidebiliriz?

Tatil için Türkiye’deki seçeneklerimiz bir hayli geniştir. Yaz aylarında kıyı kesimleri çok cazip durur. Kış aylarında ise daha çok İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri tercih edilir. Fakat bu durum artık değişti. Yılbaşı tatili ve kış tatili için Antalya ve Muğla gibi yaz turizminin merkezleri de listede yer alıyor O zaman Antalya ve Muğla’dan biraz söz edelim söz edelim. Doğanın, tarihin ve kültürün merkezi olan kıyı şehirlerimiz, yılbaşı tatilinde mükemmel bir seçenek olacaktır. Peki hangi bölgeler yılbaşı tatili için uygundur?

Fethiye’de Yılbaşı

Fethiye, Muğla’nın en gözde tatil beldelerinden bir tanesidir. Her yıl binlerce turist Fethiye’ye akın etmektedir. Özellikle yaz aylarında bu akınların sayısı artmaktadır. Lakin artık kış aylarında da Fethiye ve çevre bölgeleri konaklamak uygun sayılmaktadır. Yılbaşı söz konusu iken de Fethiye’yi seçeneklerimizin ilk sırasına sayarız.

Plajları, doğası ve tarihi ile meşhur olan Fethiye’nin en güzel yanı, her yıl ihtişamını koruyor olmasıdır. Bu nedenle yılın her günü Fethiye’yi keşfetmek mümkündür. Kelebekler Vadisi, Kabaklı Koyu ve Ölüdeniz gibi turistik noktaları her vakitte gezilmeye müsaittir. Yılbaşı tatili için özel bir mekan arıyorsanız, Fethiye’de bulunan villalarda istediğiniz gibi konaklayabilirsiniz.

Yeni Yıla Ölüdeniz’de Girin!

Fethiye’nin en popüler noktalarından biri olan Ölüdeniz, görkemli denizi ve muazzam doğası ile her yıl binlerce turisti büyülemektedir. Kışın da tüm iyi yönlerini korumaktadır. Hatta kışın, Ölüdeniz çok daha güzel bir hal almaktadır. Çünkü kalabalık kışın yok olur. Rahat ve huzurlu bir şekilde tatilinizi deneyim ederseniz. Yazın vermiş olduğu o deniz ve kum heyecanı olmasa da Ölüdeniz’de gezilecek yerler yazımızda belli ettiğimiz üzere pek çok tarihi mekanı ziyaret edebilirsiniz.

Kaş Yılbaşında Bir Başka!

Kıyı kesimlerimizin en popüler yerleşkelerinden biri olan Kaş, yılbaşı tatili için sunmuş olduğu imkanlar ile gözlerimizin pasını siliyor. Kaş, her zaman yaz turizminin öncü beldelerinden biri olmuştur. Kışın ise yaz kadar olmasa da çok sayıda turisti kendine çekebilmektedir. Bunun nedeni Kaş’ın eşsiz villaları, tarihi, kültürü, sokakları ve tabii ki doğasıdır.

Bahsettiğimiz üzere Kaş’ın villaları, yılbaşında bu beldenin tercih edilme sebeplerinden bir tanesidir. Kaş, her bütçeye ve zevke uygun villaları ile muhteşem bir tatil deneyimi yaşatmayı başarmıştır. Lüks bir tatili amaçlayanlar lüks kiralık villalarda, ekonomik bir yılbaşı planı yapanlar ekonomik kiralık villaları tercih edebilmektedir.

Kalkan’da Yen Yıla Yeni Umutlarla Girin!

Yılbaşı tatili için Kalkan’ı düşünüyorsanız, hiç düşünmeyin! Direkt olarak erken rezervasyon imkanından faydalanarak bütçenize uygun kiralık villalardan bir tanesini tutun. Çünkü Kalkan, yaz veya kış olsun yılın her zamanında gidilebilecek, gezilebilecek ve ölümsüzleştirilebilecek tarihi mekanları ile dolu bir tatil yerleşkesidir.

Etrafındaki tarihi köyleri ve kentleri ile Antalya’yı dünyaya tanıtan Kalkan’ı yıl başında deneyim edebilirsiniz. Yeni yıla Kalkan’daki villalarda girebilirsiniz. Peki sizlere Kalkan’ın villa seçeneklerinden hiç bahsetmiş miydik? Kalkan, kiralık villa konusunda geniş bir yelpazeye sahip tatil yerleşkesidir. Sevdiğiniz insan ile baş başa yılbaşına girmek istiyorsanız balayı villalarını tercih edebilirsiniz.

Kalabalık ailenizle şen şakrak bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız, İslamlar Köyü’nde bulunan geniş ailelere uygun villalara göz atabilirsiniz. Ben muhafazakar bir insanım ve muhafazakar bir ortam istiyorum diyorsanız, muhafazakar kiralık villaları seçeneklerinizin arasına ekleyebilirsiniz. Kısacası Kalkan’daki kiralık villalar, her türlü isteğinizi karşılayacak konutlardır. Siz yeter ki yılbaşı tatili için Kalkan’ı tercih edin, kiralık villa bulmak sonrasında çok basit olacaktır.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış